Şimdi Ara

bugun salihin asistinde yemin ediyorum Alex i izliyorum sandim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Calim atis sekli, pasi ayaginin ustuyle ittirerek atisi, resmen bu cocuk alexi rol model alarak yetistirmis kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocuğun kendi ayrı bir stili var bence illa birileri ile karşılaştırmak yanlış oluyor
  • aynen alex o tarz pas atmazdı pek.bi kere yuzu yukarı dogru kalkık hep. ronaldo vari pas olmuş
  • Asistini yaptığı pozisyonun en başında topu ayağının altında bir tutuşu var ki bana Lampard ve Fellaini'yi anımsattı. Çok yetenekli bir çocuk, bunu geçtim stilini de çok seviyorum. Böyle bir cevher varken elimizde Cristian gibi niteliksiz oyuncuya forma verilmesine katlanamıyorum ben. Salih hata yapsın sorun değil ama bırakın oynasın artık.
  • Alper ve Salih gerçekten müthiş yetenekler.5-10 yıl milli takım ve Fenerbahçe'miz orta sahada sıkıntı çekmeyecek inşallah.
  • Bence biraz sans taninirsa salih cok buyuk bir potansiyel. .ama alper i konuşmak icin biraz erken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Bence biraz sans taninirsa salih cok buyuk bir potansiyel. .ama alper i konuşmak icin biraz erken

Salih 19 yaşında Alper 22 Salih için konuşabilirsek Alper için de konuşabiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salih ıle alexin stilleri tamamen farklı ben hiç bir yönden benzetemedim...

• Dün akşamki Alper'in başımın üzerinde yeri var.
    Salih'i ise izlemeye bile kıyamıyorum.
  • Silver Eagle kullanıcısına yanıt
    Altan Tanrıkulu
    Kiralamayın satın!

Uyarmaya başladım.. Kiralayın, dedim.. Akıllanmalıydı çünkü.. O formanın, o camianın değerini öğrenmeliydi uzaktan bakınca.. U20’de de burnu havalardaydı.. Bir gol atınca kendini Taksim’e atanlardan o çocuk.. Şımarmaya meyillilerden.. Top ayağındayken dünyayı yarattığını sananlardan.. Şimdi soruyorum sana çocuk.. Hiç mi utanmadın, sıkılmadın o hataları yaparken.. Hiç mi Recep Aydın’ın gösterdiği onur mücadelesinden utanmadın.. O formaya gönül veren milyonlarca kişiyi üzmeye hakkın yok senin.. Git, nerede yapacaksan orada yap çalımını.. Artık, kiralanmalı, demiyorum.. Satılmalı, diyorum..

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24540955.asp

*3-2 biten Konya maçı sonrası Altan TANRIKULU nun Salih için yazdığı yazı ben kendisine bi kapak gif mail attım.

Not: Taraftara laf ederler ama Konya maçından sonra bile 1 kişi bu forumda böyle şeyler söylemedi Salih için

• Kesinlikle zaman zaman bende Alex i izler gibi oluyorum Salihi izlerken, Alex ya ozel olarak ilgilendi yada Salih iyi bir gozlemci...

• Illa birilerini biriilerine giydirmeye calismaniza gerek yok salihle alexin fizikleri bir kere farkli.Teknikleri benzer diyebilirsin bu teknikte iyi takimlarda 10 numara pozisyonunda oynayan cogu kiside var mesut,reus,kaka vs vs

• ben oscara benzetiyorum alexle alakası yok fakat alexin
  • en son ardadan böyle umutluyduk. bana göre tek kötü yanı galatasarayda olmaması. gökhan gönül den başka topçu istemem fenerden derdim. şimdi iki oldular
  • quote:

Orijinalden alıntı: statius

en son ardadan böyle umutluyduk. bana göre tek kötü yanı galatasarayda olmaması. gökhan gönül den başka topçu istemem fenerden derdim. şimdi iki oldular

Salih balondur. Üzülme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.