Şimdi Ara

Bugün kendime isyan ettim...SEVGILIM OLMADI [EDİT:TESPİTLER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitenin 3. yılını bitirmek üzereyim ve ben hala sapım.

begendıgım bı kız var bugun koridorda yanlız basınaydı.ve ben sırf reddedilme korkusu yüzünden 21 yıldır yalnız bir insanım.nefret ediyorum kendımden.etrafıma söyle bi bakıyorum ne güzel kızlar var.ve o güzel kızların yanına hep benden ya daha cırkın yada benden daha yakısılıklı birileri oluyor.cirkin olanlar sırf benden daha fazla agzı laf yaptıkları ve daha ozguvenlı oldukları ıcın kızları kapıyorlar yakısıklı olanlar ıse sadece varlıkları yetiyor.Olmadı ulan işte hiç sevgilim.cevrem bile bilmiyor bunu.suana kadar kımseye daha once sevgılım olmadı dıyemedım.cunku utanıyorum.bu zamana kadar olmamasından utanıyorum.Desem cok sasırırla cunku o kadarda cırkın bırı degılım sadece igrenc bir utanma duygum ve düsük özgüvenım var.Bir kızla nasıl tanısılması gerektıgını neler yapılcagını bılmıyorum.kız kanki bul dedıler onuda yaptım ama olmuyor olmuyor illa bi kızın bana gelip teklıf etmesını beklıyorum.ÇÜNKÜ BEN İŞE YARAMAZ KORKAGIN TEKIYIM VE BASIMA GELENLERI HAKEDIYORUM.MILLET MALI GÖTÜRÜRKEN BEN BURDA ZIRLIYORUM.LANET OLSUN.

Unide bır kızla nasıl tanısılır allah rızası ıcın bırısı yardım etsın.
    kulup desen olmadı.aracı koyma ısını daha once yaptım sevmedım.ınstagram actım ordan da bı nane olmadıgını gordum.

bir kızın yanına gidip tanısmak istiyorum DEME CESARETI KENDIMDE HIC BULAMADIM.DENEYEN VAR Mı?

edit:

sanki sevgilim olursa ailem ile daha cok sohbet edip daha cok onlar ile vakit geçiricem gibi hissediyorum.suan babam veya annemle bi yere gitsek hep bi sevgilim bile olmadı hala ailemle ile vakit geçiriyorum diye hıssedıyorum.
    derse katılan sempatık konuskan ınsanlarının cogunun sevgılısı var neden cunku özgüvenleri var ve mutlular.her derste hoca bişey sordugunda o enerji ile asla cevap veremıyorum.
    ne bileyım cevresınden insanlara yardım EDEN kısıler hep mutlu kısıler mutsuz kısı kımseye yardım etmez cunku kendısı manevi olarak çökmüştür.
    etrafına gülücük saçan ınsanların yüzde90ının sevgılısı oldugu ıcın oyleler.
    sosyal etkınlıklere katılan gezilere giden hatta severek ders calısan kısılerın bana göre hep sevgilisi var.cünkü mutlular abi anlıyor musunuz hayattakı tek dertlerı bızım gıbı karı degıl cunku onların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 15 Mayıs 2018; 1:46:32 >

• herkes burda yalnızsa kim götürüyor bu kadar kızı
  • içim sızladı da bizim de senden iyi yanımız yok. çoğumuz senden beteriz zaten. kayra diye bir herif var forumda, psikolojisi doktorlar için bile bir bilmece. avukatın teki var motora bağladı kızdan başka bir şey diyemiyor. turbolinea var herif 30'lu yaşlarında hala kızlar bakmıyor, iyi niyetli değil diye sızlanıyor, tüng denen adam ben ümitsiz vakayım öyleyim böyleyim diye sızlanıyor. ben hayatımda bırak kız eli tutmayı hiçbir kızla 2 fazla konuşmadım bile. hatta kızları bıraktım, hayatımda 5 dakikadan fazla konuştuğum erkek sayısı 5-6 falandır. onların da hiçbiriyle görüşmüyorum. sosyal hayatım biteli 3,5-4 sene oldu.
  • Tipin iyiyse Tinder hocam.

Tipin <= ortalama ise ağzın laf yapmalı. Bunun için de özgüven gerekiyor, kızların da normal varlıklar hatta bizden daha ezik varlıklar olduğunu anlamak gerekiyor.

Not: benim de hiç sevgilim olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de boyleydim lisede acildim neyseki zaten orada da acilamazsaniz sonrasinda cok zor insanin kisiligi orada oturuyor. Sonra okulun en taş kizi bana acilmisti o gunden beri o eski benden eser yok Hepiniz aslinda kendine baksa biraz ozguven kazansa is yaparsiniz sadece kendinizin farkinda degilsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mezun oluyorum bir aya. üniversiteyi sap bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

içim sızladı da bizim de senden iyi yanımız yok. çoğumuz senden beteriz zaten. kayra diye bir herif var forumda, psikolojisi doktorlar için bile bir bilmece. avukatın teki var motora bağladı kızdan başka bir şey diyemiyor. turbolinea var herif 30'lu yaşlarında hala kızlar bakmıyor, iyi niyetli değil diye sızlanıyor, tüng denen adam ben ümitsiz vakayım öyleyim böyleyim diye sızlanıyor. ben hayatımda bırak kız eli tutmayı hiçbir kızla 2 fazla konuşmadım bile. hatta kızları bıraktım, hayatımda 5 dakikadan fazla konuştuğum erkek sayısı 5-6 falandır. onların da hiçbiriyle görüşmüyorum. sosyal hayatım biteli 3,5-4 sene oldu.
    adam forumu özetlemiş ya lan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lisenin başlarında aşağı yukarı benzer durumdaydım, bir kez sevgili yaptıktan sonra bayağı değişti hayatım. Çok sene geçti üstünden, büyümenin de etkisi olmuştur tabiki, ama yine de lisedeki sevgilimin hayatımı çok etkilediğine inanıyorum. Ortalama veya ortalama altı ama kişiliği düzgün bir kız bulup tanışmaya çalış, zorla kendini. Kaybedecek bir şeyin yok, ne yaparsan yap şuankinden kötü olmaz, eğer en dipteysen gidecek tek yer yukarısıdır. İnanıyorum ki bir ilişki yasan düşüncelerin, hayata bakış açın çok değişir, sadece kızlar konusunda değil, pek çok konuda.

• Hayatta yaptığın şeylerden pişman ol hocam yapmadığın şeyler için değil.Git arkadaş ol yakınlık kur sonra kendiliğinden gelir zaten gidip dank diye çıkalım mı vs. yapma tabi ki.
    Kızları çok ulaşılmaz vs. görme onlarda senin benim gibi insan.Özgüven yükseltmek istiyorsan spor yap dans et şarkı söyle vs. vs.
    NOT:Benim de hiç sevgilim olmadı ders spor derken vakit bulamadık.
    Çok kasma her şey olacağına varır hiç bir şey kendinden kıymetli değil kendine önem ver gerisini boşver.
  • İlk başta cinsiyet farkını çok öne koymadan etraftaki şeylerden konu açarak konuş, hatta tesadüfen tanışmış gibi yap, rahat ol ve planı sen yap, onun da sevdiği bi konuyu yakalayıp "Gel sana pcden birşey göstercem" vs de film falan varsa öyle gidin izleyin takılın, ikiniz birbirinize değil başka birşeye odaklanın ilk başlarda
  • Kızlara ulaşamamanızın nedeni onları kafaya gereğinden fazla takmanız. Bunu yaparak daha çok bir yerleri şişiyor da neyse.

Kaldı ki sevgilin olunca daha da dertli olursun.

• Olayı gözünde büyütme. Hoşlandın mı git konuş, illa ki aşktan,hoşlanmaktan konu açmana gerek yok. Önce tanış tanıştıktan sonra ortak ilgi alanları vs. ortaya çıkar zaten.O noktadan sonra bir şeyler yapmaya davet edip durumu tartarsın.Baktın durum iyi teklifini yaparsın.

Genel anlamda da çekinmenin gereği yok.Karşındaki de insan.Eğer kezban ve egolu değilse reddecekse bile insan gibi söyler.Her türlü kaybedecek bir şeyin yok.Hepsi tecrübe kazandırır.
  • Benim de arkadaşım yok nasıl beceriyorsam hep yalnızım

• Vallahi sevgiliye gerek yok arkadaşlar uğraşılmaz kızlarla boşa özeniyorsunuz.Boşyere dert çile

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

içim sızladı da bizim de senden iyi yanımız yok. çoğumuz senden beteriz zaten. kayra diye bir herif var forumda, psikolojisi doktorlar için bile bir bilmece. avukatın teki var motora bağladı kızdan başka bir şey diyemiyor. turbolinea var herif 30'lu yaşlarında hala kızlar bakmıyor, iyi niyetli değil diye sızlanıyor, tüng denen adam ben ümitsiz vakayım öyleyim böyleyim diye sızlanıyor. ben hayatımda bırak kız eli tutmayı hiçbir kızla 2 fazla konuşmadım bile. hatta kızları bıraktım, hayatımda 5 dakikadan fazla konuştuğum erkek sayısı 5-6 falandır. onların da hiçbiriyle görüşmüyorum. sosyal hayatım biteli 3,5-4 sene oldu.
    Bende senin gbiyim sessiz çoğunluktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Vallahi sevgiliye gerek yok arkadaşlar uğraşılmaz kızlarla boşa özeniyorsunuz.Boşyere dert çile
    YAV HEHE napalım hem cınsımızle mı sevıselım bız ınsan degılmıyız dertmıs peh
  • Rayto kullanıcısına yanıt

Olm kahkaha attım bu yoruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

YAV HEHE napalım hem cınsımızle mı sevıselım bız ınsan degılmıyız dertmıs peh

Alıntıları Göster
    Sevgili olma birader.Bu işi yapmak istiyosan yöntem değiş ama sevgililik çile.

• Siz hatayi en basta yapiyorsunuz karsi cinsi ve sevgiliyi gozunuzde buyuterek. Bunu yapinca kizlarla iletisim kurmakta zorlaniyorsunuz, kiz arkadasiniz olmuyor ve haliyle onlari ulasilmaz ve matah zannediyorsunuz, kısır döngü yani. Bunu kirmak ilk amacini olsun. Once tipine bakmaksizin ayni ortamda bulundugunuz kizlarla iletisim kurun cok basit seyler olsa ve devami gelmese bile. Bu ilk adim sizin icin. Sonra isi sohbete cevirmeyi deneyin. Zaten bu ilk dedigimi bol bol yaparsaniz illa ki bazilari kendiliginden sohbete donusecek sansiniza konuskan ve egosuz bir kiz gelirse. Onlari basta cinsel obje olarak gormemeyi deneyin. Cekici olmayan kizlarla bu pratigi yapmak daha kolay olur dedigim gibi secici olmayin sadece sohbet edip arkadas olacaksiniz. Karsi cinsin de bizim gibi insan oldugunu anlayip (hatta cogu bizden zeki bile degil)yanlarinda kendinizi heyecan yapmadan ifade etmeyi ogrenince cekici bulduklariniza gecin. Bu arkadas oldugunuz kizlarin arkadaslari olacak zaten mutlaka onlarla da ayni ortamda bulunursunuz ister istemez

• O derdi bile cekmek istiyoruz bizde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.