Şimdi Ara

Bugünden sonra mezuna kalmaya karar veren var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
7
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınavınız istediğiniz gibi geçmediyse hiç canınızı sıkmayın daha feni var bunun hemen bugünden başlayın bence çalışmaya
    ama ben illa da mezuna kalıcam,seneye daha iyi yaparım dıyorsanız siz bilirirsiniz tabi Ben de bu yıl mezundum sorularınız varsa cevaplayabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasi gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben kalmayı düşünüyorum gibi.Bu sene ygs de 120 net filan çıkarıyordum.Sınav anında sıkıştım pek bir şey yapamadım.Şimdi de denemlerde 45 üstü yapıyordum matta ama 40 zar zor işaretletledim.Attığım çok var.Pek bir şey olmucak yani.Benim şu sıralar kafamı karıştıran seneye dersaneye gidip gitmemek.Denemelerine v.s yine kayıt olmayı düşünüyorum ama tekrardan gördüğüm şeyleri görmek pek mantıklı gelmiyor.Çok da vakit yiyor üstelik.Sen ne diyorsun?Gitmeli miyim sence?Bu arada mezuna kalmamı tavsiye eder misin?
  • Gecen seneye göre iyiydi tabiki , ama bu yıl daha çok çalışmıştım

• Aklimdan gecmiyor degil ama fen sinavina da bir bakalim. Bir sene daha hazirlanmak da olum gibi yahu cekilecek dert degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: allpino

Dostum ben kalmayı düşünüyorum gibi.Bu sene ygs de 120 net filan çıkarıyordum.Sınav anında sıkıştım pek bir şey yapamadım.Şimdi de denemlerde 45 üstü yapıyordum matta ama 40 zar zor işaretletledim.Attığım çok var.Pek bir şey olmucak yani.Benim şu sıralar kafamı karıştıran seneye dersaneye gidip gitmemek.Denemelerine v.s yine kayıt olmayı düşünüyorum ama tekrardan gördüğüm şeyleri görmek pek mantıklı gelmiyor.Çok da vakit yiyor üstelik.Sen ne diyorsun?Gitmeli miyim sence?Bu arada mezuna kalmamı tavsiye eder misin?

Valla imkanın varsa eksik olduğun dersten arada bir özel derse git derim. Tabii bu sosyal yaşamına bağlı. Yoksa mezuniyet ölüm gibi geliyor. Dershane de en azından seni itecek bir şeyler oluyor. Ben mezundum dershane kesinlikle gerek yok ama insan o olmadan ölü gibi oluyor.

• quote:

Dostum ben kalmayı düşünüyorum gibi.Bu sene ygs de 120 net filan çıkarıyordum.Sınav anında sıkıştım pek bir şey yapamadım.Şimdi de denemlerde 45 üstü yapıyordum matta ama 40 zar zor işaretletledim.Attığım çok var.Pek bir şey olmucak yani.Benim şu sıralar kafamı karıştıran seneye dersaneye gidip gitmemek.Denemelerine v.s yine kayıt olmayı düşünüyorum ama tekrardan gördüğüm şeyleri görmek pek mantıklı gelmiyor.Çok da vakit yiyor üstelik.Sen ne diyorsun?Gitmeli miyim sence?Bu arada mezuna kalmamı tavsiye eder misin?

Netlerin iyiymiş aslında bu yıl yani çok bi eksiğin yoksa gitmeyebilirsin ama fizikte falan ağır konular var seneye unutabilrisin ,özel ders olabilir onun için. Ama yine de fene çalış bi gör bu yıl durumunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende kalsam gitmek istemem ama sanki bir zorunlulukmus gibi hissediyorum

• Seneye kaldığımızda bi puan kırılması söz konusu mu?
  • ben düşünüyordumda ailemde ilk sene yapamayan 2.sene hiç yapamayız önyargısı var hedef hukuktu ygs 88 bin geldiydi dedik lys de düzeltiriz denemelerde 37-38 net çıkarırken bgün 30 tane zar zor işaretledim hukuk imkansız gbi artk alternatif bölüm bakıyorm ne gelirsi gidecz artk

• Çok istiyorum şu an
    Ama bi sene daha cekebilir miyim
    Ayrica aile de sorun
    Mezuna mi kalsam diyenlerle dalga gecen ben ne haldeyim, 50 edeb. yapsam bile ne kadar cekerim ki, sinav anini iyi kullanamiyorum galiba, netleri benim gibi olanlar, hatta benden dusuk olanlar gecmis hep beni

• Mezuna kalmak sabir isidir sabreden cok yukseltir ama cok zor 1 sene daha ugrasmak

• Ben de mezundum. Ve hayatımın en rahat senesiydi.
    Ayrıca sıralamanız ilerlemese bile, bu bir senenin size kattığı şeyler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eceaydin

Ben de mezundum. Ve hayatımın en rahat senesiydi.
    Ayrıca sıralamanız ilerlemese bile, bu bir senenin size kattığı şeyler oluyor.

belki konuyla alakasız ama fen sınavına girmesem mat sonucum açıklanır mı?
  • Darkpassenger(PSN) kullanıcısına yanıt
    Evet tüm puan türlerini çıkartıyor ösym.

• quote:

Orijinalden alıntı: eceaydin

Evet tüm puan türlerini çıkartıyor ösym.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirariAdam

quote:

Valla imkanın varsa eksik olduğun dersten arada bir özel derse git derim. Tabii bu sosyal yaşamına bağlı. Yoksa mezuniyet ölüm gibi geliyor. Dershane de en azından seni itecek bir şeyler oluyor. Ben mezundum dershane kesinlikle gerek yok ama insan o olmadan ölü gibi oluyor.

Hocam aslında dediğim gibi dersanenin denemelerine v.s kayıt olmayı düşünüyorum yine.Bir de kütüphanesi var büyük ihtimal orda olurum hep.Açıkçası bu sene kadar çalışacağımı düşünmüyorum ama salacağımı da düşünmüyorum.Rahat ve planlı çalışırım lakin.

quote:

Orijinalden alıntı: Selenimm

Netlerin iyiymiş aslında bu yıl yani çok bi eksiğin yoksa gitmeyebilirsin ama fizikte falan ağır konular var seneye unutabilrisin ,özel ders olabilir onun için. Ama yine de fene çalış bi gör bu yıl durumunu

Aslında fiziği baya iyi yapıyorum.Seviyorum dersi.Fiziği pek unutacağımı zannetmiyorum ama anlatmak istediğini anladım.Fene çalışıp gireceğim tabi ama pek kurtaracağını zannetmiyorum.Açıkçası bu yıl şans hiç gülmedi gibi bişi bana.Önce ilk ygs de tuvaletim geldi sınavım ortasında sıkıştım,sonra bugün sınava hasta girdim,beynim durdu telaşa kapılıp yapamadım.Gel gör ki ygs ve lys tüm dönem yaptığım en düşük sınavlar oldu.Dersane denemelerim ile orj sınavlar arasında uçurum var.O yüzden bu sene tercih yapıp da tüm emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum

• burak1alkan B kullanıcısına yanıt
    benim de 88 bin geldi mat en fazla 30 gelir bana da hukuk istiyorum edebiyat tek umudum

• Ygs 206k olunca dusunuyordum bugunden sonra dusunmuyorum.
    yata yata 40 net yaptim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebnem9975

benim de 88 bin geldi mat en fazla 30 gelir bana da hukuk istiyorum edebiyat tek umudum

En azından sende edebiyat varmış ben matıma güveniyordum umut felan kalmadı bende :D

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.