Şimdi Ara

BUGÜNE KADAR YAPTIĞINIZ EN KOMİK ESPRİ YADA ESPİRİLER:-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yalnız sizin kendinize ait espiriler olacak ona göre...yani önceden bilinen sonrada sizin başkasına yaptığınız değil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinokta -- 11 Ağustos 2004, 14:35:30 >

• Mesela ilk espiriiyi ben anlatayım...Ben ünideyken arkadaşlar arasında en hazır cevap olan esprili kişilerden biriydim...Şimdi öyle değilim çok iyi biliyorum...Neyse arkadaşlar beni bir kız arkadaşlarına bayağı övmüşler...Ben evde koltukta salınarak uzanmışım kafam koltuğun yaslanma yerinde sırtım oturma yerinde ayaklarıda boylu boyunca halıya doğru ileri uzatmışım...Birden kapı açıldı arkadaşlar içeri girdi akşemleyin...Kız içeri girer girmez daha bismillah demeden bana "çok iyi espiri yapıyormuşsun birtane espiri yapsana" dedi...Normalde espiri yapmak için bir ortam olması lazım o öyle dedi ya ben espri yapamıyacam döt olacam....Bende hemen dedimki kıza "getir espiriyi yapayim..!"...Kız kazık gibi dona kaldı ,şaşırdı...Arkadaşlarda yarıla yarıla gülüyorlar....Kıza da bu sayede iyi espiri yapıp yapamadığımı göstermiş oldum...

• bu biraz şeye benziyo napıyosunuz geyik yapıyoz aa ben geçen yaptım öldü. gibi iğrenç bi espri
  • yaw anlatacağım belki komik gelmeyebilir, hatta espride değil ama yazmak istedim (bugün yaşanmış olay)

-çocuk: olm sonuçta amd, kötüdür
    -ben: yaa bi s.... git ne alakası var
    -çocuk: intel abicim en babası, amd yanıyo
    -ben:uzun süre içimden küfür ettikten sonra, benden iyi mi bilcen lan, amd işte,nerde yandığını gördün, ben senin yaşın kadar bilgisayarla uğraştım
    -çocuk: pis pis sırıtarak: eheh ben 22 yaşındayım, hani sen 7-8 yıldır kullanıyordun bilgisayarı
    ben:zeka yaşını kasdettim

sonuç: 1-2 saattir yanıma gelmiyo, :)

edit: mobile 2.5 aldımda onun tartışmasını yapıyorduk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassa -- 11 Ağustos 2004, 15:34:00 >
  • iyi koymuşsun lafı
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinokta

Mesela ilk espiriiyi ben anlatayım...Ben ünideyken arkadaşlar arasında en hazır cevap olan esprili kişilerden biriydim...Şimdi öyle değilim çok iyi biliyorum...Neyse arkadaşlar beni bir kız arkadaşlarına bayağı övmüşler...Ben evde koltukta salınarak uzanmışım kafam koltuğun yaslanma yerinde sırtım oturma yerinde ayaklarıda boylu boyunca halıya doğru ileri uzatmışım...Birden kapı açıldı arkadaşlar içeri girdi akşemleyin...Kız içeri girer girmez daha bismillah demeden bana "çok iyi espiri yapıyormuşsun birtane espiri yapsana" dedi...Normalde espiri yapmak için bir ortam olması lazım o öyle dedi ya ben espri yapamıyacam döt olacam....Bende hemen dedimki kıza "getir espiriyi yapayim..!"...Kız kazık gibi dona kaldı ,şaşırdı...Arkadaşlarda yarıla yarıla gülüyorlar....Kıza da bu sayede iyi espiri yapıp yapamadığımı göstermiş oldum...

Mesela buna hiç gülmedim.Onun için diğer arkadaşlarda yazınca onlarada gülünmez.Çünkü bence espri hazır cevaplıktan öteye gitmez.Yani o ortam yakalanmadan gülmek imkansız.Ama ortam bulunursa çok güzel kopartır

• iş gereği ailemden uzak bir yerde oturuyorum... 3-4 aylık uzun bir aradan sonra ailemi ziyarete gheldiğimde halam o süre içerisinde köyde çok ölen olduğunu anlatıyordu
    -Halam:köyde çok ölen oldu, hepside kanserden gitti.. guğların ahmetin babası öldü, daha sonra ayşe yengenin annesi öldü, yayla komşumuz falanca öldü, filanca öldü.......... vs..
    tabi ben araya girip sözü kesemiyorum.. bide ölü sohbetlerinden hoşlanmam..
    patlattım esprpiyi..
    -hala! sayma ya!.. bereketi kaçar....
    tabi kahkaha o biçim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_point -- 11 Ağustos 2004, 19:47:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim bir arkadaş var. Biz ona genelde top diye takılırız. Bu üşütmüş köh köh öksürüyor. Bende o sırada ne o lan vere vere verem olmuşsun dedim. Sınıfta toplu kopma yaşandı.
  • bi sürü ayıp espiri var ama onları yazmayım;

annemle babamın boşanma davası hakim sordu olum annenimi çok seviyon babanımı(23 yaşındayım)
    bende bi afallama tabi bu soruyla en son 3 yaşında muhattap olmuştum.
    ben elifi dedim elif kim dedi, kız arkadaşım dedim ne alakası var olm dedi bende senin sorunun annem le babamın boşanmasıyla ne alakası var dedim ben 23 yaşındayım buraya tanık olarak geldim dedim.
    olsun sen cevap ver dedi bende annemi dedim iyi ozamn dedi nası yani dedim yazdırdığı boşanma sebebi aynen yazıyom
    davalının ve davacının oğlu ********nın mutebatil vekaleti annesine ve istiblaktan maddi ve manevi tazminat ve nafakaya müterrek olup davalı taraftan karşılanmasına ve daimi varisi olarak atanmasına karar verilmiştir.

bu ne şimdi dedim olm annenle kalırsın annenin şevkati babanın parası krallar gibi yaşarsın dedi.(ben yarıldım gülmekten) şimdi krallar gibi yaşıyom valla sagol hakim amca :D
  • Benimkiler espri sayılırmı bilemem annatayım.
    Şimdi bizim kurumun yükselme sınavını kazanıp bilg işl eğitimi için antalyaya gitmiştik Bi çok ilden memur ark daşlar 50 kişi faan misafirhanedeyiz. Televizyon salonunda bi ara 5 bayan memur ark daş bide ben vardım türk filmi oynuyodu tv de Bayn erk muhabbeti açıldı kız tavlama filan .Bayanlardan 3 ü evliydi. O sırada bi bayan türk filmlrini övmye başl.dı bende dalga geçtim Diğerleri bir oldu tartışmaya başladık. Bu aradaafyonlu bayan çakmak masada ve ona yakın olduğu halde sigarasını ağzına götürmüş bana işaret edip duruyo yak diye .Az önce inatlaştımya hepsiyle diğerleride laf vuruyo bana niye erkeksin yakmıyosun centilmen ol diye.
    Ben de zaten kafam bozulmuş -Ben boşa kürek salllamam dedim. Hepsi dondu kaldı. Sonra birer ikişer ayrıldılar salondan....
  • üf zokmuşsun lafı...ya hakketten centilmenlik ne kadar tuaf bir olay...eşitlik, centilmenlik nasıl bir arada olur anlamıyorum...neden bayanın sigarası yakılır ,önce sen buyur, sandelyesi çekilir , şapka çıkarılır zart zurt...Bence centilmenlik çok saçma birşey.Ancak köprüyü geçinceye kadar karşındakini bir pok hissettirmeden başka birşey değil...Eğer centilmenlik diye birşey varsa heriki taraf için olmalı...Bayanda erkeğin sigarasını yakmalı ve ıvır zıvır...Doğru olan centilmenlik değil saygıdır....Eğer bayanlar kendilerini bu tür şeylerin yapılmasına izin veriyorlarsa bu onları aşağılık yapar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_point

iş gereği ailemden uzak bir yerde oturuyorum... 3-4 aylık uzun bir aradan sonra ailemi ziyarete gheldiğimde halam o süre içerisinde köyde çok ölen olduğunu anlatıyordu
    -Halam:köyde çok ölen oldu, hepside kanserden gitti.. guğların ahmetin babası öldü, daha sonra ayşe yengenin annesi öldü, yayla komşumuz falanca öldü, filanca öldü.......... vs..
    patlattım esprpiyi..
    tabi kahkaha o biçim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Orijinalden alıntı: the_point

iş gereği ailemden uzak bir yerde oturuyorum... 3-4 aylık uzun bir aradan sonra ailemi ziyarete gheldiğimde halam o süre içerisinde köyde çok ölen olduğunu anlatıyordu
    patlattım esprpiyi..
    tabi kahkaha o biçim...

yuh yaa.. 7 yıllık mesaj...

• quote:

Orijinalden alıntı: butze

geçen gün bi taksi çevirdim hala dönüyo xDxD

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavlow

bi sürü ayıp espiri var ama onları yazmayım;

annemle babamın boşanma davası hakim sordu olum annenimi çok seviyon babanımı(23 yaşındayım)
    bende bi afallama tabi bu soruyla en son 3 yaşında muhattap olmuştum.
    ben elifi dedim elif kim dedi, kız arkadaşım dedim ne alakası var olm dedi bende senin sorunun annem le babamın boşanmasıyla ne alakası var dedim ben 23 yaşındayım buraya tanık olarak geldim dedim.
    olsun sen cevap ver dedi bende annemi dedim iyi ozamn dedi nası yani dedim yazdırdığı boşanma sebebi aynen yazıyom
    davalının ve davacının oğlu ********nın mutebatil vekaleti annesine ve istiblaktan maddi ve manevi tazminat ve nafakaya müterrek olup davalı taraftan karşılanmasına ve daimi varisi olarak atanmasına karar verilmiştir.

bu ne şimdi dedim olm annenle kalırsın annenin şevkati babanın parası krallar gibi yaşarsın dedi.(ben yarıldım gülmekten) şimdi krallar gibi yaşıyom valla sagol hakim amca :D

• fareye rakı içirmişler o kedi buraya gelecek ulan demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aDoLF®

ehehehe ben annatiiim

bu hafta oldu! tatilde bi hatunla tanısmak icin firsat kolluyom! baktım olcak gibi diil gittim kumsalda yanina... dedimki:

-pardon... siz anıl tanrıverdi diye birini taniyomusunuz??
    -ıııııı hayır!?
    -peki oyleyse tanışalım ben anıl :))))

(pohahahah) arkadan bizim elemanlarda koptu bende kızda...

gitar çalıyor musun sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavlow

bu biraz şeye benziyo napıyosunuz geyik yapıyoz aa ben geçen yaptım öldü. gibi iğrenç bi espri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.