Şimdi Ara

Bugün sarhoş oldum rezil oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya bi içmiştim. Yanımdakilere ben gidiyorum abim geldi diyorum aşağıya iniyorum hiç kimse yok. Beyler 18 yaşındayım. Bu acı nasıl geçecek yardım edin kafayı yicem. Herkesin içinde birde ağladım. Ama bu acı çok dokunuyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya için ama adam gibi için şu zıkkımı al işte psikolojinin yerlebir oldu olm ya hep böyle yapiyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiniz mi vefat etti, başınız sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

Abiniz mi vefat etti, başınız sağolsun

Evet hocam 8 yıldır çok boşluktayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Başınız sağolsun hocam
  • Hayda. Ne desek boş başın sağolsun

• quote:

quote:

Başın Sağolsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum lan
    2 yıl önce açıldı
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

quote:

Başın Sağolsun

Sağolun hocam şuan yatağımda türkü dinleyip hüngür hüngür ağlıyorum

• kardeşim dertlerin geçmez benim dememle ama pozitif bakmaya çalış hayata inadına.Yoksa intihar derecesine kadar gider.Başın sağolsun :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ömer_trap

kardeşim dertlerin geçmez benim dememle ama pozitif bakmaya çalış hayata inadına.Yoksa intihar derecesine kadar gider.Başın sağolsun :(

Olmuyor hocam ölmeden önce tartıştık. Keşke ölseydin dedim. O günden beri pişmanım her geçen gün aklımda rüyalarıma girip konuşmuyor benimle

Edit: bu mesajı eksileyen insan mısın lan sen. Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 8 Mart 2015; 0:48:53 >
  • Basin sagolsun kardesim.

Bu arada dun de ben ictim azicik bir kiz eski fotografini koymus zayif cikmissin demisim whatsapptan :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdaminTeki -- 8 Mart 2015; 0:47:17 >
  • quote:

quote:

kardeşim dertlerin geçmez benim dememle ama pozitif bakmaya çalış hayata inadına.Yoksa intihar derecesine kadar gider.Başın sağolsun :(

Olmuyor hocam ölmeden önce tartıştık. Keşke ölseydin dedim. O günden beri pişmanım her geçen gün aklımda rüyalarıma girip konuşmuyor benimle

OF İÇİM ACIDI HOCAM.. TEK YAPABİLECEĞİN ŞEY ABİN İÇİN KURAN VE DUA OKUMAK...
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hayatta keske yapmasaydim dedigimiz seyler surekli oluyor. Her konuda. Pismanlik duyman cok normal ama sen dedin diye abin vefat etmedi. Olacagi varmis olmus. Eger vefatinda bir ihmal varsa o zaman o aciyla hic yasanmaz. Gece gece beni de uzdun kardesim ama hayat devam ediyor.

• Bir anlık öfkeyle demişsindir :( Kötü bir durum .Psikolog yardımı almayı denedinizmi hocam ? yardımcı olan bu konuda iyi yerler var.Hocam çok zor bir durum anlayabiliyorum.hocam içkiyide bırakın .Daha çok acı verir duygularını alt üst eder.Dahada beter eder adamı .Kendinize uğraşlar bulun ki hep aklınızda olmasın.Tekrardan başın sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Hayatta keske yapmasaydim dedigimiz seyler surekli oluyor. Her konuda. Pismanlik duyman cok normal ama sen dedin diye abin vefat etmedi. Olacagi varmis olmus. Eger vefatinda bir ihmal varsa o zaman o aciyla hic yasanmaz. Gece gece beni de uzdun kardesim ama hayat devam ediyor.

Bağırsak kanseriydi hocam. Bir gün fena ağırlaştı öldü.

• quote:

Bir anlık öfkeyle demişsindir :( Kötü bir durum .Psikolog yardımı almayı denedinizmi hocam ? yardımcı olan bu konuda iyi yerler var.Hocam çok zor bir durum anlayabiliyorum.hocam içkiyide bırakın .Daha çok acı verir duygularını alt üst eder.Dahada beter eder adamı .Kendinize uğraşlar bulun ki hep aklınızda olmasın.Tekrardan başın sağolsun

Bir anlık öfkeyle dedim hocam psikolojik yardım almadım almayı da düşünmüyorum. Ne yaparsa yapsınlar aklımdan hiç çıkmaz :( içkiyi de bırakamam hocam o benim her şeyim

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigim gibi sizin hataniz degil. Tabi senin yerinde olsam ben de cok uzulurdum. Mesela annemin dedesi seker hastasiymis bir gun cok fenalasmis hastanede yatirmislar su verin su diye bagirmis adam. Ama doktorlar dinlememis yok tahlil yok şu yok bu derken vefat etmis. Hala uzulurler goz gore gore gitti derler.

• Bir şey olmaz farklı deneyimler yaşıyorsun bu arada başın sağolsun.. üstteki arkadaşında dediği gibi pozitif bakmaya çalış..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Hocam seni severim ama burda gülünecek ne var şimdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.