Şimdi Ara

sonssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 20 Şubat 2025; 1:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun güzel kardeşim. asla vazgeçme, eğlenmene bak.
  • Hayırlı olsun kardeşim. Yeni mi öğreneceksin yoksa daha önceden biliyo muydun?
  • biraz çalarsın sonra koyarsın bi köşeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 1 Mayıs 2013; 22:29:47 >
  • no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

biraz çalarsın sonra koyarsın bi köşeye

kesinlikle. yasandi, onaylandi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi sarki vardı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk hafta çalacaksın sonra odanın bir köşesinde süs olarak ömrünü yaşayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkür'lü Adam

quote:

Benim olmadı ama eski birkaç arkadaş en afilli gitarları aldılar şimdi evin bir köşesinde süs
  • hayırlı olsun. tarzın nedir, nereden ne aldın ayıptır sorması?
  • quote:

quote:

quote:

Benim olmadı ama eski birkaç arkadaş en afilli gitarları aldılar şimdi evin bir köşesinde süs

hocam sana tavsiye, gitardan sıkıldigin an onu sat ve baska al. yoksa bikarsin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sana tavsiye, gitardan sıkıldigin an onu sat ve baska al. yoksa bikarsin..

öyle şeymi olur adam 10 tane gitarmı değiştircek? gitardan sıkılan direk satsın yeni de gitar falan almasın bıraksın tamamen.bu iş öyle gelip geçici heveslerle yürümez,bir yere gelemezsiniz hevesinizin gelmesini bekleyerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: VROOOM

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle şeymi olur adam 10 tane gitarmı değiştircek? gitardan sıkılan direk satsın yeni de gitar falan almasın bıraksın tamamen.bu iş öyle gelip geçici heveslerle yürümez,bir yere gelemezsiniz hevesinizin gelmesini bekleyerek.

8 kere gitar degistirdim. ama bir tanesi sabitti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-1.5 sene çalmayı öğrendikten sonra değiştirirsin ondan sonra aynı gitarla bir ömür (bir aksilik olmazsa)

• quote:

Orijinalden alıntı: betabeye

Hayırlı olsun kardeşim. Yeni mi öğreneceksin yoksa daha önceden biliyo muydun?

daha onceden klasik bilgim vardi tektuk caliyodum elektro simdi almak nasip oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 1 Mayıs 2013; 23:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

hayırlı olsun. tarzın nedir, nereden ne aldın ayıptır sorması?

saolun hocam , tarzim blues heavy metal ve alternative rock ve turevleri , epiphone special II sunbrust aldim no ss diyenler icinde az sonra ss geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

quote:

saolun hocam , tarzim blues heavy metal ve alternative rock ve turevleri , epiphone special II sunbrust aldim no ss diyenler icinde az sonra ss geliyo

usta schecter alsaydın emin ol çok daha iyi yapmış olurdun. epiphone asla para verilmeyecek bir gitar yanlış anlamada, o fiyata daha iyi alternatifler vardı. ben 2006'dan beri çalıyorum, bu işi ciddi anlamda yapan adam asla bir kenara atmaz. öyle yaparsa gitar alma amacı şudur zaten : yaz geliyo la kızlara hava atarım
    bikaç fotoğraf çekerim ooh iyi olur falan filan.
    donanımların nedir ? iyi amfin yoksa gitardan soğarsın sağlam setup yoksa nefret edersin benden söylemesi. hayırlı olsun gitarist kardeşim , klübümüze hoşgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

quote:

usta schecter alsaydın emin ol çok daha iyi yapmış olurdun. epiphone asla para verilmeyecek bir gitar yanlış anlamada, o fiyata daha iyi alternatifler vardı. ben 2006'dan beri çalıyorum, bu işi ciddi anlamda yapan adam asla bir kenara atmaz. öyle yaparsa gitar alma amacı şudur zaten : yaz geliyo la kızlara hava atarım
    bikaç fotoğraf çekerim ooh iyi olur falan filan.
    donanımların nedir ? iyi amfin yoksa gitardan soğarsın sağlam setup yoksa nefret edersin benden söylemesi. hayırlı olsun gitarist kardeşim , klübümüze hoşgeldin

nux mighty30x 30 w amfi var hocam pedal falan yok

edit: hocam bende epiphone a karsi on yargiliydim bugun caldim 2 saate yakin clean tonlari cok guzeldi distination tonlarida tatmin edici saglamlik hakkinda bisey diyemem ama tonlari hosuma gitti benim kotuysede yapicak bisey yok

edit2: amfi bu hocam

http://item.mobileweb.ebay.com.au/viewitem?itemId=160687497908

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 1 Mayıs 2013; 23:23:20 >

• ben de eylülde grg170dx almıştım amfisiz revalver'la kullanıyorum aylardır :D yaza doğru 30w amfi ve yeni bir gitar alıcam bakalım
  • güle güle çal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.