Şimdi Ara

Bugun okulda Freze patladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben makine bolumu ogrencisiyim . bugun hoca bize sinav parcasi verdi istediginiz sekilde yapin dedi. herkes bitirfi parcayi millet diamsarda mac yapiyor . bu sirada 6-7 kisi icerdeyiz .2 arkadasla frezenin yaninda sira var orada oturuyoruz. bi cocuk da frezeyi kullaniyo . ama riskli is yapiyordu yani ince bi iscilik vardi
    neyse biz yanimdakilerle konusurken ben dalmisim .
    makineden kademeli sekilde artarak sesler gelmeye basladi . baktim millet bagiriyo kacin lan patlicaaakk vs o sira yanimdan beyaz bisey gecti ben cin felan sandim bunu tobe
    neyse freze tam karsimda bi tek ben varim ama oyle bi ses cikariyor ki alet gormeniz lazim disardakiler bile iceri kostu
    ben napcami sasirdim parca firlasa kesin bir oluydum zaten direk bana gelirdi .
    sonra dedim niye kacmiyom lan ben diye bizimkilerin yanina dogru uctum . herkes duvar arkasina felan saklanmis :D o sira ben kosarken hocalar da makineye dogru kostu . adamin biri kosarken guluyodu manyak herif :D diger hoca da salteri indirdi hemen ama bu sira 2 hoca da sarhos gibi guluyolar benim pantolonum ter icinde ip islak
    sonra bisey olmadi oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hll knk
  • Bende kontaktör yakmıştım lisedeyken. Hocalar beni sevdiği için bişey dememişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.