grundig gdf 6502 yi aldık 2bin e hepsiburadadan.. bi de https://www.hepsiburada.com/quick-shine-black-series-manyetik-kirec-onleyici-p-HBV00000LLPAC kireç önleyici aldım 55tlye (tuz kullanmaya gerek kalmıyor zaten bununla) kargo ankaradan samsunda servise iletildi c.tesi günü arayıp p.tesi şu saatler kuruluma uygun mu diye sordular, p.tesi servis getirdi kurdu, şimdiye kadar bi kez kısa programda kullandık için bi temizlensin vs diye, içi boşken, yine beklediğimden fazla sesli gibi ama içi boş diye mi yoksa hızlı programdan mı bilemedim, içi doluyken eko modda çalıştırınca editler bilgi veririm yine... kısa program bittiğinde kapağı açtım baya sıcaktı 35derece diyor ama sanki daha sıcaktı bilemedim... özellikleri fiyatına göre yeterli bence, tasarruf konusunda da iyi, arçeliğe vestele bakıyorsun 3500 lükler de bile bu kadar tasarruflu değil... |