Şimdi Ara

Bugüne Kadar Olan Alışverişlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ömer faruk abiden 512 mb bi ram almıştım istdaki arkadaşı vasıtasıyla. Sorunsuz bi alışveriş olmuştu
  • Opteron 144 ile Sandiego 3700 takas ettik. Çok anlayışlı ve sorunsuz bir arkadaş İşim sebebiyle takasta 1-2 gün geciktim ama sağolsun anlayışla karşıladı. Şimdi opteron deniyorum ve sana teşekkür ediyorum.
    Referanslar : Darth Vader RSi# KOND# Tsunami41# Sercany# eXcaLiBuRTriGu3# wenigma# woxed# helloween# Interceptor# {PeGaSuS}# CoMiSeR# muhammedda# meke# şimdikizaman# ergin# TRQX# EMREANIL# keops# theli1907# kabukinnen# zatoo# gcd# prot# EcZaNeT# qahmet# pLayer# ((( free_man )))# someone74# cemguls# sharkatk# TheLawMan# pisina# EXPANDER# darkseed# annihilator# Auril# GinoTheCop# zalman_1# johnny2 #ea_wanted #blue #visor #bices #Penryn #C-TİMİ #vgulgec #jackiechan #ANaRCHi PuNK # kopfnussmann #almanya_b #ahmet_tem #Kimmeryalı_Conan #PashaX #yucelsag #WebEX #densenblood #demirçelik #metintekin #Chaoss #elusive #hidayetkurnaz #tiCCky
    Sorunlu insanlar : hakanlevent, Narkissos_fb
  • nforce2 anakart takas yaptık (elden), amd 2500+ işlemci aldım (kargo ile)

expert22,Meneme2002,Sunshine,Endless,necroshine, Mehmetksk (red a!ert),Tsunami41,Colt,Shebumi,Thedevilslieutenant,Toki,kenzar,swcat,ataruz,SkyStar37,peugeot206WRC,obattal,talip,prom,diverfish,naz_eg,fLaVa,amddma,
    erdson,yas,SUPERMAN,isirgan,seso81,mdilbaz,maystor,hasan_arm,zonemaster,sokralaz,hey,teknikel_bilgisayar,alisaglam,Haktan_,by_zyxel,Security,ozogul4,alişeker,wenigma,ismail8484,byerdox,ftangel,superms,sight,hannibal,
    lasguard,AbsoluteZero,ömerözkan,Neosis,MrBlack,samilbb,m_girit,newsagent,HİPER,mrxpsp3,VISION,okan,Enistgok,Frozen_7,megaturk,SAVIAR,cupra,enmisafir,aykutx,Pcdunyasi,10.Lincoln,eXe55,ghostomer,stuka,omusti,ercani,
    netdigital,barisozer83,siyau,webmetin,gokhan1500,Şirin_Baba,Pcdunyasi,asyapage,darkcube,06fthtky,Dilocrom,laptopdonanim,dertlerinsani61,bayrakdar,eric13,erkandere,bluebee,pisimiyav,garuda,ehadbey,Emre.AsLan,pSy!,stanko,
    flexnacht,tappo22,Reyftn,adalbert, serdardiego,melgan,cepdukkani,qwerty38,cmon34,ismail_abi, Kreativ,ozgur0785, Takım_Tamam
  • selam Ömer Faruk hocam imzandan görünce bende yazayım dedim bizimde ekran kartı alışverişimiz olmuştu X1800GTO satmıştım sana
    Alışveriş ettiklerim: CMteria,Tsunami41,ilhanathema ,Rockford Fostage ,kartal2339,Farklıkaydet , pashha27,labrie,zamirpolen,siyau ,mon_ami, reason666, tyreal99, hetfield,fenerli_ulash,guven35,errdem,Quartamin, mucak35, aegean ,necooti ,aLper_iLeri ,2. el alışveriş,meios,otaku, erco35coast,scalpter, penryn,nadir,oversleep,ufukuzman,embayo,erdemgc,saddamx,hakanerayy, huxi20, lion35, osmore, BrYaNT, armonix241, By Asphyxia
  • yanlış hatırlamıyorsam Ati 9550 ekran kartı almıştım
    Alışverişlerim:byflash, brtana, digidoktor, cafesnet, dialer, pixel, goztepeli_TR, rifki, Musab Bin Umeyr, visor, muzeg, karbey, merih, Tsunami41, pc_pazari, Ceaser, Okanir, Lst, CoOLMuSTi, celaluygur, mehmethukuk, nous_docky, geforce525, romantik83, PrOOgRaMMeR, imdat, TuzsuzDELİBEKİR, foreigner8, efsane0621, nakedcovboy ve daha aklıma gelmeyen hatırlayamadığım onlarca kişi, benimle alışveriş yapanlar PM göndersin lütfen.
  • 1GB mp3 player, alıcam dedi aldı; ödemede hiç sorun çıkmadı Güveni için de teşekkürü borç bilirim.
  • Tekrar güncelledim. Daha pekçok alışverişim oldu fakat buraya yazılanlar bu kadar. Diğer arkadaşlarında bir kaç dakikalarını ayırıp yazacakları düşünüyorum. Sanırım gözden kaçıyor. İmzamı biraz daha belirgin yapsam iyi olacak
    Şimdiye kadar alışveriş yaptıklarım: Java, Yılmazeest, Samuray_, treach, kalpakci, Resident, hercul, Arbiter, hasli, GÖKAY, xtrmBarbar, LtPowell, Daywalkerr, delibash2002, coyotes, pSyCo, emre_yilmaz, Speedbuster07, Descountry, m134, kashgar, RuleaLL, sanyo, someone74, iori_yagami, rabesantrata, peacemaker, colossol, jacktheripper, yurt, Rottweiler, HaRdWaReMaNiaC, Dinçer, Viredox, rialto, nucro, enderc, Fistan, operaciumut, Zafer666, Albatros, bitkinjön, ALPelektronic, SlyAllen, Martin Mystere, TAG Heuer, mus_efe, SkyStar37,sbasol1981, teme, çaresiz, **cleverboy**, RaceDoctor, Cenk Manisalı, reLo, mahony99, fredycrouger, huso, bdalkiran, cowboy, serqanz, ahmetdemir, mehmet500, hederahelix, goztepeli_TR ....
    !!!Benimle alışverişi olan arkadaşlar tıklasınlar lütfen:"Bugüne Kadar Olan Alışverişlerim"!!!
  • ben sayısını hatta ürünlerin isimlerini bile unuttum o kadar alışveriş oldu aramızda ....
    referans konunsunda sorunsuz alışveriş yapılacak arkadaşlardan birisin.

Murat BİRİCİK
    05388850913
  • dfi ultra d için elden alışverişimiz olmuştu. aynı şehirde yasayıp aynı kampüste okuyup tanısmak o güne kısmetmiş. dürüst ve yardım sever bir arkadas. daha cok alısverişimiz olacagını tahmin ediyorum

Naughty,VIP06,KATADE,reckLessdark,uzm@n,FATALIST,hederahelix,wwwengin,Emrah_tr,Mumi35,qzwxec,mazhar,romantik83,kseckin,resident,
    SouLInvictuS,Tsunami41,Lacrymatoire,nantenami,netkingv,B.Bozdemir,Orgeneral_,pillout,bugrascb,sky__walker,brtana,tahir40,musterris,ünaL®,
    levent_yavuz,EsrarliSerseri,tertip47,fastfurious,piramit17,selchuk_, azelea,seyido,MÜŞAVİR,Bukalemun
  • arkadaşımıza, microsoft kablosuz kalvye seti, ve us robotics modem sattım, hiç bir sorunla karşılaşmadım ve kendisini tanıdığımada memnun oldum, umarım kendiside benden memnun kalmıştır
    [link]=http://forum.donanimhaber.com/m_60397445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60397445[/link]
  • arkadas ile sorunsuz tertemız alışverısımız oldu cok tesekkurler.........
  • Anakart satmıştım geri iade almıştım A8R-MVP( anakrt sorunsuzdu biliyorsun)
    Snopy direksiyon sattım...
    bişey daha sattım heralde hatırlayamadım...bide senden bi ürün almıştım onuda hatırlayamadım...
    Eski nickim: Cihan_Yılmaz hatırladınmı?
    | mazhar | xpress | meysez | [ReaLityWorLd] | caglaraktas | alişeker | X | yug2980 | sugarcocuk1 |
    | pentagram_boy | 61plancı | bahadir_bado | demircibu | pookie | StrangerXT | danny1977 | sertert| BillyJean |
    | legion_of_doom| forever_boy| endero| Fallout| ^^NCAL^^DJEM| tunc52| MsTmS| Natsukaw.S| onnumara |OzanKal-el|
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kensei ®

Anakart satmıştım geri iade almıştım A8R-MVP( anakrt sorunsuzdu biliyorsun)
    Snopy direksiyon sattım...
    bişey daha sattım heralde hatırlayamadım...bide senden bi ürün almıştım onuda hatırlayamadım...
    Eski nickim: Cihan_Yılmaz hatırladınmı?

Evet hatırladım. Sorunun ne olduğunu daha sonra anladım ama çok geç oldu. Yine forumdan başka bir arkadaştan sağlam diye aldığım Thermaltake 680W psuda sorun varmış. Eski sistemin güç ihtiyacını karşılayabiliyordu psu ama yeni sistemi kaldıramamış. O psu hala elimde hala kullanamıyorum

Senden bir de hafıza kartı almıştım. Sattığım ürünü (olduysa) ben de hatırlayamadım. Sorunsuzca alışveriş yapabileceğiniz biridir Cihan
    Şimdiye kadar alışveriş yaptıklarım: Java, Yılmazeest, Samuray_, treach, kalpakci, Resident, hercul, Arbiter, hasli, GÖKAY, xtrmBarbar, LtPowell, Daywalkerr, delibash2002, coyotes, pSyCo, emre_yilmaz, Speedbuster07, Descountry, m134, kashgar, RuleaLL, sanyo, someone74, iori_yagami, rabesantrata, peacemaker, colossol, jacktheripper, yurt, Rottweiler, HaRdWaReMaNiaC, Dinçer, Viredox, rialto, nucro, enderc, Fistan, operaciumut, Zafer666, Albatros, bitkinjön, ALPelektronic, SlyAllen, Martin Mystere, TAG Heuer, mus_efe, SkyStar37,sbasol1981, teme, çaresiz, **cleverboy**, RaceDoctor, Cenk Manisalı, reLo, mahony99, fredycrouger, huso, bdalkiran, cowboy, serqanz, ahmetdemir, mehmet500, hederahelix, goztepeli_TR ....
    !!!Benimle alışverişi olan arkadaşlar tıklasınlar lütfen:"Bugüne Kadar Olan Alışverişlerim"!!!

• s.a. abi ben senden işlemci ve anakart aldım biliyosun ama elime gelmedi yarın gelecek inşallah bunu da biliyosun

buarada beni de yazarmısın yabancı değilim sonuçta
    Alışveriş Yaptıklarım ;darkseed(kral), oversleep(hemşeri), Tsunami41(güven verici), mkoyuncu(büyük üstad), eagle66(sorunsuz), saygi(doktor abi), ewerpower(adanalı), cicitto(hocam), MENEME2002(memurum), pegasus1881(sağlam), emirmete(titiz)...
  • sizden amd2400 sempron cpu+asus km400 board+2x256 ram almıştım.
  • 512 ddr 400 ram aldım,ömer kesinlikle güvenilir birisir

düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz

teşekkürler ömer kardeş
  • kendisine siemens a 65 sattım gayet iyi bir alışverişti teşekkür ediyorum
    Hesoyam2005---Tsunami41 ---romantik83---jaws ---Murat34---ByRamo---corvus_corvusan---RockSport---erkanuygur---dargmen---volki-ceza---peperoglu---yalnızkral---cengaver029---SERDAR2008---Bukalemun---okanharman---rec---grileo---ejdero---khoray---flaVa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.