Şimdi Ara

Bugün Kız Arkadaşımın Doğum Günü. En Ucuz Ne Alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız arkadaşım 30 yaşında. fazla masraf yapmak istemiyorum çünkü oda öyle yapıyor benim doğum günümde. 20 30 tl civarı en güzel alınabilecek şey nedir sizce. hatta 10 tl bile olabilir ama pahalı göstersin bi yardım edin dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 15 Mayıs 2013; 10:43:41 >

• E bay dan anahtarlık al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BD911 -- 15 Mayıs 2013; 10:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

A bay dan anahtarlık al.

internet olmaz ben sipariş verip gelene kadar iş işten geçer
  • 30 yaşında adamsın konuya dahil olacak liseli ergenlerden akılmı almaya uğraşıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

30 yaşında adamsın konuya dahil olacak liseli ergenlerden akılmı almaya uğraşıyorsun

NE ALINMASI GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM AMA EN UCUZ NE ALINIR BİLMİYORUM. BÖYLE MESAJ GELCEĞİNİ DÜŞÜNDÜM AMA EN FAKİR KONU DIŞI HALKI EN ÇOK ONLAR YARDIMCI OLABİLİR ŞU AN BANA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 15 Mayıs 2013; 10:50:15 >
  • seni seviyorum de beleş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

seni seviyorum de beleş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ic camasiri al hem ucuz olur hem de

• Çıkar masaya vur sen benim kadinumsun ulennn de yeter ona oda boynuna sarılıp erkehummm demesse gel yanıma

• bimden parfüm al
  • Kelepçe al.

Bugün Kız Arkadaşımın Doğum Günü. En Ucuz Ne Alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Mayıs 2013; 11:08:09 >
  • 30 tl ye bimin hissesini al ona
  • Küp şeker

• git dondurma al beleşini ona ver :) :)
  • Sahte inci kolye
    Çin'den sipariş ver , gerçeğiyle ayırt bile edemezsin
  • Kızdan ayrıl.
    30 lirayı bankaya yatır.
    Faizini ye.
  • doğum günü, tanışma yıldönümü, yılbaşı, evlendiğinde evlilik yıldönümü, sevgililer günü... bunların hepsinde hediye alınmak zorunda demi? bazen evli arkadaşlarıma falan bakıyorum adamlar artık alacak hediye bulamamış, daha önce aldığı bi ürünün değişiğini alıyo tekrar.
  • Hocam tavuk dürüm al, şahsen bana alınsa dünyanın mutlu obezi olurdum.
  • 30. yaş günüyse hiç belli etme. 30 yaş depresyonuna girebilir. Eğer hatırlatırsa "aaa!! valla hiç 30 göstermiyorsun" der çıkarsın işin içinden. Süpprüzz deyiop kafaya çantayı yeme ihtimalide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 15 Mayıs 2013; 11:37:09 >
  • bir kutu al birde 100 lerce kağıt al o 100lerce kağıda onun hakkında duygularını yaz hem ucuz hem romantik olmuş olursun bunu yapmıyacaksan bunu al cross
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.