Şimdi Ara

bugün ttnetten arayıp durdular ben hep teli kapadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün yine ttnetten aradılar ben no ya basıp iptal ettim,5 dakka sonra yine aradılar,ben yine no ya basıp iptal ettim,10 dakkika sonra yine aradılar ben yine no ya bastım,daha sonra yine aradılar bu sefer çaldı çaldı açmadım

bugün acil işim çıktı arkadaşın arabasının lastiği patlamış onun için koşturduk,üst baş yağ içinde pislik içinde bu ne ya işim gücüm var adamlar arayıp duruyor

ana avrat kaymamak için zor tutuyorum,bunlarla başım belaya giricek,insanın işi gücü stresli zamanı var
    bunlarla yarım saat zırt pırt ne konuşucam ya,laftan anlamayan nasıl varlık bunlar

• telefonu açıp söleseydin işim var bu gün aramayın diye?
  • bizi de aradılar 5 ay 15 tl ödemek ister misiniz dediler ok dedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

telefonu açıp söleseydin işim var bu gün aramayın diye?

geçendede aramışlar nedense çok sık arıyorlar durmadan,para kazanmak için bir şeyler çıkarıp insanları teşvik etmeye çalışıyorlar sorun burda
  • Merhaba,

TTnet olmayabilir arayan. Aracı firmalar da artık müşteri ile muhatap olabiliyor. Kampanya önerilerinde bulunuyorlar.
    Bu nedenle arandığınızda görüşme ücretleri ya da kampanyalı paketler hakkında bilgi vermek istediklerinde hangi kurumdan aradıklarını muhakkak ki sorun.

İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Merhaba,

TTnet olmayabilir arayan. Aracı firmalar da artık müşteri ile muhatap olabiliyor. Kampanya önerilerinde bulunuyorlar.
    Bu nedenle arandığınızda görüşme ücretleri ya da kampanyalı paketler hakkında bilgi vermek istediklerinde hangi kurumdan aradıklarını muhakkak ki sorun.

İyi geceler.

Merhaba,

Teşekkürler,

İyi Geceler.
  • dün de beni aradılar cep telefonuna yetişemedim. ardından hemen evi aradılar.
    tivibu hakkında bilgi vermek için aramışlar. teşekkür ettim kapadım. korkmayın bu kadar ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

dün de beni aradılar cep telefonuna yetişemedim. ardından hemen evi aradılar.
    tivibu hakkında bilgi vermek için aramışlar. teşekkür ettim kapadım. korkmayın bu kadar ya.

bunlar zırtp pırt bilgi verip durucaklarsa işimiz var,yolda trafikte,araba kullanırken,otobüste toplantıda,her şekilde işimiz olabilir,düşünsenize sokakta kavga ediyorsunuz,adama kafa atıyorsunuz o arada ttnet arıyor,adam yere düşünce yarım saat mola diyorsun ttnettele yarım saat konuşuyorsun
    yada trafik lambasında kırmızı yanarken duruyorsun,ttnet arıyor,el frenini çekıyorsun arabayı kapatıyorsun,arkanda yuzlerce araba beklıyor,sen ttnetten yarım saat bılgı alıyorsun
    hangi yüz yılda yasıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 26 Temmuz 2010; 1:32:10 >

• açıp başka zaman aramalarını söylemen en fazla 15 saniye .

24 saatin 86400 saniye nin 15 ini ayıramıyormusun?
  • quote:

Merhaba,

İyi geceler.

ttnet müşteri hizmetleri
    0212 444 03 75

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=02124440375&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

• quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

açıp başka zaman aramalarını söylemen en fazla 15 saniye .

24 saatin 86400 saniye nin 15 ini ayıramıyormusun?

daha 1 ay olmadı bunlarla konuştum uzun uzun anlattılar ben internetten araştırıp öyle söylerim dedim kapadım ama yine aradılar
  • bizi ne arayan var ne soran özlettiler kendilerini
  • quote:

Merhaba,

İyi geceler.

İyi geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.