Şimdi Ara

BUGÜN KIZLA SON GÜNÜM DH NE YAPMALIYIM-- GELİŞMELER VAR İLK MESAJA EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
360
Cevap
12
Favori
11.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşımla telefonda görüşüyoduk ve sınavları yüzünden (YGS / LYS ) ayrılma kararı aldı Bari son bi kez göreyim seni, son bi kez sesini duyayım dedim zar zor kabul etti. Yarın yanına gidince ne yapayım nasıl bi yol izleyeyim yardım DH Bi kaç diyalog geçti aramızda ;

KIZ : Ben seni seviyorum ama benim için öncelik geleceğim ve ailem. Seninleyken yapamayacağımı biliyorum çare ya da bi yol bulamayız. Bulsanda benim istediğim bu değil ben ayrılMak istiyorum anla beni. Benim içinde kolay değil bunu yapmak ama zorlaştırma sende lütfen.

BEN : Ayrılmak yerine ara vermek diyelim o zaman, uzun bi ara...

KIZ : Tmm ama ilerde değişen şeyler olabilir.. Bilemeyiz

BEN : Konuşabilir miyiz yarın ? Yüz yüze ??

KIZ : Konuşcak bişey kalmadı..

Bu mesajdan sonra yaklaşık 30 mesaj yalvardım kıza yarın yüz yüze konuşmak için, ayaklarına kapandım resmen

KIZ : Peki ama bi şartla

BEN : Dinliyorum..

KIZ : Ağlamak yok kötü köyü bakmak yok, tekrar tekrar sormak yok , neden demek yok, üzmek, üzülmek yok ve istediğim zaman gidicem bana 2 dk daha 5 dk daha demiyceksin

BEN : Ne kadar kalıcaksın yanımda

KIZ : Dayanabldiğim kadar

BEN : Dayanamıycak ne var ki

KIZ : Eğer dediklerimi kabul ediyosan gelicem

BEN : Kabul ediyorum...

KIZ : Eğer dediklerime uymazsan bidaha güvenmem sana. Çünkü buluştuğuuz vaktn kötü geçmemesi lazım uzun bi süre etkisinde kalıcam

BEN : Uyucam ama sormam gereken 1-2 soru var

KIZ : Sor

BEN : Neden kaçıyosun benden ?

KIZ : Kaçmadım, bitirdiğimi ve artk konuşmaya gerek kalmdığını düşündüm. Konuşmakta zor geldi

BEN : Ama lütfen bitti deme ya kötü oluyorum :/

KIZ : 1 yıl sonrada sana dönmeyeblirim buna hazırlıklı ol

BEN : Dönmeyebilirim derken

KIZ : Gayet açıktı

BEN : Neden peki ?

KIZ : 1 yıl sonraya kadar ne olur blmyrum

BEN : Aklında başka biri mi var ??

KIZ : Ya tabikide yok saçmalama. Daha başka saçma sorun varsa dinlemek istemiyorum

BEN : Saçma değildi. sınavdan sonra da eskisi gibi olmak istiyorum ben

KIZ : Ben ne olur bilmiyorum diyorum sana anlamıyosun galiba. Uyumam gerekiyo gerçekten. İyi geceler

Son konuşmalarımız bunlardı DH yarın son kez buluşuyoruz. Yaklaşık 1 sene kadar ara veriyoruz ben seviyorum onu, beklerim diyorum, o ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum. Seviyorum diyor ama seven insan neden 1 sene sonra sana dönmem sana desin ki . Bu söylediklerine aşırı öfkeleniyorum hep alttan almaya çalıştım ama çok sinirleniyorum böyle şeyler söylemesine. Şimdi iki seçenek var önümde; Öfkeme, sinirime yenik düşersem yarın gidicem ağzının payını vericem, ağzıma ne gelirse söyliycem, Ona duyduğum sevgi ağır gelirse eğer hiç bozuntuya vermeden güzel bi gün geçiricez. Sizce ne yapmalıyım DH yardım edin lütfen

BULUŞMA ANI VE SONRASI

Merhaba arkadaşlar ;
    Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum . Derdime derman oldunuz; sıkıntılı, kötü günümde yanımda oldunuz hepinize minnettarım . Neyse konuya geçiyorum fazla uzatmadan

Yaklaşık 15 dk önceden buluşma yerine gittim. Biraz kafamı toplayıp ne yapacağıma karar vermem gerekiyordu. Oturdum bankın birine ne desem nasıl davransam diye düşündüm. 15 dk kadar bekledim kız geldi oturdu yanıma. Naber, nasılsın diye başladık 5 dk kadar konuştuk o şekilde. Her şeyi unutmuştum ne söylemem gerektiğini, nasıl davranmam gerektiğini . Tam yalvarma moduna geçiyordum ki DH'li abilerim geldi aklıma, onları yüz üstü bırakamazdım, gururumu bir kez daha ayaklar altına alamazdım .

Bana duyduğu sevgiden girdim konuya. Seven insan senin gibi mi yapar dedim. Bi sınavı bahane edip nereye kaçabileceğini sanıyorsun, bu mu senin sevgiden anladığın dedim. Seni seviyorum ben ama anlamıyosun ailemin bana uyguladığı baskıyı, benim hırsımı, sınav kazanma istediğimi anlayamıyosun filan dedi. Sonra bi başladım konuşmaya yaklaşık 10 dk saldırdım sağlı sollu. Gözleri doldu ben konuşurken. Sana verdiğim değere, sana duyduğum sevgiye yazıklar olsun, şimdi karşımda kişilikli, karakterli bi insan olsa hüngür hüngür ağlıyo, ayaklarına kapanıyo olurdum ama bana değer vermeyen bi insan için hiçbir şekilde değmez dedim. Kafasını başka tarafa çevirdi gözlerinden yaş geldi. Ben de dayanamadım ne yapacağımı bilemedim. Tabi özür dileyeceğim filan sanıyor.. Hiçbir şekilde özür dilemedim dik dik baktım ona. Sonra döndü birden sarıldı, seni seviyorum lütfen söyleme bunları dedi. Ben de ne yapacağımı bilemedim ben de sarıldım . Öyle kaldık bi süre. Sonra o başladı konuşmaya. Seni seviyorum, sana değer veriyorum vs vs anlattı bi 5 dk filan. Sınav sonrası için de özür diledi. Ne olacağını bilmediği için benim başkalarına gideceğimi düşündüğü için sana dönemeyebilirim demiş( Ne alakaysa ). Sınav sonrası da eskisi gibi olmak istiyorum dedi. Bilmiyorum dedim. Sonra geçiştirdi kapatalım bu konuları geri kalan vaktimizi eskisi gibi geçirelim birbirimize sıkı sıkı sarılalım dedi. Peki dedim 45 dk filan hiçbi şey olmamış gibi takıldık. Havadan sudan konuştuk. Sonra kalktık yürüdük biraz gitmem lazım dedi. Dayanamadım ben sarıldım bu sefer . O da öptü yanağımdan gitti.

Ayrıldıktan 10 dk sonra mesaj attı "Seni seviyorum aşkım :-)" diye. Gülücük koydum yolladım. Ara sıra görüşelim olur mu hem sınavıma odaklanabilirim hem sevgilim yanımda olur filan dedi. "Bilmiyorum bakarız" dedim. "Ben dayanmaya çalışıcam, zorlıycam kendimi sana mesaj atmamak için. o yüzden beni özlemiyo mu hiç diye düşünme olur mu" dedi. "Olur" dedim. "Böyle buluşunca daha zor oldu, sen de sakın üzülme tamam mı sakın" dedi. "Üzülmüyorum :-)" dedim. "Üzülme bitanem" dedi. Ben yazdım sonra "sende üzme kendini kafan bu tarafta kalmasın gayet iyiyim ben, görüşürüz kendine iyi bak" dedim. "Görüşürüz aşkım :-)" dedi. Sonra mesaj attı tekrar "ya bugün niye buluştuk biz :-( etkisinden çıkamıyorum ağlıycam zor tutuyorum kendimi :-( " dedi. "Ne ağlaması ya ne saçmalıyosun ağlama sakın" dedim. "Beni yalnız bırakma olur mu :-( " yazdı. "Ara vermiş olsak bile yanımda olduğunu biliyorum aşkım kendine iyi bak bu son mesaj olsun artık " yazdı. "Yanındayım :-) Görüşürüz " yazdım. "Görüşürüz " yazdı.

Bu şekilde bişey oldu arkadaşlar iyi mi kötü mü bilmiyorum. Yanlış bişey yaptıysam, DH'li abilerimden özür diliyorum elimden bu kadarı geldi. Hala inanmıyorum beni sevdiğine, geçiştirdiğini düşünüyorum. ne olucak bakalım zaman göstericek. Ben de eski hayatıma geri dönücem. Ara sıra görüşüp hasret gidericekmişiz nasıl olucak bilmiyorum. Ayda 1 kere filan olur herhalde. Ben bu saatten sonra ne face den ne telefondan hiç bir şekilde ona ulaşmamayı düşünüyorum. 1 sene boyunca bekleyecek gücü kendimde göremiyorum. Siz ne önerirsiniz abilerim. 1 ay kadar beklemeyi düşünüyorum. Karşı taraftan mesaj filan gelmezse başka kızlara yönelicem.

Sizin sayenizde güzel bi ayar verdim kıza. İpleri biraz olsun elime aldığımı düşünüyorum . Bundan sonra ne yapmalıyım abilerim size soruyorum tekrar

GELİŞME

21:21 Kız mesaj attı beyler Nasılsın bitanem diye

GELİŞME 2

Dün aradı telefonla konuştuk bi yarım saat kadar ;

Yine kavga ettik. Bana duyduğu sevgiye inanmadığımı söyledim. Ne ? inanmıyo musun filan dedi. Evet inanmıyorum. Hadi geç oldu artık iyi uykular dedim. Pat diye kapattı telefonu suratıma . Sonra mesaj attım " Bi kez daha gördüm, anladım beni ne kadar sevdiğini, çok sağol ***** iyi ki varsın :-)" dedim. "Seven insan bu kadar nefret duymaz, benim için hiç bi şey değmez artık, sevgisi kalmamış birinede kendini zorlayp seviyomuş gbi göstermesinede gerek yok, nefretini kussun yeter." dedi. " Nefret duyan veya sevgisi körelen yok merak etme, aynı şey senin içinde geçerlidir umarım. Gerçi sevdiğinin iyiliğini düşünüp onu sevmediğini söyleyen biri için biraz garip olur bu ( telde konusup ayrılma kararı aldığımız gün bana beni sevmediğini söylemişti, Sordum neden öyle dedin diye, kendimden soğutmak istedim, ayrılırsak üzülme istedim demişti )" yazdım. Çok ağır konuştum bu sefer pek sanmıyorum mesaj atacağını . Dediğiniz gibi koşa koşa gelmezse bana bitmiştir şu dakikadan sonra artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.

GELİŞME 3

Yine mesaj atan taraf o oldu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romeo0 -- 28 Haziran 2012; 22:08:44 >

• Nicke bakılırsa aşk acından kudura kudura öleceksin kardeşim
  • bana böle ters yapcak he bida yüzüne bakarsam kendimi ıslak odunla öldürürm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Del Rio

Nicke bakılırsa aşk acından kudura kudura öleceksin kardeşim
    bende senin durumundayım dostum 1 sene görüşemiycem ama olsun ben yinede onu çooook seviyorum bu bana yeter
  • yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

bana böle ters yapcak he bida yüzüne bakarsam kendimi ıslak odunla öldürürm
    Can Yücel Mod: On

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa, tek bir söz söyleyebilirsin: Sen bilirsin.
  • quote:

Ayrılacakmış bahanesi olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manyakmisiniz oglim sinav yuzunden ayrilirmi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa, tek bir söz söyleyebilirsin: Sen bilirsin.

Alıntıları Göster
    Kusura bakma dostum ama sana sınav bahanesiyle yolu vermiş ve sınavdan sonra da dönmesini bekleme harcayacağın zamana yazık.
  • quote:

Güldürdün hocam . 10-15 konum daha var. Sırf bu kız yüzünden çektiğim acılardan oluşuyor hepsi

quote:

Seviyorum hocam ne yapıyım ya gurur filan kalmadı zaten ne yapıcam hiç bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: m1u9r0a5t

Kusura bakma dostum ama sana sınav bahanesiyle yolu vermiş ve sınavdan sonra da dönmesini bekleme harcayacağın zamana yazık.

Alıntıları Göster
    Kusura bakma ama tam bir totosu havada ergen Türk kızı sezdim yazdığı mesajlardan..Bence senin için hayırlı olacak bu ayrılık yaz bu lafımı kenara..
  • quote:

abi gerçekten kelimelerden felan kızlar nasılda birbirine benziyor .nasılda birşeyi tutturdularmı aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. yüz verme kardeşim bırak ne hali varsa görsün ya. bizimde buna benzer şeyler oldu bunun aynısını ben kıza yapmıştım ama .. bu tarz konuşmaları yapmıştı ayrılık felan.bende yalvardım dinletemedim tmm dedim ayrıl. 1 yıl oluyor 2 haftada 1 sürekli mesaj atıyor seviyorum diye bırak ya gerçekten bırak kızlara değmez. sen erkeksin salla boşver kızları gözünde büyütme biri gelir biri gider. nasıl da basit yaratıklar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Kusura bakma ama tam bir totosu havada ergen Türk kızı sezdim yazdığı mesajlardan..Bence senin için hayırlı olacak bu ayrılık yaz bu lafımı kenara..

Alıntıları Göster
    Saçmalığa bak sınava hazırlanıyom diye sevgili bırak sende bize akıl soruyorsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kardeşim yarın birgün kolunda başkasını görürsen hiç şaşırma. Sınavı bahane gösterip yol vermiş sana. Zor bi durum. Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakazman

bende senin durumundayım dostum 1 sene görüşemiycem ama olsun ben yinede onu çooook seviyorum bu bana yeter

Allah yardımcın olsun hocam Bana döneceğini bilsem beklerim de dönemeyebilirim diyince çıldırıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Furuichi

yaş kaç?

Ben 12 Kasım 96 / Kız 7 Mayıs 95 li hocam Liseliyiz dalga geçmeyin lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Teşekkürler hocam da zorla sevdirdiğim yok ki seviyorum diye kendisi söylüyor Sevmiyorum dese 1 dk bakmam zaten yüzüne

quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Ayrılacakmış bahanesi olmuş.

Doğrudur hocam da sınavı çooook fazla önemsiyor ailesi de kendisi de

quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

Manyakmisiniz oglim sinav yuzunden ayrilirmi :)

Ailesinin yüzünü kara çıkarmak istemiyomuş hocam. Ama seven insan bi sınav için kırmaz sevdiğini. Kaşarlık ruhlarında var ya

quote:

Saolasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

abi gerçekten kelimelerden felan kızlar nasılda birbirine benziyor .nasılda birşeyi tutturdularmı aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. yüz verme kardeşim bırak ne hali varsa görsün ya. bizimde buna benzer şeyler oldu bunun aynısını ben kıza yapmıştım ama .. bu tarz konuşmaları yapmıştı ayrılık felan.bende yalvardım dinletemedim tmm dedim ayrıl. 1 yıl oluyor 2 haftada 1 sürekli mesaj atıyor seviyorum diye bırak ya gerçekten bırak kızlara değmez. sen erkeksin salla boşver kızları gözünde büyütme biri gelir biri gider. nasıl da basit yaratıklar...

Alıntıları Göster
    Kız bildiğin bahane etmiş. Arkadaşım aç gözünü, bu kızdan sana hayır mı gelir?

Ulan hemen aşık alıyorsunuz, bunlar da sizi çocuk gibi kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

quote:

Güldürdün hocam . 10-15 konum daha var. Sırf bu kız yüzünden çektiğim acılardan oluşuyor hepsi

quote:

Seviyorum hocam ne yapıyım ya gurur filan kalmadı zaten ne yapıcam hiç bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Az onurlu, gururlu ol. Adam ol. Yarın buluşmaya gitme. Ben olsam gitmezdim. Beklesin seni sonra ara de ki senle şimdi ödeşmiş olduk. Ya da gideceksen de kendine olan saygını azaltacak hareketler yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    buluşmaya gitme sap gibi kalsin orada. bak sana tek tavsiyem bu. inan için rahatlar o sana çemkirince. bir daha da ne ara ne sor.
    konuşmalarindan anladiğim kadariyla seninki saplanti ve yanliz kalmaktan korkuyorsun. inan değmez dotu boklu bir kiz için.

• La ne alaka totosu havada filan. Kız ayrılmak istemiş, arkadaşı üzmek istemiyor. Arkadaş diretiyo biraz. Ben olsam mesaj atardım, tamamdır ben mesajı aldım diye gitmezdim buluşmaya falan gidip ne yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Teşekkürler hocam

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Saolun hocam siz olmasanız hiç kendime gelemiycem Yarın ne yapayım ağzının payını vereyim mi

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Saçmalığa bak sınava hazırlanıyom diye sevgili bırak sende bize akıl soruyorsun

Hocam ailesinin kurduğu baskıyı biliyorum o yüzden mantıklı geliyor ama bilmiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Águila Negra

Kardeşim yarın birgün kolunda başkasını görürsen hiç şaşırma. Sınavı bahane gösterip yol vermiş sana. Zor bi durum. Allah yardımcın olsun.

Teşekkürler hocam

quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

senin allah belanı vermiş, hala da vermeye devam ediyo. olm kör müsün yoksa numara mı yapıyorsun. kızın bahanesi lan sınav. yani sen şu an tarafsız bakamıyorsun olaya ama dışarıdan kim baksa kızın ilişkiyi bitirmek için takla atıyo olduğunu görür. tamam anladım aşıksın da aç gözünü. boynuzu yiyeceksin. yarın da buluşmaya değmez. sen sevdiğinle kalırsın ama o seni siklemez.

Saolasın hocam. Ayrılmak istiyorsa sevmiyorum demesi yeter ya seviyorum diyipte bu kadar şey söylemesi çok garip Gönül mü eğlendiriyor ki benimle

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.