Şimdi Ara

Bülent Ersoy: ' Erkeksi hatları var.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum bu ne laaa, Bülent bile bunu diyebiliyorsa.

https://www.sondakika.com/magazin/haber-bulent-ersoy-turkiye-guzeli-idil-bilgen-i-topa-17820747/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şaka gibi.Ülkede ne güzel kızlar varken bunu birinci yapan heyete mi laf edilmesi gerekir bilmiyorum ancak Bülent hanımefendi doğru bir konuya değinmiş.Erkeksi ve aynı zamanda güzel bile değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bülent neden bunu diyemesin ki? Bülent zaten adı üstünde erkek.. Böyle bir konuda erkeğin yorum hakkı daha değerli.. Bülent Ersoy: " Erkeksi hatları var." 

Fakat genel anlamda, ülkenin seviyesi cok düsük gercekten, iki yazar cizer gecersin, günlerdir bu muhabbet baydı artık millet nelerle ugrasıyor ülkede nelerle ugrasıyorlar.. Türkiye'de torpil mevzuları sadece bu konuda mı dönmüs? Bunun bu kadar önemli olmasının sebebi ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Eylül 2024; 11:20:45 >
  • Bülent Ersoy'un homofobik söylemleri de var çok ciddiye alınacak biri değil bana göre

• İlk 50ye giremeyen kızı gördüm afetti

• Satoshi. kullanıcısına yanıt

Kestirmeden önce kendisi homoydu zaten, nasıl homofobik olacak?

• İdil Bilgen'den muhtemel cevap: Dinime küfreden Müslüman olsa bari!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bu yorumu bekliyordum Bülent Ersoy: " Erkeksi hatları var." 

• Yarışma anlaşılan iç güzelliğe. Yandaş yakınlığına veriliyor.. Yarışmaya girenlerin eminim hepsinin içi de güzeldir Bülent Ersoy: " Erkeksi hatları var." 

Bülent Ersoy: " Erkeksi hatları var."

Bülent Ersoy: " Erkeksi hatları var."prettyscale
    Am I pretty or ugly? Face beauty analysis test
    https://www.prettyscale.com

• Kendi fotoğrafını yükleyince 30 mu aldın? Bülent Ersoy: " Erkeksi hatları var." 

• Kendi fotomu kadın kategorisinde 1 aldım ...

Engellemişsin ...

Niye içerledin ki ?

Akraban mıydı ? Başka da bir neden göremiyorum. Keyfiyse başka ...

Cevabım alıntısız mention sız olacak ...

• Torpil falan olduğunu sanmıyorum her sene böyle oluyor çok çirkin bir kız seçiliyor sonra millet bu nasıl seçildi diyor da,seçim kriterleri farklı büyük ihtimalle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çöp

• Seni engelleyeli aylar oldu.. Öyle bir site kullanıyorsan mutlaka kendi tipini de denemissindir.. Sadece tipinin kac aldıgını merak ettim.. Neden icerleyeyim? Kadını savundugumu hatırlamıyorum sadece ülke bos adamlardan olusuyor.. Tespit icerlemekse icerledi de.. Bülent Ersoy: " Erkeksi hatları var." 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Eylül 2024; 8:54:4 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Transeksüel ile homoseksüel aynı sey degil.

Homoseksüel cinsel yönelimle ilgiliyken, transeksüel cinsiyet kimliğiyle ilgilidir..

Transeksüel karsı cins gibi hisseden, hem davranıssal hem cinsel olanlara deniyor.. Homoseksüel sadece cinsel yönelimle ilgili.. Mesela gür sakallı, konusurken sesini inceltmeyen, erkeksi tavırları olan, iri yarı güclü bir adam, sokakta görsen tam bir erkek diyecegin bir sahıs, pasif homoseksüel olabilir.. Fakat aynısı transeksüel icin gecerli degildir.. Transeksüelin cinsel yönelimle mutlaka ilgili olması gerekmiyor bile mesela transeksüel kadın yani dönme kadın, normal kadınlara bile cinsel ilgili duyabilir.. Bülent Ersoy: " Erkeksi hatları var." 

Bunun tıbbi izahatı bu sekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Eylül 2024; 14:43:5 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Yani ancak modern tıpta bizim gibi düsünmüyorlar biz erkek ameliyat olsa da hala harun abidir diyoruz ancak modern tıpta, ameliyat olan ve hormon tedavisi gören icin buna tedavi uygulandı, elden geldigince sorunu giderildi, seklinde yaklasılıyor.. O yüzden kendini duygusal ve davranıssal olarak kadın hissedip ameliyat olana, transeksüel yani ameliyat olarak karsı cinse gecmis, ameliyat olmayana trans gender, sadece cinsel saik ile hareket eden ve kadın kisiligine gecmek istemeyen fakat kendi cinsiyle birlikte olana da homoseksüel diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Eylül 2024; 18:53:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.