Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.925
Cevap
180
Favori
2.548.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • d.yigit D kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın şirket ürün satmıyor :) direkt fabrikadan gönderiyoruz normalde.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Sadece İZMİR içine teslim edebileceğim 5 adet
    Vestel BM-301 Bulaşık Makinesi mevcut,

    Fiyat: 979,00 Tl

    GG satış linki aşağıdadır. İlgilenen arkadaşlar bu linkten direkt satın alabilirler. Bayramdan sonra teslimatları yapılır.



    GG Satış Linki


     BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???




  • Merhaba. LG marka bulaşık makinesi alalı tam 8 ay oldu.. makineden son derece memnunuz. Bülent Ersoy un dediği gibi fevkalade nin fevkinde. Yalnız evet yalnız bugün beni LG kalbimden vurdu. Bugün Teknosa yıl gezerken birden ne göreyim LG bulaşık makinelerinin yeni modelleri çıkmış. Hasta oldum resmen aşık etti beni. Bu makineyi bu kadar güzel yapanların eline emeğine sağlık. İçini açtım en alt pervane ikili değil dört kollu artı şeklinde.üst sepet altındaki pervane daha büyük ve güçlü duruyor . En üst de çok güzel ve kibar minik bir pervane .kapakda düğmeler dokunmatik. İnanın bana hasta olacaksınız. Size en yakın Teknosa markete gidin inceleyin derim .almasanızda bir bakın pişman olmazsın. Metalik ve beyaz renkleri var. Ben kendim kullanıyorum benim gözümde LG . Başkada Almam. Bu benim görüşüm. Herkesin düşüncesinede saygı duyarım.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.



    İşte kralın linki..



    https://www.lg.com/tr/bulasik-makinesi/lg-DFB512FW

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar tamamen iyi niyetimle sizlerle paylaşmak istediğim bir durum var. Evdeki tüm beyaz eşyalarım Siemens. Hepsinde de ek garanti aldım. Geçtiğimiz sene bulaşık makinası kapğı yan tarafında mercimek kadar bir pas gördük. Aradık servisi ikilemden değiştirdiler. Bu sene de Buzdolabı kapağında nokta gibi bir pas gördü eşim. Bana kalsa gerek yok değişime desem de eşim aramış servisi gelip onu da değiştirdiler. Komple kapıyı değiştirdiler hemde. Ek garanti süresi içindeydi.



    Şimdi anneme bulaşık makinası ararken şikayetlere bakayım dedim. Maalesef olmuyor Arçelik bakın ne yapmış

    https://www.sikayetvar.com/arcelik/arcelik-bulasik-makinesi-kapaginda-paslanma



    Gel de al şimdi arçelik. En iyi deneyim insanın kendi demeyimleri. Ben böyle düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,

    2,5k ya kadar bulaşık makinesi tavsiyelerinize ihtiyacım bulunmaktadır.Teşekkürler.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan62 hocam, merhaba. Yıllardır sizin yazılarınızı okuyorum. İnsanlara faydalı oluyorsunuz. Allah razı olsun. Hocam bulaşık makinası hakkında bir soru soracağım. Mayıs 2011 tarihinde mağazasından Bosch SMS 58 M 82 EU olan model bulaşık makinası aldık, 6 program. Sürekli 70 derece ayarında 2 saat çalıştırdım, bulaşıklar daha temiz olsun diye. Belki bardaklar bu yüzden beyaz oldu bilmiyorum. 7 sene doldu. Makina program kafayı yedi. Kalabalık aile değiliz. Günde 1 kere veya 2 günde bir kere makinayı çalıştırdım. Tencereleri tabakları aşırı kirli yerleştirmedim. Her zaman mutfağımda bir wc kağıdı olur , rulodan koparıyorum silip kaba kiri öyle makinaya koyuyorum. Veya kolanyalı bir mendille tabakları silip, makineye öyle yerleştirdim. Suda yıkamıyorum gerek yok. Günde 1 kere veya 2 günde bir kere makinayı çalıştırdım. Makinayı yormadım. Yedinci yılında bozuldu. Millet 15 sene kullanıyor. Elektrolüksten bahseden birinin yazısını okudum örneğin. Ben iyi baktığım halde bu makine kendi kendine durmaya başladı. 52.dakikada beklemeye başladı. Sonra çalıştı 15. dakikada durdu. Tekrar çalıştı, bitti. Düğmeye basınca yine 15 yazısı geldi. Sürekli kalan 15 dakika. Her neyse sonra kendi servisini çağırdık. Geldiler. Tamir edemediler . 50- TL servis ücreti aldılar. Bize söyledikleri şu: Makinanın ana kartı bozulmuş. Yenisini almanız lazım , 450-TL ve 70-TL işçilik: 520- TL verirseniz makina çalışır. Biz kabul etmedik. 50-tl servis ücretini verdik. Gittiler. Sonra 45 dakika yıkama programında ilk kez çalıştırdım. Bu sefer çalıştı. Fakat korkuyorum. Bozulabilir tekrar. Sayın hocam ben ne yapmalıyım ? Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ? Gönlümdeki makina LG d 1450 wf1 beyaz renk bulaşık makinası. Sebebi tavanda üçüncü bir pervanesi var. Birde ortadaki pervanesindeki deliklerin sayısı fazla. Daha fazla su fışkırtır. Daha temiz yıkayacağını düşünüyorum. Benim için su ve elektrik tasarrufu önemli değil. Temiz olsun birde sessiz olsun. Çünkü mutfakta yemek yiyoruz. Fakat pahalı. Hocam birşey söyle. Veya bu konuda bilgisi tavsiyesi olanlar bana yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.




  • Merhabalar,
    Evlilik arifesindeyim antrasit siyah parlak olmayan bulaşık makinesi tavsiyelerinize ihtiyacım bulunmakta.Teşekkürler.
  • Merhaba,

    Altus AL 403 ü tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    quote:

    Orijinalden alıntı: thegreenblack

    Babamların 20 yıldan fazla kullandığı bosh marka bulasıkmakinesi ömrünü doldurdu yerine önerebiliceğiniz marka model varmı fiyat performans olursa iyi olur ve nette 1200 civarina satilan bosh marka bulasikmakineleri nasıldır.Bütçemiz 1000 lira civarı,şimdiden teşekkürler.

    Pofilo BM4225EG öneririm. Aynı durumda olan arkadaşıma henüz yeni aldırdım ve çok memnun.

    Altus ve Arçelik/Beko'nun 3 programa kadar olan makinelerinin üst sepetleri facia.

    Beko'nun ve Arçelik'in düzgün üst sepetli modelleri 4 programlıdan sonra başlıyor. Beko'nun 4 programlı modelinin bir artısı da ekstra durulama seçeneği.

    Ancak ben yine Arçelik grubunu bulaşık makinesinde yıkama verimi ve malzeme kalitesi konusunda yeterli bulmuyorum. Aynı fiyata Profilo alınabilirken tercihim Profilo BM4225EG olur. Bu modelin tabanı çelik.

    Ancak Bosch/Siemens/Profilo gurubundaki bulaşık makinelerinde 3-4 sene sonra ısıtıcı arızası çok sık görülüyor. Isıtıcı ile motor, hatta yanında bazen kart da birlikte değişmesi gerekiyor ve yüklü masraf çıkarabiliyor. Bu yüzden Beko alsanız da, Profilo alsanız da kesinlikle 7 yıl garanti yaptırın.

    Alıntıları Göster
    Sayın hocam sizden 1700 tl ye kadar bir bulaşık makinesi tavsiyesi alabilirmiyim. Saygılar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

    quote:

    Orijinalden alıntı: lordford50

    ARÇELİK-BEKO-GRUNDİG-ALTUS GRUBU İÇİN TERCİH SIRASI ŞÖYLE OLMALI:
    1,2,3.tercihler: fanlı kurutma , 4: yoğuşmalu kurutma , 5: statik kurutma.
    .
    YOĞUŞMALI Kurutma Sistemi: Sıcak Hava Tahliyeli Kurutma
    .
    ARÇELİK-BEKO-ALTUS:
    2-3-4 PR: STATİK KURUTMA
    bazı 4-5 pr: YOĞUŞMALI KURUTMA
    6-8 PR.: TURBO-FANLI KURUTMA
    .
    BOSCH-SİEMENS:
    2-3-4 PR: kendi sıcaklığı ile kurutma.
    6-7-8 PR: Isı Alışveriş Bloğu (ani sıcaklık farklarına karşı korumalı)
    .
    AEG-ELECTROLUX:
    ATIL ISI İLE KURUTMA.
    .
    MİELE:
    turbo termik kurutma: Kondanse yoğunlaştırmalı kurutma
    (Üst versiyonlarda (6 serisi) plastik bulaşıklardaki damlacıkları önlemek için otomatik kapı açma özelliği (AutoOpen kurutma) de var.)
    .
    VESTEL:
    STATİK KURUTMA.
    618 ve 1017 modelleri FANLI kurutma.

    * * * * * * *
    Aradığım cevap buydu. Çok teşekkür ederim. ALLAH RAZI OLSUN. Emeğinize sağlık. Birçok kişininde işine yarar bu bilgiler. Hocam yazdıklarınızı saydım o zaman bulaşık makinalarında 7 çeşit kurutma sistemi var. Peki sizce en sağlıklısı hangisi ? Yada ben almak istediğim makinayı yazayım onda hangisi var bir LG yok yazdıklarınızda.

    Renk beyaz olmak üzere LG d 1450 wf1 için para biriktiriyorum. Eğer gücüm yetmez alamaz isem:

    ALTUS 434 XY modeli yada ALTUS 435 X modelin ikisinden birini tercih edicem. Altus da Sıcak Hava Tahliyeli Kurutma yazıyor, biri 4 program biri 5 program. 5 program olanın tek farkı ön yıkama var. Hangisini almak doğru olur bilmiyorum.

    Almak isteğim LG 1500-TL civarında. LG nin sitesinde kurutmanın ne şekilde olduğu yazmıyor. Vaktiniz olduğunda cevaplarmısınız ? Çok teşekkür ederim şimdiden. iyi günler.


    Alıntıları Göster
    2011 YILI Nisan ayında Bosch SMS 58 M 82 EU model bulaşık makinasını 1200 -TL ye 12 Taksit Bosch bayiinden aldım. 6 program. Sürekli aynı programı kullandım. 70 derece , 2 saat bunda yıkadım. Makinaya bulaşıkları kolanyalı mendil ile silerek yerleştirdim. Günde veya 2 günde 1 kere makina çalıştı. Yani makinayı yormadık. 7 sene sonra makinada bir arıza oldu. 2 saatlik 70 derece yıkama programında; 52 dakika kalınca duruyor, bekliyor. Veya 45 dakika. En son 15 dakikada bekliyor. Tekrar başlat deyince, 15 dakikadan devam ediyor. Sürekli böyle. Sonra kendi Bosch servisini çağırdık. Tamir edemediler. Ana kart bozulmuş dediler. Ana kart ücreti 450-TL, 70-TL işçilik ücreti eğer 520-TL verirseniz , tamir ederiz, dediler. Olmaz dedim. Gittiler. Tabii 50-TL servis ücretini de aldılar. Onlar gittikten sonra 2 kere 45 derece kısa programda makina çalıştı. Fakat yeniden bozulabilir. Bana fikir verirmisiniz ? Benim gönlümdeki makina: LG d 1450 wf1 model. Çünkü tepede üçüncü pervanesi var. Görüntüsü şık. Sizlerin tavsiyesi neler olur ? Lordford50 hocamdan, Candoğan62 hocamdan, -OD- hocamdan: özellikle üçünüzden fikir istiyorum. Ve başka arkadaşlarda fikirlerini yazabilir. Eğer müsait olursanız, cevaplarsanız sevinirim. Ve bu LG d 1450 wf1 model kullanıp, tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim. Herkese hayırlı cumalar diliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BraveHeart

    Arkadaşlar merhaba, bizim de 26 yıllık makina artık dayanamadı ve yenisini almanın zamanı geldi. 2000 liraya kadar gene Bosch marka düşünüyoruz, ufak bir araştırma yaptım ama seri4-6 arası birşey alabiliyorum sanırım ama tam emin olamadım pek bilgim olmadığı için. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

    Çok şanslısınız. Benim 7 senelik Bosch makina, yormadığımız halde bozuldu. Ve en iyi modelini almıştım.6 program 3 sepetli. Yukarda açıklamam var. Ve arkadaşlara sorularım var. Okuyabilirsiniz. Bence siz şükredin. O makinaya lütfen bir madalya takın. 2011 de 1200-TL ye en iyi Avrupa Modelini aldım Bosch' un. Bardaklarımıda ayran gibi yaptı ayrıca. Ana kartı bozulmuş. 520-TL istedi servis. Yaptırmadık. Yukarda anlattım. Bilmiyorum. Beyaz eşya gerçekten şans işi. Okudum şok oldum. 26 sene ! Lütfen gidin ve o makinayı bir öpün yaaa..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

    Çok şanslısınız. Benim 7 senelik Bosch makina, yormadığımız halde bozuldu. Ve en iyi modelini almıştım.6 program 3 sepetli. Yukarda açıklamam var. Ve arkadaşlara sorularım var. Okuyabilirsiniz. Bence siz şükredin. O makinaya lütfen bir madalya takın. 2011 de 1200-TL ye en iyi Avrupa Modelini aldım Bosch' un. Bardaklarımıda ayran gibi yaptı ayrıca. Ana kartı bozulmuş. 520-TL istedi servis. Yaptırmadık. Yukarda anlattım. Bilmiyorum. Beyaz eşya gerçekten şans işi. Okudum şok oldum. 26 sene ! Lütfen gidin ve o makinayı bir öpün yaaa..

    Alıntıları Göster
    Eski ürünler genelde bu kadar süre dayanıyor çünkü o zaman üretilen beyaz eşyalar sanırım ömürlük olarak üretiliyordu ama şimdi üretilenlerin kullanım ömrü veya raf ömrü dedikleri bir kullanım süresi var. Planlı eskitme de deniyor, ondan kaynaklandığını düşünüyorum ben. Makine halen çalışıyor fakat su çekişi falan çok yavaş, 2-3 saat sürebiliyor ve bittiğinde de bulaşıklarda lekeler kalıyor.




  • Forumdaki değerli arkadaşlarım 1700 tl ye kadar bulaşık makinesi almak istiyorum sizlerin yardımını alabilirmiyim, bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz? saygılar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnaltunkeyik

    Forumdaki değerli arkadaşlarım 1700 tl ye kadar bulaşık makinesi almak istiyorum sizlerin yardımını alabilirmiyim, bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz? saygılar...
    1500₺ civarına Profilo BM5320MA modelini incelemenizi tavsiye ederim.
  • Lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Hocam 31 ağustos 2018 tarihine ait sayfalarda, benim bir sorum vardı. Okumanız, cevaplamanız mümkünmü? Kimse bana cevap vermemiş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    @CAN@ Bey, bana da cevap vermeniz mümkün mü? 31 ağustos 2018 tarihli sayfalarda benim sorum. Birileri bişey söylesin.. Çok kararsız kaldım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

    2011 YILI Nisan ayında Bosch SMS 58 M 82 EU model bulaşık makinasını 1200 -TL ye 12 Taksit Bosch bayiinden aldım. 6 program. Sürekli aynı programı kullandım. 70 derece , 2 saat bunda yıkadım. Makinaya bulaşıkları kolanyalı mendil ile silerek yerleştirdim. Günde veya 2 günde 1 kere makina çalıştı. Yani makinayı yormadık. 7 sene sonra makinada bir arıza oldu. 2 saatlik 70 derece yıkama programında; 52 dakika kalınca duruyor, bekliyor. Veya 45 dakika. En son 15 dakikada bekliyor. Tekrar başlat deyince, 15 dakikadan devam ediyor. Sürekli böyle. Sonra kendi Bosch servisini çağırdık. Tamir edemediler. Ana kart bozulmuş dediler. Ana kart ücreti 450-TL, 70-TL işçilik ücreti eğer 520-TL verirseniz , tamir ederiz, dediler. Olmaz dedim. Gittiler. Tabii 50-TL servis ücretini de aldılar. Onlar gittikten sonra 2 kere 45 derece kısa programda makina çalıştı. Fakat yeniden bozulabilir. Bana fikir verirmisiniz ? Benim gönlümdeki makina: LG d 1450 wf1 model. Çünkü tepede üçüncü pervanesi var. Görüntüsü şık. Sizlerin tavsiyesi neler olur ? Lordford50 hocamdan, Candoğan62 hocamdan, -OD- hocamdan: özellikle üçünüzden fikir istiyorum. Ve başka arkadaşlarda fikirlerini yazabilir. Eğer müsait olursanız, cevaplarsanız sevinirim. Ve bu LG d 1450 wf1 model kullanıp, tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim. Herkese hayırlı cumalar diliyorum.

    Alıntıları Göster
    Sorum burda: Yukarda alıntıladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • LG TEK GEÇERİM üstelik 2018 modelleri ni görmenizi şiddet le tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yıllık Bosch bulaşık makinesi “değişme zamanı geldi” diyor. Bugün servis artık motor ve elektronik devrelerle alakalı parçaların da artık bulunamadığını söyledi. Yeni bulaşık makinesi tavsiyesi alabilir miyim? Bütçem 1000-2000 arası. Teşekkür ediyorum şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, bize de 2000 TL ye kadar bulaşık makinesi tavsiye eder misiniz? Linkteki ürünü düşünüyorum fikri olan var mı?

    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/bosch-sms23ba00t-gumus-bulasik-makinesi-373446889
  • 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.