memocan2468
=> Bugün katil oldum
(21.9.2012 21:46:25)
Çevre yolunda yaklaşık 90 km hızla battı çıktıya girdim. Bu sırada üst köprüden yola poşet tarzı bir şey düştü. Tünel karanlık olduğundan seçemedim ve çok yaklaşınca güvercin olduğunu farkedebildim. İyice yaklaşınca güvercin havalandı ama kaçamayıp ön cama vurdu. Aynadan baktığımda arkada sadece tüyler uçuşuyordu.
jackaltk
=> Bugün katil oldum
(21.9.2012 23:42:32)
geçmiş olsun akacak kan damarda durmazmış.
daha dikkatli olmanız-olmamız dileğiyle.
Fleetwood1991
=> Bugün katil oldum
(22.9.2012 04:28:58)
Kader
topaz42
=> Bugün katil oldum
(22.9.2012 11:47:27)
Takdiri İlahi. Ben de geçmişte Bilecik yolunda serçeyi ezdim istemeyerek. Hatta kedi bile ezdim. İsteyerek mi yaptım. Hayır. Allah affetsin.
Haberlerde okuyoruz. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. 3 ölü.
Sonra da keşke köpeğe çarpsaydı diyoruz. Bu işler maalesef böyle. Böyle üzücü olaylarla karşı karşıya gelmemek için bol bol sadaka vereceğiz. Hadis-i Şerif: Sadaka belayı defeder.
uçanBalık
=> Bugün katil oldum
(22.9.2012 11:55:25)
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468 Çevre yolunda yaklaşık 90 km hızla battı çıktıya girdim. Bu sırada üst köprüden yola poşet tarzı bir şey düştü. Tünel karanlık olduğundan seçemedim ve çok yaklaşınca güvercin olduğunu farkedebildim. İyice yaklaşınca güvercin havalandı ama kaçamayıp ön cama vurdu. Aynadan baktığımda arkada sadece tüyler uçuşuyordu. |
gözümde canlandırdımda fena olmuş . . .
memocan2468
=> Bugün katil oldum
(22.9.2012 12:21:40)
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42 Takdiri İlahi. Ben de geçmişte Bilecik yolunda serçeyi ezdim istemeyerek. Hatta kedi bile ezdim. İsteyerek mi yaptım. Hayır. Allah affetsin. Haberlerde okuyoruz. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. 3 ölü. Sonra da keşke köpeğe çarpsaydı diyoruz. Bu işler maalesef böyle. Böyle üzücü olaylarla karşı karşıya gelmemek için bol bol sadaka vereceğiz. Hadis-i Şerif: Sadaka belayı defeder. |
Aslında arkamda çok yoğun bir trafik yoktu ama 90-100 km hızla ani manevra yapmak istemedim. Güvercini fark etmemden çarpana kadarki kısa sürede korkup kaçacağını düşündüm ama olmadı. Ani şerit değiştirip kazaya sebebebiyet vermediğim için de doğru şeyi yaptığımı düşündüm.
atmaca57
=> Bugün katil oldum
(2.10.2012 16:14:04)
cama bir şey olmadımı