Şimdi Ara

Bugün Tuaf Bir Gündü Benim İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaw bugun çok tuaf şeyler yaşadım anlatımda dinleyin tüm yaşadığım olaylar gercekdir

Güzel bir uykuya dalmışdım taki tuaf bir kabusla uyanıncaya kadar çok gercekci bir rüya gordum arkadaşlar rüyamda çenemden ameliyat olmuşdum ve konuşamıyordum her şeyi yazarak anlatıyordum neyse hasbel kadar gecenin bi yarısı uykudan uyandık ohh be dedim rüyaymış saate baktım saat 04:33 hele bi bilgisayarın başına gecim forma girim dedim oda ne internet bir türlü bağlanmıyor senin gibi kablo modemin dedim vurdum kafayı yattım aksilik bu ya elimi yüzümü yıkamak için geçtim lavabonun karşısına olamaz sağ gözümün içi kan çanağı gibi olmuş hafifde ağrı var bunlarıda geçtik bindik arabaya ula her sabah 4-5 marşda çalışan araba bu sefer 10-15 marşda çalışmıy zar zor onunda üstesinden geldik fabrikaya doğru yola koyundum ama meğerse başımıza gelecek olaylar burda bitmiyormuş geçtik işimizin başına fabrikadada tadilat var yer siliciler dediki abi şu kabloyu aşağı tak kablonun boyu kurtarmıyor neyse aldık kablonun ucunu panayo taktım dedim çalışdımı dedim yok dedi baktım sigorta inik tam sigortayı açtım alevle birlikte yüzünde tatlı bir sıcaklık his ettim fiş priz filan simsiyah oldu ama benden terler akıyor hasbin allah hasbin allah bu sefer yukarı cıktım baktım bizim elemanlardan biri yerdeki polip tutkal cmc karışımını temizliyor bu maddeler halı imalatında kullanılır malum siliciler çalışıyor zor temizler makina elden kaldırın demişler adama bende aldım bi kaç çekiçde ben sallım dedim lan ilk cekici vurdum keskiye yerdeki o kemikleşmiş karışımdan bi tanesi hooop sol gözümün içene nasıl yanıyor nasıl yanıyor anlatamam 3-5 litre su ile yıkayarak çıkardık gözümüzden o parçayı çok şükür akşam oldu geldik eve bindim asansore asansorun duğmesine basıyorum asansor kapıyı cekiyor ama cıkmıyor ben basıyorum düğmeye o cıkmıyor senin gibi asansore seni yapanada dedim bi banyo yapalım baya tuaf bi gün gecirdim dedim banyoya girdim bide baktım su soğumaya başladı tüp bitmiş neyseki annem yetişdi imdamımıza ocağın tüpünü ona taktıda zature olmadan kurtulduk şu an itibari ile herhang bi aksilik olmadı

Olursa editleyip yazarım nasıll bi gün gecirmişim dimi arkadaşlar

• nazar var sende,kurşun döktürüver Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk HOŞVER

Cünupluk durumu...

Sümme haşa sümme haşa
  • Ben de arasıra talihsizlikler yaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Sandal

Ben de arasıra talihsizlikler yaşıyorum.

Sende yaz baba dertleşiriz Olmazsa 2 tek atarız
  • niyet ettim allah rızası icin gusül abdesti almaya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: artakisa

niyet ettim allah rızası icin gusül abdesti almaya...

Saptımrayın konuyu arkadaşlar ama

Bir çok paronormal olay yaşadım bugun zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 25 Aralık 2004, 0:50:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle felaketler geldi mi üstüste gelir hep zaten. Herkese olur bu şeyler. Takma kafana. Sabır çek dewam et. Şeytanın işi besbelli mübarek cuma günü. Bak sırıtıyor pis pis
  • yaa boşversenee yaa mustafa sandal bile bole talihsizlikler yasıyomuss takmaa kafanaaa sen yasamısın cokmuu mustafa sandaaall düşün ona göre

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Sandal

Ben de arasıra talihsizlikler yaşıyorum.

Sende yaz baba dertleşiriz Olmazsa 2 tek atarız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.