Şimdi Ara

Bugün kaza yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün ışıklarda ufak bir kaza yaptım.
    Işıklarda araçlar bekliyordu, ben de soldan kapatmıştım. Arkadaki araca da fren payı bırakmak için öndeki araca biraz yanaştım. Daha sonra yeşil ışık yandı, öndeki araç hareketlenir gibi olup fren yaptı ve dokundum. Ama 5km hızla filan dokunmuşumdur (yarım debriyaj) çünkü aramız zaten 30cm filandı.
    Neyse çektik sağa indik araçlardan, eleman direk tamponu yeni boyattım. 200 lira ver, nakit yok mu, kredi kartı yok mu vs. Konuşmaya başladı. Ben de sen pos makinesi misin lale dedim buna. Atarlaştık filan, dedim ne yaparsan yap para filan vermem ben sana, tutanak tutacaksan tutalım. Ufacık bir boya atması vardı, ufacık çizik sonuçta.
    Neyse bu sefer başladı, tutanak tutmakla uğraşamam, aracı tramere sokamam vsvs. Neyse bizim dükkana yakındık, gel dedim dükkana çözelim sıkıntını. Geldik dükkana, bizim yandaki esnaflar filan da geldi, baya kalabalıklastı ortalık. Atarlı, nakit isteyen eleman oldu pamuk şeker, tutanak tutalım filan dedi direk. Tutuyoruz tutanakları, tampon yandan patlamış, ama bence ben patlatmadım. Çünkü sadece dokundum, aracın içinde sarsılmadık bile. Bu tutanağa kırdı filan yazınca ben de sadece boyasını kaldırdım, kırmadım. Kırdıysam kırılan parça nerde? Şeklinde ekleme yaptım. Zaten kırık parça yok, doğal olarak fotoğrafı filan da yok.
    Sizce tamponu ben patlatmış olabilir miyim? Sigorta tamponu benim kırdığıma kanaat getirir mi? İçime oturur açıkçası, çakalın hal tavrı hiç hoşuma gitmedi çünkü.
     Bugün kaza yaptım.
     Bugün kaza yaptım.
     Bugün kaza yaptım.
    Kırmızı araç benim bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öfkeyle kalkıp zararla oturacaksınız gibime geliyor tutanaklar sizdeyse yırtın atın adamada verin 50-100 bir şeyler zaten sigorta fiyatları tavan boşuna hasarsızlık varsa bozdurmayın hasarsızlık olmasa bile sigortaya vermeyin fiyat uçuktur zaten daha da uçar.
  • Hocam bende de civic vardı tırnaklar inanın çok kolay kırılıp atiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam öfkeyle kalkıp zararla oturacaksınız gibime geliyor tutanaklar sizdeyse yırtın atın adamada verin 50-100 bir şeyler zaten sigorta fiyatları tavan boşuna hasarsızlık varsa bozdurmayın hasarsızlık olmasa bile sigortaya vermeyin fiyat uçuktur zaten daha da uçar.

Hasarsızlığım var. Sigortam 432 tlden 700 civarına çıkacak onunda farkındayım. Ben zaten çakalın o ufacık boya atması yüzünden sigortaya sokacağını filan da düşünmüyorum. Kırık tamponunu bize kitlemeye çalıştı da yedirmedi gibi geldi bana.
    Giderse de gitsin valla ona 50-100 vereceğime sigortayı öderim yani, problem yok.

• Honda kaportası boyası tanponları çok narin

• Bence tamponu siz kırmışsınız,çünkü adam yeni boyattım demiş.Siz olsanız yeni boyattıgınız tamponla böyle mi dolaşırdınız.

• Tamponun yandan fırlayan yerleri sizin dokunmanız sonucu oluşmuş. Yandaki tutan yerlerin çıkmasına sebep o mantıkla yapılmış olmasıdır, gelen bir darbede tamponun daha zor kırılması için yandan atacak şekilde yapılmıştır. Alttaki segmanlar kırılmış olabilir, sökülür segmanların yenisi takılır ve tamponun montajı yapılır. Boya işlemi olması gerekirse tamponda fazla hasar olmadığından 100 - 120 TL boya, 70 - 80 TL'de söktak işçiliği segman vs derken 200 TL civarı gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem suçlu hem güçlü.
    Dikkat et vurma arkadan.

Ayıp yaptığın , önde giden adama vuruyorsun tatava yapiyorsun sonrada.

Tamponlar narin tirnak kiriliyor tampon değişiyor.

• 200 istemiş 50-100 tl teklif etsen kabul ederdi.

Kusura bakmayın saçma bir inada girmişsiniz sigortaya başvurursa tamponu bir güzel yeniler senin sigorta da delinir sigorta yenileme zamanı en az 300 tl fazla verirsin.

sonuç full zarar.
  • 1.4 civigin tampon tiklamayla o an kırılmış bence

• hani kaza nerede

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Hocam boşverin inadı boşuna fazladan para vermeye gerek yok.O tamponun önceden mi kırıldı siz mi kırdınız artık onu allah bilecek arada bir üç kağıt varsa diğer tarafta hesaplaşırsınız.Anlattığınıza göre büyük ihtimal bana da yalan geldi ama kimseninde durduk yere günahını almamak gerekir.Adam belkide doğruyu söylüyor belki yeni boyattığı için böyle bir tepki vermişte olabilir.
  • 150tlye yapılır, verseydin olurdu aslında, tutanak tutsan senin sigortan seneye 500tl artar
  • Valla istersen adamin tampon delik değişik olsun her yeri çizik olsun siz arkadan vurduysaniz her türlü % 100 kusurlusunuz. Kimse o tampon onceden sağlammiydi acaba demez ne sigorta ne eksper vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalnız şu var, beraber araca bakmışlar hemen 200 çıkar filan bunları duyunca siz de eminim aynı tepkiyi verirsiniz.

Darbe her ne kadar küçük olsa da eski ve arka tampon olması sebebiyle darbe kaynaklı olma ihtimali yüksek.

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 7 Mayıs 2016; 21:53:11 >
  • Direk para istenmesi yada kredi kartı vs sorarak yanlış yapmış.Bir inin arabadan geçmiş olsun deyin birşey varmı sorun.Ama sizin yaptıgınızda yok lale felan nedir.Aynı seviyesizlikle karşılık vermişsiniz.

Ayrıca dükkana davet etme nedir.Ben olsam gitmezdim.Sonunun ne olacagı belli degil.Toplanmışsınız adamın başına haklıda olsa sesini çıkaramaz.Adam kabul etmese belkide 200 tl için orda adam döversiniz.Ya tutanak tutun yada aranızda halledin.Tutanaklık iş yok.Arkadan siz vurmuşsunuz 200 TL olmazda 100 Tl olur anlaşın gitsin.Para vermek istemezseniz tutanak tutarsınız bu kadar basit.Yok dükkana gel çözelim sıkıntını felan nedir.Sizinde karşınızdakinden aşagı kalır yanınız yok.Her türlü siz haksız çıkacaksınız zaten.

Arkadan vurduktan sonra yok bu tırnakları ben kırmadım gibime geliyor felan olmaz.Bazı araçlarda tampon tırnakları çok hassas.Kırılmış demek ki.Tutanaktan sonra her türlü sizin sigortaya olan olur.Bir güzel gerekirse servise gider tamponu düzgünce boyatır yada yenisini taktırır.100 Tl hallolacak iş olur sana 300 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 7 Mayıs 2016; 22:02:21 >

• Hondaci kesim birbirini bulmus haci haciyi mekkede misali.

Biri arkadan carpmis tatava yapiyor.
    Digeri kazadan milisaniye sonra tamponu yeni boyattim 200 lira ver diyor .
    Digeri benim dukkana gidelim diyor.
    Dukkana gidiyorlar komsu esnafta toplaniyor vs vs.

Nerden baksan bir garip medeniyet disi acayip hareketler.

Kardesim arkadan carpmissin. Daha neyin tatavasindasin. Digeri de hasar eksperi olmus milisaniyeler icinde hasar tutarini belirlemis.

Bu kasa hondacilar hep mi ayni oluyor yoksa hep ayni turde insanlar mi bu araci tercih ediyor anlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Bence tamponu siz kırmışsınız,çünkü adam yeni boyattım demiş.Siz olsanız yeni boyattıgınız tamponla böyle mi dolaşırdınız.

Ön arka tamponu yeni boyattım diyor, ön tamponun yarısı yok. Bu nasıl yeni boyatmak hocam yav :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Yalnız şu var, beraber araca bakmışlar hemen 200 çıkar filan bunları duyunca siz de eminim aynı tepkiyi verirsiniz.

Darbe her ne kadar küçük olsa da eski ve arka tampon olması sebebiyle darbe kaynaklı olma ihtimali yüksek.

Geçmiş olsun

Aynen öyle abi. Burda bana sallıyor bazı arkadaşlarda, onlara da böyle bi muamele çekilmeye çalışsa biri, aynı tepkiyi verirler. Ne o öyle haraç keser gibi.

Velhasıl, ben dükkan kapatmıştım. Dükkanı açmam lazım, aranızda esnaflık yapanda mı yok? Ki ben dövecek olsam orda da döverdim onu. Ailesi var diye elimden geldiğince alttan almaya çalıştım.

Nitekim tutanağı tuttuk verdik. Bundan sonrası çok da problem değil. Ona orada o parayı vereceğime, sigorta hasarsızlığımı bozup 300 lira fazla ödemeyi kafaya koydum

• Dikkatli olup arkadasin carpmayin. Carpiyorsaniz hem suclu hem guclu olmayin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.