Şimdi Ara

Bugün Tupac'ın ölüm yıl dönümü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 Eylül 1996 tarihinde yakın arkadaşı Mike Tyson'ın boks maçına giden Tupac, çıkışta arabasıyla evine dönerken kurşunlara dizildi ve ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Durumu çok kritikti ve birçok ameliyat yapıldı ancak en fazla 6 gün dayanabildi ve 13 Eylül 1996 tarihinde öldü.

Bugün ölüm yıl dönümü. 17 yıl geçti ama asla unutulmadı. Twitter'da adını TT'ye taşıdık ve müzik kanallarında Tupac şarkıları çıktı.

Huzur içinde yat Tupac..

#TurkeyMissYou2Pac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Guy -- 13 Eylül 2013; 13:55:34 >

•  Bugün Tupac'ın ölüm yıl dönümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosnia -- 13 Eylül 2013; 14:21:47 >
  • Akşam Tupac : Resurrection ı izlemiştim

Edit :@Beşiktaş Ulan Facebook - Twitter sayfanızı gezmiştim bir kaç kere. Ama genelde hep söylediği sözlerini yazmışsınız orada benim gördüğüm Bir de facebook sayfanızda ki albümleri nerden aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBalotelli45 -- 13 Eylül 2013; 14:30:44 >
  • Olmedi,yasayan biri ancak gece yataginda huzur icinde yatar birader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitter da ne yazdınız da tt oldu
  •  Bugün Tupac'ın ölüm yıl dönümü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACBO

Akşam Tupac : Resurrection ı izlemiştim

Edit :@Beşiktaş Ulan Facebook - Twitter sayfanızı gezmiştim bir kaç kere. Ama genelde hep söylediği sözlerini yazmışsınız orada benim gördüğüm Bir de facebook sayfanızda ki albümleri nerden aldınız ?

Yanlışın var yahu sen denk gelmişsindir bilindik paylaşımlara. 2 İngilizce bilen admin var. Baya farklı paylaşımları Türkçe'ye çeviriyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

Bizim sayfanın yaptığı bir resim.

quote:

Orijinalden alıntı: Snoop_Lion

Reyiz

• Tam da California Love caliyordu..

R.I.P :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.