Orjinal Fabrika çıkışı olarak mı ? Yoksa Modlanmış olarak mı.
Golf 4 efsane Golf 5 onun efsanesini yıkamadı ama golf 4 ün hiç olmadıgını düşünürsek golf 5 de çok iyi. Sonucta her golf ün arasında 6 7 yıl fark var . Karsılastırmak biraz garip olur. Hepsinin yıllarına göre degerlendırmek lazım.
[simage][/simage]
golf 5
golf4 daha karizmatikti ve iç mekanı daha kaliteliydi bana göre
bence biraz daha düşünün ve resim koyun derim hem modlanmış hemde normal olabilir de hade ne duruonuz
quote:
Orjinalden alıntı: asilx
kesinlikle bu araba cok ii
Eski golf'ün kalitesi işçiliği yenilerde yok maalesef. Ama teknik olarak bu kasa daha iyi tabiiki.
kesinlikle golf3 gti
golf e hiç içim ısınmadı niyeyse çok acayip gözüküyo hele yenileri ama resimler güzel geldi
zamanına ,fiyat/performans oranına göre değerlendirmek lazım.
bence en iyi golf ,golf 3 dü.
golf 4 kalite ok ama fiyatı yüksekti
golf 5 kalite indi ama fiyat inmedi.
quote:
zamanına ,fiyat/performans oranına göre değerlendirmek lazım.
bence en iyi golf ,golf 3 dü.
bu dediğinin gti ları guzel yoksa bi halt etmes golf 4 ün yanında
fotolar güseeel.bu araba efsane olmayacakta hangi araba olacak ya.bi de iç mekan konusuna gelince 5 kasadaki tasarım cok süper ya bence.
Bence eskisi daha kaliteli ve daha güzeldi hafif sürücüye dönük duruyordu ,yenisi çok düz.
alt kısımdaki plastik ise tartışılmaz zayıf.
Yeni Golf V ic ve dis tasarim olarak gayet guzel ve gosterisli.Arkadaslarin bu golf 4 takintisini anlamiyorum, ben golf 4 un onunu hic begenmiyorum, ve ayrica ilk ciktigi yillarda oto haber dergisi ic mekandaki plastik kalitesinin iyi olmadigini soyluyordu.simdi hic Golf 5 kkullanmadan yorum yapmak dogru degil.Lutfen mantikli yorumlar yapalim..GOlf 5 Gti ve yeni R32 ye bir bakin, sonra tekrar yorumlarinizi beklerim...iyi gunler..
Ben golf 3 diyorum.golf 3 resimlerini de paylaşabiliriz ister modlanmış ister düz....
golf 3 gti siyah.
Autoshow bile (vw'nin en büyük destekçisi) golf5'in kalitesinin daha düşük olduğunu En kaliteli modelin ve işçiliğin Golf4'te olduğunu yazmıştı. Hatta Golf5'in uzun dönem testinde kapı içi plastikleri soyulmaya başlamıştı.
Tasarım olarak ise tamamen zevk meselesi bana güzel görünen başkasına kötü görünebilir aynı şey iç mekan olarak da geçerli...