Şimdi Ara

Bugün katil oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevre yolunda yaklaşık 90 km hızla battı çıktıya girdim. Bu sırada üst köprüden yola poşet tarzı bir şey düştü. Tünel karanlık olduğundan seçemedim ve çok yaklaşınca güvercin olduğunu farkedebildim. İyice yaklaşınca güvercin havalandı ama kaçamayıp ön cama vurdu. Aynadan baktığımda arkada sadece tüyler uçuşuyordu.

daha dikkatli olmanız-olmamız dileğiyle.

Haberlerde okuyoruz. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. 3 ölü.

Sonra da keşke köpeğe çarpsaydı diyoruz. Bu işler maalesef böyle. Böyle üzücü olaylarla karşı karşıya gelmemek için bol bol sadaka vereceğiz. Hadis-i Şerif: Sadaka belayı defeder.

Orijinalden alıntı: memocan2468

Çevre yolunda yaklaşık 90 km hızla battı çıktıya girdim. Bu sırada üst köprüden yola poşet tarzı bir şey düştü. Tünel karanlık olduğundan seçemedim ve çok yaklaşınca güvercin olduğunu farkedebildim. İyice yaklaşınca güvercin havalandı ama kaçamayıp ön cama vurdu. Aynadan baktığımda arkada sadece tüyler uçuşuyordu.

gözümde canlandırdımda fena olmuş . . .

Orijinalden alıntı: topaz42

Takdiri İlahi. Ben de geçmişte Bilecik yolunda serçeyi ezdim istemeyerek. Hatta kedi bile ezdim. İsteyerek mi yaptım. Hayır. Allah affetsin.

Haberlerde okuyoruz. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. 3 ölü.

Sonra da keşke köpeğe çarpsaydı diyoruz. Bu işler maalesef böyle. Böyle üzücü olaylarla karşı karşıya gelmemek için bol bol sadaka vereceğiz. Hadis-i Şerif: Sadaka belayı defeder.

Aslında arkamda çok yoğun bir trafik yoktu ama 90-100 km hızla ani manevra yapmak istemedim. Güvercini fark etmemden çarpana kadarki kısa sürede korkup kaçacağını düşündüm ama olmadı. Ani şerit değiştirip kazaya sebebebiyet vermediğim için de doğru şeyi yaptığımı düşündüm.

• cama bir şey olmadımı

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünlü oldum:D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.