Şimdi Ara

Bugün Utandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zengin bir yerde staj görüyorum , malesef yemek parası dahil hiç para vermiyolar. Oruç tutamam gidiş geliş 2 saat arabada oluyorum ve araba tutuyo aç binemem otobüse kusuyorum yoksa

Bugün oradaki alışveriş merkezine gittik bayağı lüks düşünün avm'nin içinde bizim ev odası kadar akvaryum ve köpek balıkları, piranalar var okadar zengin bi mekan . Yemek katına çıktık baktım tüm yemekler 13 liradan başlıyo , e bende öğrenciyim 1 öğüne 10-15 lira veremem 9 saat oradayız 2 öğün yesem 20 lira aboow. gittim en alt kattaki marketten 3 poça 1 ayran aldım,3 lira tuttu. yemek katı dışında yiyemem millet oruç saygısızlık olmasın diye yemek katına çıktım orda yedim . baktım herkes 2'li menüler büyük boy kolalar içiyo , bende poaçamı poşetin içinde saklaya saklaya , yemeden önce etrafı kolaçan ettim bana bakmadıkları sırada hızlıca 2 ısırık alıp geri poşete sakladım , bitincede hızlıca uzaklaştım ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 23 Haziran 2016; 21:53:48 >

• Merhaba yoksa selamunaleyküm mü demeliydim , ehe :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Floryadaki forum istanbul mu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvalette yeseydin
  • Poğaça
    Kendinden utanmalısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Floryadaki forum istanbul mu hocam

hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

Zengin bir yerde staj görüyorum , malesef yemek parası dahil hiç para vermiyolar. Oruç tutamam gidiş geliş 2 saat arabada oluyorum ve araba tutuyo aç binemem otobüse kusuyorum yoksa

Bugün oradaki alışveriş merkezine gittik bayağı lüks düşünün avm'nin içinde bizim ev odası kadar akvaryum ve köpek balıkları, piranalar var okadar zengin bi mekan . Yemek katına çıktık baktım tüm yemekler 13 liradan başlıyo , e bende öğrenciyim 1 öğüne 10-15 lira veremem 9 saat oradayız 2 öğün yesem 20 lira aboow. gittim en alt kattaki marketten 3 poça 1 ayran aldım,3 lira tuttu. yemek katı dışında yiyemem millet oruç saygısızlık olmasın diye yemek katına çıktım orda yedim . baktım herkes 2'li menüler büyük boy kolalar içiyo , bende poaçamı poşetin içinde saklaya saklaya , yemeden önce etrafı kolaçan ettim bana bakmadıkları sırada hızlıca 2 ısırık alıp geri poşete sakladım , bitincede hızlıca uzaklaştım ordan

Neden kardesim bu suc degil durumun el vermemistir alamamissindir.Eger senle dalga gecerlerse emin ol bu onlarin ayibidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.