Şimdi Ara

Bülent korkmaz 4. ylıdız kaçmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şaka bir yana. Bu adam GS'nin Simeone'si olur. Çok yetenekli bir t.d. bb yi aldığı sene iyi işler yaptı.. Bu sene yorumculukta final oynattı. Lucescu'dan çok daha yetenekli. Sonra Almanya'ya falan giderse keşke bize gelseydi diye vahlanırız. Seneye şampiyonluk garanti bu adamla. Avrupa'da da süpriz yapabilir.Yardımcısı olarak da hasan şaş tadından yenmez

• Heh morinyo bitti simione başladı.
  • Ne tarafa el sallıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kimin feykisin ya iyice saçmalamaya başladın bülent korkmaz gelirse sneijder kadro dışı kalır. teknik direktör falan olmaz ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

sen kimin feykisin ya iyice saçmalamaya başladın bülent korkmaz gelirse sneijder kadro dışı kalır. teknik direktör falan olmaz ondan

Benim feykim heralde. Haberim yok ama.

• quote:

sen kimin feykisin ya iyice saçmalamaya başladın bülent korkmaz gelirse sneijder kadro dışı kalır. teknik direktör falan olmaz ondan

ironiyi öğretmediler mi sana hocaların? bana iki de bir feyk diyorsun sensin feyk.beğenmediği adama saygısıca saldıranları sevmem kusura bakma senle ilk ve son kez konuşuyorum.boşuna cevap yazma çünkü blockluyorum görmeyeceğim bir daha yazdıklarını.
  • quote:

Bülent korkmazın feyki olum biliyom komik değil ama yüklenmeyin la.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bülent korkmazın GS'yi çalıştırdğı sene ligi 5. bitirdik sivasspor bile 2. bitirdi adamlar 4.yıldız diyor .
  • Skibbe'nin ayağı kaymasa o sene belki de kupayı alacaktık be. Hamburg'a 2-0'dan evimizde maç verdik, anasını satayım Olic deli oynamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

Bu kadar duyguyu aynı anda mı yaşadın hocam?

• Biz ona Cesur Yürek derken oynattığı korkak futbol ve Semih'i oynatacak cesaret gösterememesi sebebiyle Teknik Direktör olarak gözümden çoktan düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Biz ona Cesur Yürek derken oynattığı korkak futbol ve Semih'i oynatacak cesaret gösterememesi sebebiyle Teknik Direktör olarak gözümden çoktan düştü.

Semih yüzünden şu adama laf söylemeyin artık. Adam defalarca nedenini anlattı. Semih bile söyledi o dönem niye oynamadığı. Keşke her şey sizin sandığınız kadar kolay olsa.

• Bülent korkmazın teknik direktör olarak başarılı bir sezon geçirdiği takım var mı?
    genel de hep kovuldu.

Tamam ben de 90lar çocuğuyum Bülent Korkmaz semboldür benim için ama Büyük Kaptan olarak kalsın mazimizde. Maceraya gerek yok.
  • Hatta Murat Yakınlı konunun parodisini yapmış atlamayın hemen
  • haha ve ha.
  • Dün aynı konuyu Murat Yakın için de açmıştı bu arkadaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.