Şimdi Ara

Diyer çektiğim kırediyi de batırdım banka beni arayıp duruyor beni taciz ediyor arayarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyer çektiğim kırediyi de batırdım banka beni arayıp duruyor beni taciz ediyor arayarak sikayetci olabilir miyim?
    Sorum gayet açık net
    Eksi bakiye kullanmıştım ödeyemediyim için kıredi kartı alıp ordan karşılamak istedim bu sefer onu da batırdım sonra ikisinide öderim diye kıredi çektim başka yere kullanmak zorunda kaldım
    şimdi banka arayıp duruyor beni taciz ediyorlar şikayetçi olabilir miyim? aylemin bu durumundan haberi yok size anlatip bir cozum bulayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 17 Aralık 2024; 23:14:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dava aç

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

• Kime şikayet edeceksin? Banka sahibinin şoförüne yada uşağına mı?

• yeter csb. edwird gibi yaratıcı olsan bari ama o da yok..

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Diyer çektiğim kırediyi de batırdım banka beni arayıp duruyor beni taciz ediyor arayarak

Katılıyorum ve arttırıyorum. Diyer çektiğim kırediyi de batırdım banka beni arayıp duruyor beni taciz ediyor arayarak 

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    bu kelime benim icin miydi dava edeceğim de onun için soruyorum

• En güzeli ayilenden destek istemek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turbolineam T kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    "No brain, no gain" ifadesi, genellikle bir kişinin başarılı olabilmesi için zekâ ve düşünme kapasitesine ihtiyaç duyduğunu vurgulayan bir deyimdir. Bu ifade, başarıya ulaşmanın sadece fiziksel güç veya çaba ile değil, aynı zamanda akıl ve strateji ile mümkün olduğunu anlatır. Buradaki "brain" (beyin), sadece düşünme gücünü ve zekâyı değil, aynı zamanda mantıklı kararlar verebilme, plan yapabilme ve sorunları çözme yeteneğini de simgeler.
    Felsefi bir açıdan bakıldığında, bu deyim, insanın sadece bedensel çabalarının ötesinde, akıl ve zekânın da başarılı olmanın temel unsurlarından biri olduğunu ima eder. İnsanın yaşamındaki gelişim ve başarı, sadece fiziksel gayretten değil, akıl yürütme ve entelektüel uğraşlardan da kaynaklanır. Bu bağlamda, "No brain, no gain", insanın potansiyelini sadece fiziksel sınırlarla değil, aynı zamanda düşünsel kapasiteyle de geliştirmesi gerektiğine dair bir uyarıdır.
    Aynı zamanda, bu ifadenin hakaret olarak algılanmaması gerektiğini de belirtmek önemlidir. "No brain, no gain" demek, bir kişiyi aşağılamak veya küçümsemek amacıyla kullanılmaz. Aksine, bu deyim, başarıya ulaşmak için zekâ ve stratejinin önemini vurgulayan bir teşvik ifadesidir. İnsanların yeteneklerini ve düşünme kapasitelerini geliştirmenin, fiziksel güçten daha değerli olduğu anlatılmak istenir. Bu anlamda, hakaret değil, bir tür öğüt veya yaşam rehberi sunulmaktadır.

I don't know whether you to open a case in a court or cry in your room. I don't give a shit..

• turbolineam T kullanıcısına yanıt

seni blokluyorum ya. şakan bile baydı artık... görmeyim daha iyi... porfiş'in ve özkankkkkkkkkk'ın bile bloğunu kaldıran bana bunu yaptırdın ya tebriks.

eski turbo mazideki güzel günlerde kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 18 Aralık 2024; 16:9:8 >
  • muRTah kullanıcısına yanıt
    aiylem de aiylem

• Porçunu öde aramazlar,

• Bir eczacıya yakışmayacak hareket; borç ile borç ödemek.

Hayırdır kapattın mı eczaneyi!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.