Bildirim
Bugün ormanı keşfe çıktım (ss'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Slenderman e selam söyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ölüm bizim için hiçbir şeydir; zira elementlerine ayrılan bir beden artık hislerden muaftır; his yokluğu da bizim için hiçbir anlam taşımaz. -
Neresi bura _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nükerbüker
Slenderman e selam söyle
Gördüm bugün. Daha ben ona selam vermeden Nükerbüker'e selam söyle kaç gündür göremedim kusura bakmasın dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 29 Mayıs 2016; 20:14:44 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tell me again all the crimes I've committed, and I'll tell you the price of victory. -
Neresi bura _____________________________ ADLARIYLA GÜNEŞİ YÜKSELTENLER Ben birşey tavsiye edeceksem..Önce kendim denerim..Eğer gerçekten sorun yoksa tavsiye etmeye devam ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Muhafız.
quote:
Orijinalden alıntı: Nükerbüker
Slenderman e selam söyle
Gördüm bugün. Daha ben ona selam vermeden Nükerbüker'e selam söyle kaç gündür göremedim kusura bakmasın dedi.
Bakmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ölüm bizim için hiçbir şeydir; zira elementlerine ayrılan bir beden artık hislerden muaftır; his yokluğu da bizim için hiçbir anlam taşımaz. -
Malatya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tell me again all the crimes I've committed, and I'll tell you the price of victory. -
Küçük bir sincap görürsen başını okşa ve ağzına bir fındık sıkıştır. Bu seni kötülüklerden koruyacaktır. _____________________________ -
Vaşaklara dikkat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
@Milan Kundera Yoldayken görmüştüm ama bir kaç saniyede tüydü gitti.
@___General___ Dikkat ederim de hocam, yüksek ihtimal vaşağa rastlamam. Sağ ol tavsiyen için.
quote:
@Milan Kundera Yoldayken görmüştüm ama bir kaç saniyede tüydü gitti.
@___General___ Dikkat ederim de hocam, yüksek ihtimal vaşağa rastlamam. Sağ ol tavsiyen için.
Kedim ve köpeğim yanıbaşımda bir vaşak tarafından öldürüldü de, onun için belirtme gereği duydum hocam.
Naber ula? _____________________________
"MIXED" -
Şirinleri bulamadın demi kötü çocuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakar niye bakmasın -- 29 Mayıs 2016; 21:06:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ WISDOM'un yan hesabıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tsuda
Naber ula?
İyi knk aynı işte bi değişiklik yok.. Seni sormalı?
quote:
Orijinalden alıntı: Milan Kundera
Küçük bir sincap görürsen başını okşa ve ağzına bir fındık sıkıştır. Bu seni kötülüklerden koruyacaktır.
Hocam kaciyorlar ne yapmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: CooperLoL
quote:
Orijinalden alıntı: Milan Kundera
Küçük bir sincap görürsen başını okşa ve ağzına bir fındık sıkıştır. Bu seni kötülüklerden koruyacaktır.
Hocam kaciyorlar ne yapmalıyım
Çömelirsen seni dost olarak görürler. Ama o sırada ağzın fındık dolu olsun._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tsuda
Naber ula?
İyi knk aynı işte bi değişiklik yok.. Seni sormalı?
Bende de aynı¯\_(ツ)_/¯
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
"MIXED" -
Iyiymis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kaybedenler Kulübü
'madem kaybediyoruz, beraber kaybedelim'
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- taharet musluğu olmayan klozete nasıl takılır
- rebul parfüm hangisi güzel
- en inandırıcı bahaneler
- 30 bin lira sermaye ile yapılacak işler
- merkezi sistem ısıtma yönetmeliği boş daire
- çay bardağı emojisi
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- discord açıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt