Şimdi Ara

bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.819
Cevap
46
Favori
347.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extralarge

Teşekkür ederim hocam. O zaman kampanya ile 75 TL ye 2x70 Pril Gold alip deneyeyim. Çok teşekkür ederim.
    hocam o fiyata nerde acaba,bizim de bimden aldığımız Alman üretimi bind activit bitiyor..çok memnunduk şimdiki üretimi de eurotaba yaptırmış,diğer şok falan da aynı eurotab olmuş,almak istemiyorum,fairy vs zaten çok uçmuş fiyatlar tanesine 1 tl veremem..

Bide pril klasik tablet var daha uygun o nasıl acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Haziran 2019; 12:46:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Finish Calgonit iken çok iyiydi! Çevreci ürünler biraz özenle kullanım gerektiriyor ve şimdi de kimyasalsız 0 free ürün çıkarıp standartlarını iyice aşağı çektiler. Türkiye şartlarında hem fiyat hem de kötü şebeke suyuna rağmen kullanıp da memnun kalabilen çok nadirdir, denemek size kalmış...

Fosfatsız tabletler organik ve ekolojik ürünlerden farklı olarak birçok ülkede artık zorunluluk, az kimyasal hem doğa hem de bizler için iyi ancak yerine onu aratmayacak bir şeyler de konulabilmeli, eninde sonunda yerel yapılanmanın yetersizliği karşınıza çıkacaktır...

• Hocam Trendyol 75/25 indirim çekim var. Normalde 70x2 adedi 99.90 TL. Indirim çekiyle 75 TL ye gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Pril i öneren bendim memnun Kalmana sevindim sonuç gerçekten de iyi gözüküyor ben de en iyi sonucu Fairy ile alıyorum
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Evet teşekkürler, hem uygun hem kalite bir deterjanmış. Ben de tavsiye ediyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Evet teşekkürler, hem uygun hem kalite bir deterjanmış. Ben de tavsiye ediyorum artık.
    Çamaşır deterjanında da Rinso favorim iyi leke çıkarıyor bol köpürdüğü için ağzına kadar çamaşır dolu 8-9 kg çamaşıra 1 çay bardağı yeterli oluyor tavsiye ederim
    Çamaşırda beyazlılara omo aldım en son ariel ve persilden daha iyi çıktı. Renklilerde de persil 360 alıyordum bu sefer geç saatte almam gerekti persili de bulamayınca omo color aldım. Fena değil gibi. Biraz kullandıktan sonra çamaşır deterjanları konusuna yazıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Çamaşırda beyazlılara omo aldım en son ariel ve persilden daha iyi çıktı. Renklilerde de persil 360 alıyordum bu sefer geç saatte almam gerekti persili de bulamayınca omo color aldım. Fena değil gibi. Biraz kullandıktan sonra çamaşır deterjanları konusuna yazıcam.
    Bende bir sürü deterjan var stok yaptım denememi veya test yapmamı istediğin varsa söylersin pm atıyorum:)
    burada birinin tavsiyesi ile 2 ay önce almıştık hocam stok yapmıştık çekyat altında hiç açılmadan sakladık.Nedense pakette bile odayı bile kokutuyordu ilk yıkama yaptık kokudan eser kalmamış?Kapalı güneş görmeyen yerde sakladık üstelik aldığımızda 3 hafta önce üretilmişti sanırsam.

Ancak aşırı köpürüyor dediğiniz gibi makine bu yüzden sensörleri algılıyor olsa gerek ilave durulama yapıyor.

Önceden alo kullanıyorduk neredeyse hiç köpürmüyordu hatta eşim son zamanlarda bitsin diye fazla fazla koyuyordu.

Bizimki yeşil paket çiçekli olan.Migrosta indirim zamanı 24 liraya almıştık 7 kg yanlış hatırlamıyorsam 6 kg da olabilir.

neticede aşırı köpürüyor , renkliler için sanırsam bu yüzden beyazlarda eşim omo aktive kullanıyor.Şöyle yumuşatıcı kullanmadan mis gibi kokan deterjan arıyoruz.Omo deo ve ariel febreze etkili nin kokusunu beğenmedik üstelik çok pahalı geldi.Stokta bingo kırmızı paket var bakalım o nasıl çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 3 Haziran 2019; 20:14:40 >

Hocam Renkli ve beyazlar için RINSO nun hangi paketlerini kullaniyorsunuz ?

• Beyler bayanlar, malum havalar ısındı ve bulaşık makinaları da sıcak yıkıyor. Yıkamadan sonra kapağı açmadığımız sürece leş gibi bir koku yapmaya başladı. E malum bulaşık makinasının başında nöbette tutamayız, evde de olmayabiliriz, var mı bu kokuya bir çözüm? Bulaşık makinası içine asılan limon kokumuz da var ama fayda etmiyor.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Bizim ki bundan hocam aşırı köpürüyor ancak kokusu yok.renkliler için kullandığımıza beyatlatma için birşey diyemem.
     bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz

• Teşekkür ederim hocam. Rinso da deneyelim bakalim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

burada birinin tavsiyesi ile 2 ay önce almıştık hocam stok yapmıştık çekyat altında hiç açılmadan sakladık.Nedense pakette bile odayı bile kokutuyordu ilk yıkama yaptık kokudan eser kalmamış?Kapalı güneş görmeyen yerde sakladık üstelik aldığımızda 3 hafta önce üretilmişti sanırsam.

Ancak aşırı köpürüyor dediğiniz gibi makine bu yüzden sensörleri algılıyor olsa gerek ilave durulama yapıyor.

Önceden alo kullanıyorduk neredeyse hiç köpürmüyordu hatta eşim son zamanlarda bitsin diye fazla fazla koyuyordu.

Bizimki yeşil paket çiçekli olan.Migrosta indirim zamanı 24 liraya almıştık 7 kg yanlış hatırlamıyorsam 6 kg da olabilir.

neticede aşırı köpürüyor , renkliler için sanırsam bu yüzden beyazlarda eşim omo aktive kullanıyor.Şöyle yumuşatıcı kullanmadan mis gibi kokan deterjan arıyoruz.Omo deo ve ariel febreze etkili nin kokusunu beğenmedik üstelik çok pahalı geldi.Stokta bingo kırmızı paket var bakalım o nasıl çıkacak.
    Koku olayına bir şey diyemiyorum. Ancak Rinso kıvamı yoğun bir deterjan makineyi tam doldurduğunuz zaman 1 çay bardağı yani 120 ml kadar koymanız yeterli olacaktır.

Makinenizde Aqua Sensör olmadığı için sadece sıkmadaki köpüğü algılayıp ek durulama yapıyordur. .

Alo yu ben hiç sevmiyorum nefret ediyorum. Bana göre Rinso uygun fiyatlı orta seviye en iyi deterjanlardan.

Rinso renkliler ve beyazlar için ama yine içinde %5 oksijen bazlı ağartıcı var renklilerin rengini soldurabilir. Ben beyazlarda karbonat ile ve havlularda çarşaflarda kullanıyorum.

@Extralarge Kullandığım Rinso yeşil paketli toz olan, gerçi yeşil renkli color sıvısını da aldım daha denemedim.

iyi bayramlar herkesin bayramı kutlu olsun.

aynen hocam sadece ilk sıkma dan sonra kısa bir süre duruyor nasıl algılıyorsa tekrar durulama yapıyor.Okadar köpürüyor yani.İçinde ağartıcı olduğunu bilmiyordum iyi oldu söylediğiniz.O zaman eşim beyazlara onu kullansın renkliler için bingo ya geçelim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Beyler bayanlar, malum havalar ısındı ve bulaşık makinaları da sıcak yıkıyor. Yıkamadan sonra kapağı açmadığımız sürece leş gibi bir koku yapmaya başladı. E malum bulaşık makinasının başında nöbette tutamayız, evde de olmayabiliriz, var mı bu kokuya bir çözüm? Bulaşık makinası içine asılan limon kokumuz da var ama fayda etmiyor.
    O limon kokusunu çöpe atın, soğuk günler için bile iyi kokmayan sentetik iğrenç bir şey Yemek kokularıyla da karışınca öldürür! Üzerine rutubet, nem, ıslaklık gelince of aman başım

Tabaklarda kalıntı bırakmazsanız, koku arttığı zaman makine temizleyici veya çamaşır suyu kullanıp boş yıkama yaparsanız sorununuz çözülür...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mandollph

O limon kokusunu çöpe atın, soğuk günler için bile iyi kokmayan sentetik iğrenç bir şey Yemek kokularıyla da karışınca öldürür! Üzerine rutubet, nem, ıslaklık gelince of aman başım

Tabaklarda kalıntı bırakmazsanız, koku arttığı zaman makine temizleyici veya çamaşır suyu kullanıp boş yıkama yaparsanız sorununuz çözülür...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, deneyeceğim.

eşim bugün yine rinso yu fazla kaçırmış banyoya girdiğimde bir baktım köpüğe boğulmuş makine.Sonra sıkma da yarıda bırakıp ek durulama yaptı.Bu makine sıkma da köpüğü nasıl algılıyor da ek durulama yapıyor hocam?

hocam ben de fairy kullaniyorum, makine bosch, kotu koku oluyor yikandiktan sonra, bulasiklara da sinmis oluyor, makineden mi yoksa fairiden midir acaba

• meeb kullanıcısına yanıt
    Köpüğü nasıl algıladığını bilmiyorum ama benim kullandığım Bosch çok köpük varsa sıkma yapmadan algılıyor mesela

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.