Şimdi Ara

Bugun olan elektrik kesintisinden sonra laptop ic ekrani kirilmis.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben universite ogrencisiyim , sabah bilgisayarda rapor hazirladim sonra kapatip ciktim , aksam eve geldigimde bilhisayarin ic ekraninin inanilmaz derecede kirildigini gordum. Kimse kullanmamis , odama dahi girilmemis. Prizdeydi laptop. Kac senedir oyle kullanirim evdeyken. Ne yapacagimi bilemedim , elektrikten oturu boyle birsey olabilir mi ya acayip saskinim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Arkadaslar ben universite ogrencisiyim , sabah bilgisayarda rapor hazirladim sonra kapatip ciktim , aksam eve geldigimde bilhisayarin ic ekraninin inanilmaz derecede kirildigini gordum. Kimse kullanmamis , odama dahi girilmemis. Prizdeydi laptop. Kac senedir oyle kullanirim evdeyken. Ne yapacagimi bilemedim , elektrikten oturu boyle birsey olabilir mi ya acayip saskinim?

Laptop'un HP herhalde o laptop bendede vardı acayip sinir olurdum sürekli bozardım küçükken aynısıda olabilir ama yakın bir model
    olduğu kesin en son arasına fişi koyup bastırdım o sinirle zaten 50 tl laptop bildiğin iç camı patladı herhalde açılınca renkler bozuktu hep onun gibiydi
    herhalde benimkinin içi kırıldı içi kırılınca böylemi oluyor hmmm neyse bence git en azından 600 tlye bile düzgün laptop bulursun

• Hocam oncelikle ilgilendigin icin tesekkurler. Ancak laptop lenovo g580

• Arkadaşım geçmiş olsun. Sakın yanlış anlama, yalan söylediğini ima etmiyorum sadece şahsi görüşüm laptop ekranı üst kısımdan darbe aldığı için kırılmış.
  • Üst ortadan darbe almış kırılmış . Ekran kendiliğinden kırılmaz .
  • irfan_64 kullanıcısına yanıt
    Banada darbe almis gibi geldi, sadece nasil olmus anlamiyorum. Evden cikarken saglamdi , eve geldim kirik. O arada tek olan sey elektrik kesintisi

• Eğer ani elektrik gidip gelmesiyle ekran çatladıysa ki böyle birşey olurmu bilmiyorum ama hiç duymadım bence darbe almış hocam
    düşün bi bir yere falan salladınmı aleti fırlattınmı yatağa falan eğer yoksa elektrikten dolayı olmuştur ayrıca elektriklik bir durum ise
    sadece ekranı hasar görmemiş olabilir işlemci falan hasar almış olabilir bence servise falan götürün baya uzun sürücek ama sorununuzu
    çözerler herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam harici bir ekrana bagladim sorun yok , pcnin herseyi duzgun calismakta. Ben bilgisayari saga sola atmam asla hep masada durur , sabah derse gittim saglamdi , aksam geldim bu halde. O arada olan tek sey elektrik kesintisi. Cok enteresan. Ekran alip kendim degistirecegim artik

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Hocam harici bir ekrana bagladim sorun yok , pcnin herseyi duzgun calismakta. Ben bilgisayari saga sola atmam asla hep masada durur , sabah derse gittim saglamdi , aksam geldim bu halde. O arada olan tek sey elektrik kesintisi. Cok enteresan. Ekran alip kendim degistirecegim artik

Hocam ne olduysa artık tek çare farklı bir ekran almak lenovo acaba kendisi ekran takabilirmi bir araştırın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.