Bildirim
Bulgaristana Çinden telefon getirtmek yasakmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mantıklı takip... -
quote:
Orijinalden alıntı: ernsyds1
arkadaşlar çinden telefon getirticem fakat gümrük konusu biraz sıkıntılı bildiğiniz gibi. bende bulgaristanda bir arkadaşa getirttiriym diyorum ama çinden bulgaristana göndertsem telefonu ordada burdaki gibi bir yasak söz konusumu yoksa serbest mi bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı
arkadaşına sorsan daha temiz bilgi olur -
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
Geçtiğimiz ay Almanya'ya teslim olacak şekilde 2 adet lenovo a800 siparişi vermiştim. Kayınpederim yaklaşık 30 euro vergi ödeyerek DHL'den kargoyu teslim almıştı. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Leaderjack1
quote:
arkadaşlar çinden telefon getirticem fakat gümrük konusu biraz sıkıntılı bildiğiniz gibi. bende bulgaristanda bir arkadaşa getirttiriym diyorum ama çinden bulgaristana göndertsem telefonu ordada burdaki gibi bir yasak söz konusumu yoksa serbest mi bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı
arkadaşına sorsan daha temiz bilgi olur
haklısın hocam ama arkadaşım orda öğrenci ve yeni olduğu için kesin bir bilgisi yok o yüzden burda paylaştım. ama sanırım net bilen yok durumu
ordaki postaneye gitsin sorsun zor deyildir türk'e denk gelir muhakkak türkce dahi konuşabilir
-
quote:
quote:
quote:
haklısın hocam ama arkadaşım orda öğrenci ve yeni olduğu için kesin bir bilgisi yok o yüzden burda paylaştım. ama sanırım net bilen yok durumu
horttt
naptin hocam, nasilmis :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
quote:
quote:
quote:
horttt
naptin hocam, nasilmis :)
var mı öğrenen :) nedir son durum.
-
150 TL civarı vergi alıniyormuş, bir konuda okuduğuma göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X