Şimdi Ara

Bugün öğrendim ki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
4
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarzada bir konu olursa bölümde güzel olur gibi geldi, her gün yeni bilgiler karşımıza çıkıyor her biri için ayrı konu açmak biraz gereksiz olur.

3 Aralık 2012
    Bugün öğrendim ki "Lee sin'i seslendiren kişi lord of the rings filmindeki Faramir'miş.
    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Wenham "

19 Aralık 2012
    Bugün öğrendim ki Blitzcrank dişiymiş.
    http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=26776310#26776310

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 20 Haziran 2013; 2:33:47 >

• vaay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha:D
  • ki ayrı...

Ve tutmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoturday

ki ayrı...

Ve tutmaz.

Bölüm seçmediğim için mesajı geri al olayına başvurmak zorunda kaldım ayrı yazmıştım mesajda görebilirsin zaten ( sana değil forumun dandik yazılımına)
  • Bende diyorum ses bi yerden tanıdık ama.. Faramir'e benzemiyo fazla ama 300'deki rolündeki karakterin sesine benziyor baya.
  • Bugün öğrendim ki kassadin akar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunu öğrendim diye yazamam hemen hemen her şeyi okudum lol wikiden Ama ilginç bilgileri verebilirim, ilginçlik değil de daha çok şey gibi : Pek bilinmeyen bilgiler. Gragas Q AS kısıyor gibi mesela. Veya Skarner ın bir E skili var gibi.
  • İyiymiş
  • Ben de Reddit i seviyorum :D
  • Lee sin için özel tanıtımlar falan yapmışlardı demek ki yatırımı çıkarmak içinmiş
  • today i learned terk.
  • clarity,fury de dolduruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynştayn Baran -- 3 Aralık 2012; 20:21:25 >
  • eğer olaya oyun hikayesini de dahil edersek ' kayle ile morgana kardeşler ve morgana düşmüş bi melek' , 'warwick soraka tarafından lanetlenip kurda dönüştürülen bi kimyager' gibi ilginç şeyler var

• reddit terk ama fikir güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UchihaEziği -- 3 Aralık 2012; 21:11:47 >
  • draven diğer dravenın zamazingosunu tutabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Ben bunu öğrendim diye yazamam hemen hemen her şeyi okudum lol wikiden Ama ilginç bilgileri verebilirim, ilginçlik değil de daha çok şey gibi : Pek bilinmeyen bilgiler. Gragas Q AS kısıyor gibi mesela. Veya Skarner ın bir E skili var gibi.

Skarnerin bi e skilli var ?

• Oha 40 yıl düşünsem Aklıma gelmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Ben bunu öğrendim diye yazamam hemen hemen her şeyi okudum lol wikiden Ama ilginç bilgileri verebilirim, ilginçlik değil de daha çok şey gibi : Pek bilinmeyen bilgiler. Gragas Q AS kısıyor gibi mesela. Veya Skarner ın bir E skili var gibi.

Skarnerin bi e skilli var ?

Evet var, ilginç dimi. Q,W ve R den ibaret bi champ değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoturday

ki ayrı...

Ve tutmaz.

İmzandaki pofuduk tavşan çok tatlıymış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.