Şimdi Ara

Bugün okulda verdiğim ibretlik ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersteyiz herkes muhabbet ediyo,arkadaşlar saçları hakkında felan konuşuyolar.İçlerinden birisi sesli bi şekilde ''yazın 0'a vurdurucam yeaaa'' dedi.Tam o anda bunu son derece hassas kulaklarım sayesinde işittim ve ''Merhaba benim adım 0'' diye tokkat gibi bi cevap yapıştırdım.Lafı soktuğum arkadaş bayıldı herkes beni sırtına alıyor,tezahüratlar havada uçuyor,kızlar numaramı istiyo,erkekler önümde eğiliyor,okul müdürü belge felan verdi müthiş bir ortam vardı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 11 Mart 2014; 22:45:45 >

• Okumayın zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersteyiz herkes muhabbet ediyo,arkadaşlar saçları hakkında felan konuşuyolar.İçlerinden birisi sesli bi şekilde ''yazın 0'a vurdurucam yeaaa'' dedi.Tam o anda bunu son derece hassas kulaklarım sayesinde işittim ve ''Merhaba benim adım 0'' diye tokkat gibi bi cevap yapıştırdım.Lafı soktuğum arkadaş bayıldı herkes beni sırtına alıyor,tezahüratlar havada uçuyor,kızlar numaramı istiyo,erkekler önümde eğiliyor,okul müdürü belge felan verdi müthiş bir ortam vardı yani birden zebaniye dönüşüp beni zindana attılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.