Şimdi Ara

bugün tarih kitabı alıcam SİMETRİ 2. KİTAP mı GÜVENDER EL KİTABI mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys tarih için kitap alıcam bugün. Hedefim +35 net

Simetri 2.Kitabı mı alayım, Güvenderin El Kitabını mı?

• İkiside alınabilir ama simetri al bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • felsefe için ne önerirsin konu anlatım olarak, güvender almayı düşünüyorum :))
  • Bende simetri var hocam felsefe grubu için onu kullanıyorum sorun yok :D

• felsefe ve tarihte netleriniz ne durumda? ben çok korkuyorum felsefeden yetiştiremeyecek gibi bir his var içimde daha başlamadım bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

felsefe ve tarihte netleriniz ne durumda? ben çok korkuyorum felsefeden yetiştiremeyecek gibi bir his var içimde daha başlamadım bile

Tarih en son denemede( fem 20li deneme ) 38 net çıktı. Felsefe için daha deneme çözemedim ama çözdüğüm soruların % 90 doğru çıkıyor çünkü felsefe grubu göründüğü gibi zor bi ders değil biraz üstünde durduğunuzda çok çok rahat yapabilirsiniz hocam :)

• teşekkür ederim. Tarih için 1 hafta ayırdım bitiririm gibime geliyor. 2 hafta da Felsefe grubuna ayırdım. Kalan 1 hafta genel tekrar yapıcam. Sınav haftaları da deneme çözücem :)) biter inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca lysye kadar konuları yetiştirebilirsiniz hani düzenli çalışma ile sorun kalmaz :D felsefe grubunda zaman sıkıntısı çekiyorsan tavsiyem bol deneme çöz.

Not: 1-2 hafta önceye kadar bende felsefede zorluk çekiyordum ama çalışınca sorun kalmıyor :)

• Hocam tarih için bir hafta az gibi ?? Koskoca tarih yani bence biraz fazla zaman ayırın

• sabahtan akşama kadar tarih çalışıcam :)) yani günde 7-8 saat ayırdım. Edebiyatı bugün bitiriyorum bu yüzden rahatım biraz. Günde 2-3 konu bitirebilirim zaten tarihi çok sevdiğim için bana yabancı gelmiyor konular
  • quote:

sabahtan akşama kadar tarih çalışıcam :)) yani günde 7-8 saat ayırdım. Edebiyatı bugün bitiriyorum bu yüzden rahatım biraz. Günde 2-3 konu bitirebilirim zaten tarihi çok sevdiğim için bana yabancı gelmiyor konular

O zaman kolay gelsin gazeteci :D

• teşekkür ederim
  • Hocam simetri yoktu FDD konu anlatımlı aldım :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam simetri yoktu FDD konu anlatımlı aldım :))

Fdd de iyidir hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.