Şimdi Ara

Bugüne kadarki en iyi COD oyunu hangisidir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
7.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Buna benzer çok konu açıldı ama yine de yazayım: Şüphesiz MW2. Hem senaryo moduyla, hem Spec Ops modlarıyla, hem de multisiyle mükemmele yakın bir oyundu. Özellikle de senaryo modunun kimi sahneleri gerçekten unutulmazdı. Mesela aşağıdaki sahneyi oynarken nasıl bir şok geçirdiğimi, ghost'un ölümü sebebiyle nasıl bir derin acı hissettiğimi anlatamam. Kendi kendime "Olamaz, olmamalı" gibisinden söylenmiştim o zaman. Sonrasında ise Stephard'a ne kadar sövdüğümü hatırlamıyorum bile. Bana senaryosundaki havayı bu denli hissettirecek başka bir oyun var mı bilmiyorum. Varsa söyleyin.

Hani türk filmlerinde kötü rollerde oynayan kişilerin halk tarafından dövüldüğünü duyduğumuzda "ne saçma iş, ne mal adamlar, film için adam mı dövülür?" gibisinden söyleniriz ya hani. Durum böyleyken, Stephard diye bir adam yaşıyor olsa ve ben de onunla karşılaşacak olsam, senaryo icabı bu rolü oynadığını bilmeme rağmen onu eşşek sudan gelinceye kadar döverdim sanırı. O kadar dokundu yani bana bu sahne.

abi dediklerine birebir katılıyorum ve müzikleri de eklemek istiyorum, hans zimmer bu işte bir numara olduğunu mw2 de de kanıtlamış oldu ve de mw3 de eksikliğini hissettirdi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

abi dediklerine birebir katılıyorum ve müzikleri de eklemek istiyorum, hans zimmer bu işte bir numara olduğunu mw2 de de kanıtlamış oldu ve de mw3 de eksikliğini hissettirdi bence

Düşün ki ben Black Ops'un multisini beğenmediğim halde MW3 ile kıyasladığımda beğenir hale gelmiştim. MW2, birkaç küçük eksikliğine rağmen gerçekten de en iyiydi. Öyle ki, Black Ops'u şu anda 1000 kişi bile oynamazken, ondan 1 yıl önce çıkan MW2'yi fourdeltaone üzerinden hâlâ çok sayıda kişi oynuyor. Activision bile bunun önüne geçemeyeceğini anlayınca, Steam üzerinden oynayanlara TDM dışındaki serverları kapatmış.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Düşün ki ben Black Ops'un multisini beğenmediğim halde MW3 ile kıyasladığımda beğenir hale gelmiştim. MW2, birkaç küçük eksikliğine rağmen gerçekten de en iyiydi. Öyle ki, Black Ops'u şu anda 1000 kişi bile oynamazken, ondan 1 yıl önce çıkan MW2'yi fourdeltaone üzerinden hâlâ çok sayıda kişi oynuyor. Activision bile bunun önüne geçemeyeceğini anlayınca, Steam üzerinden oynayanlara TDM dışındaki serverları kapatmış.

ilk multiplayer deneyimimi mw2 ile gerçekleştirmiştim ve beni benden almıştı ama sonrasında black ops yenilik getirmeyince call of defterini kapattım

• Ben de hile sebebiyle bıraktım oynamayı. Yoksa yine oynardım. Bıktım hileden. Kendi egosunu tatmin etmek için beceriksiz kişilerin hileyle ön beni vurup üst sıralarda olmasına ve beni kendi egosunu tatmin etmek için kullanmasına sinir oluyordum çünkü. Hileye ve hilecilere Ama nerde. Ne steam, ne de Activision bu konuda köklü bir adım atmıyor. Oyunu satana kadar herşey.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Ben de hile sebebiyle bıraktım oynamayı. Yoksa yine oynardım. Bıktım hileden. Kendi egosunu tatmin etmek için beceriksiz kişilerin hileyle ön beni vurup üst sıralarda olmasına ve beni kendi egosunu tatmin etmek için kullanmasına sinir oluyordum çünkü. Hileye ve hilecilere Ama nerde. Ne steam, ne de Activision bu konuda köklü bir adım atmıyor. Oyunu satana kadar herşey.

bf3 de de kodlara erişilerek silah tepmeleri azaltılıp hasarlar artırılabiliyomuş, grafiksel birtakım değişiklikler yapılabiliyomuş falan fistan, millet oyunu bırakma aşamasına geldi, hilenin farklı bi boyutuna gelmiş olduk böylece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Online dünyasının alayı böyle malesef. Bunu yapanların çoğu da çoluk-çocuk. Vakit çok olunca neyle uğraşsın işte. Şaşırmış. Ders çalışmak yerine kopya hazırlamak için vakit harcayan öğrenciye benzetiyorum ben bunları. Aynı cahilliği ben de Ortaokul 1'e giderken yapmıştım. Bir seferinde tam 6 saat kopya hazırlamak için uğraşmıştım. Ne cehalet. 6 saatimi kopya hazırlamak yerine ders çalışmaya ayırsam, zaten sınavı gererdim halbuki; öyle değil mi?

Bunlar da öyle işte. Hile kullananların kâhir ekseriyeti hilesiz oynamayı beceremeyen kabiliyet yoksunları. Geçen bi sniper videosune denk geldim. İnan ki kimi yerde nişan bile almadan vuruyor. Utanmadan bunu bir de kabiliyet diye çekip koymuş oraya şerefsiz itoğlu. Ulan sende aimbot olmasa nasıl vuracaksın 50 metredeki adamı. Nişanı bile düzgün almasan vuramazsın ve onu tek seferde.

Dün de Blac Ops Zombi oynuyordum 3 kişiyle. 17 veya 19. levelde bunların ikisi düştü ve son ben kaldım. Ben de düşsem oyun bitecek yani. Neyse bunların ikisini de kurtardım ama puanımız az ve silah vs için puan yapmamız lazım. Bi baktım benim puan 30.000'in üzerine çıkmış. Dedim "Ne oluyo yaw?" Anladım ki biri puan için hile yazmış o arada. Dedim "Hile yapma." Demez mi ki "Sınırsız puan bilmem ne" Çıktım oyundan. Lanet olsun bu pisliği yapana da, yayana da, kullanana da...

• kişilik oturmadığı için kendini tatmin etmenin farklı yolunu buluyolar, ben de online oynarken en iyisi olmaya çalışırım, takımım için de elimden geleni yaparım, yetenek meselesi olduğu için gittiği yere kadar zorlarım ötesi çok yetenekli olmaya kalıyorsa orda bırakırım

• cod 6

modern savaş sevmiyorum ben

Orijinalden alıntı: mehmet 52

tabiki de call of duty united offensive

1 in yaması olan değilmi ?
    Windows 11 Pro x64 // Corsair Carbide 200R // MSI MPG B550 Gaming Plus // AMD Ryzen 7 5700x // Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz 8x4 32GB // Intel Arc B580 12GB // Thermaltake Smart Series 700 Watt 80+ // Kioxia Exceria PRO 1TB NVMe 7300/6400 MB/sn M.2 SSD // Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/3000MB/sn M.2 SSD // Deep Cool AG620 // x2 Cooler Master Blade Master 120mm // Asus VP247H 23.6inch 60hz 1ms 1920x1080 // // Asus VG249Q3A 23.8inch 1ms 165hz 1920x1080 Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 // JAMO Compact 700 Bookshelf // Steelseries Arctis 3 Headset // MSI Vigor GK30 Klavye // Glorious Model O Mouse

• Bana kalırsa COD 4
    quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

BLack Ops 2

İyide oyun daha çıkmadı...

Orijinalden alıntı: sulanx

Bana kalırsa COD 4
    quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

BLack Ops 2

İyide oyun daha çıkmadı...

Doğru çıkmadı ama yaziyim dedim.

Bana kalırsa elbetteki Cod Bo yani Call Of Duty 7

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zmirli

4 derim ben.

Aynen..

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

ek paketi

quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

ek paketi

Bi bölümde deniz fenerini uçuruyoduk orası çok hoşuma gitmişti benimde
    Windows 11 Pro x64 // Corsair Carbide 200R // MSI MPG B550 Gaming Plus // AMD Ryzen 7 5700x // Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz 8x4 32GB // Intel Arc B580 12GB // Thermaltake Smart Series 700 Watt 80+ // Kioxia Exceria PRO 1TB NVMe 7300/6400 MB/sn M.2 SSD // Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/3000MB/sn M.2 SSD // Deep Cool AG620 // x2 Cooler Master Blade Master 120mm // Asus VP247H 23.6inch 60hz 1ms 1920x1080 // // Asus VG249Q3A 23.8inch 1ms 165hz 1920x1080 Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 // JAMO Compact 700 Bookshelf // Steelseries Arctis 3 Headset // MSI Vigor GK30 Klavye // Glorious Model O Mouse

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.