Şimdi Ara

Bukadarına Pes Amazon.de den Aldıgım i5 9600k Kutusunda Pentıum İşlemCi Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
7.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta Amazon.de den i5 9600k işlemci aldım elime bugun ulaştı fakat kutuyu acarken rengi bi garip gelmişti zaten be kutu üstünde 8 gen yazıyor garipsedim bilirsiniz kutunun yanından işlemci görükür bi baktım sonuç hüsran muhtemelen birileri amazonu dolandırmış iade etmişler bu üründe bana geldi amazon ile görüştüm bakalım ne olacak.

Bukadarına Pes Amazon.de den Aldıgım i5 9600k  Kutusunda Pentıum İşlemCi GeldiBukadarına Pes Amazon.de den Aldıgım i5 9600k  Kutusunda Pentıum İşlemCi GeldiBukadarına Pes Amazon.de den Aldıgım i5 9600k  Kutusunda Pentıum İşlemCi Geldi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

İntel i7 13700K// Asus Rog Z790-E Gamıng // Gskıll 32GB (2x16GB) Trıdent Z5 Siyah DDR5 6400MHz CL32 1.4V Rgb // Asus Rog Ruyjın II 360mm Sıvı Soğutucu // Asus Rog RTX 3080 // Samsung 1TB 990 Pro // Corsair AX1000 80+ Titanium Güç Kaynağı // Lian Li O11 Dynamic Evo Black

• Sahtekarlığın yeri zamanı yok
    G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • Aynen hoczm yanlız bu iş sıkıntılı bi iş eger davamı varsa bu iş biraz farklı gibi geldi bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazonda özellikle işlemci için sıklıkla yaşanan bir durum, adamların iyi niyetimi suistimal ediyorlar.

• Aynen hoczm bakalım ne olacak

• Bu durum benim bir arkadaşımın başına geldi (Şubat ayında bir konuda yazmıştım). Ryzen 5 2600 almıştık, kutudan Sempron 145 çıktı. İade talebi kabul edildi ancak iade kargosunun ulaşması ve para iadesi almamız 3 hafta sürmüştü.

Amazon'daki iade ürünlere bakan bölüm ürünleri yeteri kadar kontrol etmiyor. Üstelik bu iade ürünler yeni ürünlerin yanına koyuluyor.

Ayrıca ürünün kutusunda LPN ile başlayan bir etiket varsa onu sökmeyin.
    https://forum.donanimhaber.com/amazon-dan-alinan-ryzen-islemci-sahte-cikti--127721019

İntel i7 13700K// Asus Rog Z790-E Gamıng // Gskıll 32GB (2x16GB) Trıdent Z5 Siyah DDR5 6400MHz CL32 1.4V Rgb // Asus Rog Ruyjın II 360mm Sıvı Soğutucu // Asus Rog RTX 3080 // Samsung 1TB 990 Pro // Corsair AX1000 80+ Titanium Güç Kaynağı // Lian Li O11 Dynamic Evo Black
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazon'da farklı satıcılar var. Amazon'un kendisi mi yoksa o satıcılardan birinden mi aldınız? Normalde iade ürünü belirtmeden gönderemezler zaten. İade edilmiş ürün indirimlidir ve belirtilerek satılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • L.J kullanıcısına yanıt
    amazon de hocam alınan yer malesef başka satıcılar zaten trye kapalı alma şansı zor yani

• hocam bunun sebebi galiba şöyle bir şeydi

bazı çakallar amazondan işlemcileri alıyorlar, sonra kutuya farklı bir işlemci koyup iade ediyorlar... dikkatli kontrol edilmeyince de bu ürünler tekrar sirkülasyona sokuluyor ve sizin gibi talihsizlere yanlışlıkla satılabiliyor

hakkınızı arar ve bulursunuz ama amazonun bu konuda hala bir hamle yapmamış olması içler acısı

• bu resimdeki beac kodu sorgulatıyırum i5 8400 işlemci çıkayor bu barkodda sahtehttps://i.hizliresim.com/odnEN2.png?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bana da yanlış ürün gelmişti. Hemen iletişime geçip durumu anlattım. Ben yanlış ürünü göndermeden yenisini kargoya vermişlerdi. Amazon yarıyolda bırakmaz diye düşünüyorum.

• O değilde Türkiyedeki başka bir firmada bu olay olsa yerden yere vururdunuz ey Dh ailesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa böyle bir olay gördüm amazondan yapılan alışverişte iade konusunda sorun çıkarmaz diye düşünüyorum amazon.
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • 200 lira ucuzluk için
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.