Şimdi Ara

bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.819
Cevap
46
Favori
347.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat harika ben 70 li Quantum tableti önceden 35₺ ye almıştım bu fiyat daha da iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen fiyat çok iyi Aldım bir paket yanında da 2'li Quantum'u ücretsiz gönderecekler.

• mstfOkdm17 M kullanıcısına yanıt
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 23 Ağustos 2015; 13:46:01 >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    fairy öneririm
  • mstfOkdm17 M kullanıcısına yanıt
    link verebilirmisiniz
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Finish Quantum 80 Tablet Bulaşık Makinası Deterjanı + Cillit Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/finish-quantum-80-tablet-cillit-bang-750-ml-kirec-sokucu-hediyeli-p-ZYBENC3012144

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BİM'de satılan "Bind Activit" marka bulaşık makinesi tabletini deneme şansını yakaladım ve fiyat / performans konusunda oldukça başarılı buldum. Sularımız eskiden çok çok kötüydü, şimdi biraz iyileştirildi ama yine de iyi değil ve bu sefer yardımcı ürün olarak tuz, parlatıcı, sirke kullanmadık; 65 derece sıcaklıkta Finish'ten daha iyi olduğunu gördük. Yine de Gratis'teki Minel'i tek geçerim, aklım onda kaldı...

Sakın fazla para yedirmeyin Quantum'lara, Platinum'lara; müşteriyle dalga geçiyorlar, dalgalarına bakıyorlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairy veya finish quantum
  • minel çok başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan s40

Ben AEG makinamda hem uzun hem kısa prıgramda sadece sovı deterjan kullanmaya başladım. Quantum sıvı kullanıyorum memnunum. Tek tip stokla tüm programlarda tüm bulaşıklarda iyi sonuç. Tavsiye ederim. Pril yağ çözücülüyü denemiştim, sonuç çok başarısızdı. Bu arada ne tuz nede parlatıcı kulanıyorum. Sadece sıvı deterjan. Birde makinenin su girişinde Electrolux marka manyetik kireç giderici var.

Bugün yerel markette 50 kullanımlık hepsi 1 arada sıvı 10TL idi. Hemen aldım, bakalım nasıl çıkacak :) Güzel çıkarsa 30dk programı daha sık kullanırım, çünkü yıkamasını beğendim bu programın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Sakın fazla para yedirmeyin Quantum'lara, Platinum'lara; müşteriyle dalga geçiyorlar, dalgalarına bakıyorlar...

aynen yav, ne o fiyatlar öyle. hiç bir kampanya bulamazsam toz ile yıkıyorum, mis gibi çıkıyor
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Forumu yeni gördüm, faydalı bilgiler paylaşılmış. Quantum sıvı, tek çay kaşığı ile de tableti kadar iş görüyor "bence" candogan Hocam. Makine LG, eko program (Private label premium'ları kullanmadım henüz, f/p kıyaslayamam o nedenle).

• takip

• plumbium1 P kullanıcısına yanıt
    Sıvı dediginiz jel sanırım.

Jel avrupada büyük yenilik sloganlarıyla çıktı. İddiası, suda hızlı çözülen, kalıntı bırakmayan vs idi.

Uzun yıllar hepsi bir arada jel yapamadılar, formül bir türlü tutmadı. Klasik jel tam bir facia idi... Şimdi ise hepsi bir arada yaptıklarını iddia ediyorlar ama bagımsız performans testlerinde yerlerde ürün.
    Markalara da bakarsanız, jele abanmadıklarını göreceksiniz.

Şu an bu işin mucidi Almanya'da dahi geçen yıllara ragmen pazar payı çok düşük
  • Arkadaşlar 1 hafta önce Migros Bulaşık Tableti aldım. Dün Profilo BM-6481MG bulaşık makinemde Eco 50 de deneyeyim dedim. Sonuç rezalet ötesi. Bıçak ve çatallarda yemek artıkları bıraktı. Fotoğraflar ektedir. Alacak arkadaşlara teslim etmem. Pril Gold la yola devam. :)
     bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz bulaşık makinası deterjanları(pril,calgon vs)deneyimleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur6161 -- 12 Eylül 2015; 17:00:31 >

• Quantumun son versiyonunu bende beğenmiyorum tuzu kapattığım halde bulaşıklarda buğulanma oldu en güzeli hepsibirarada çamaşır suyu katkılı 10 tane tablet kaldı pril gold jel almayı düşünüyorum.
  • Calgone .

• quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Forumu yeni gördüm, faydalı bilgiler paylaşılmış. Quantum sıvı, tek çay kaşığı ile de tableti kadar iş görüyor "bence" candogan Hocam. Makine LG, eko program (Private label premium'ları kullanmadım henüz, f/p kıyaslayamam o nedenle).

Quantum sıvı alma şansım olmadı ama hepsi bir arada sıvı deterjanı 30dk programda denedim, beklediğimin üzerinde performans verdi, artık acil durumlarda gönül rahatlığı ile kullanabilirim:)

Uzun programda da deneyeceğim en kısa zamanda, sonucu yazarım.

• Merhaba,

Bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim, Çamaşır suyu katkılı Bulaşık deterjanı teknik olarak mümkün değil. Keza çamaşır suyu gibi kuvvetli bir kimyasalın ağıza temas eden bulaşıklara değmesi bir yana aynı ortamda muhafaza edilmemesi için uyarılar mevcut.

Calgonit " çamaşır suyu etkili" tabirini kullanıyor ki bu da tüketiciyi yanıltıcı bir tabir. Avrupada müsade edilmez ama ülkemizde malesef yönetmeliklerdeki boşluktan yararlanıyorlar. Etken maddeyi, (ki sanırım artırdıkları madde de fosfattır) artırarak, böyle bir pazarlama yöntemi seçiyorlar.

selamlar
  • le saux L kullanıcısına yanıt
    Tablet içerisinde %30 Fosfat (STPP <%52), %5 - 15 Oksijen Bazlı Ağartıcı, < %5 Polikarboksilat, 55 - 15 Noniyonik Yüzey Aktif Madde, %5 Fosfonat, Parfüm (Limonene), Enzim (Protease, Amylase) var çamaşır suyu ile yıkansa bile durulamadan makineden çıkartıp kullanmıyoruz zaten ancak şu bir gerçektir ki çamaşır suyu katkısı yazan tabletler ile daha başarılı sonuçlar elde ediliyor ayrıca çamaşır suyu içme suyu arıtmasında da kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 15 Eylül 2015; 12:58:58 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.