Yıllardır Fenerbahçe tarafından alınamadığı için , önem listesinin nredeyse 1 numarası haline gelen Türkiye kupası , bugün itibaren Türkiye'nin en gereksiz kupası olarak tarihe geçecektir.
Fenerbahçe'li canlar bu kupayı aldıkları için değil , 10 aydır dimdik durdukları için unutulmayacaklar.
bundan 10 sene sonra lig şampiyonunun kadrosu ezbere sayılamazken , Fenerbahçe'de unutulan isim olmayacak.Ne yaşadıysak beraber yaşadık..Beraber ağladık , beraber üzüldük...Bugün tebessüm ediyoruz.Aziz Başkan ne zaman serbest aklır işte Fenerbahçe'linin yüzü asıl o zaman güler
çok güzel yazmışsın
ibret alsınlar uplayalımda.
Hala Aziz Yıldırımı mı destekliyorsunuz Allah aşkına artık anlamışlardır her şeyi demiştim.
Kupa için tebrik ederim.
Bu kupa Aziz BAŞKANA GELSİN!!1
quote:
Orijinalden alıntı: antikitos
Yıllardır Fenerbahçe tarafından alınamadığı için , önem listesinin nredeyse 1 numarası haline gelen Türkiye kupası , bugün itibaren Türkiye'nin en gereksiz kupası olarak tarihe geçecektir.
Fenerbahçe'li canlar bu kupayı aldıkları için değil , 10 aydır dimdik durdukları için unutulmayacaklar.
bundan 10 sene sonra lig şampiyonunun kadrosu ezbere sayılamazken , Fenerbahçe'de unutulan isim olmayacak.Ne yaşadıysak beraber yaşadık..Beraber ağladık , beraber üzüldük...Bugün tebessüm ediyoruz.Aziz Başkan ne zaman serbest aklır işte Fenerbahçe'linin yüzü asıl o zaman güler
Her türlü ezbere sayarım, kazandığımız şampiyonluk sadece Fenerbahçeye karşı kazanılmış bir şampiyonluk değildi çünkü. Bugün YD nin suratına baktığımda bir kez daha anladım.
herşeyden kendine pay çıkarmayı nasıl başarıyorsunuz hayret
tipe gel ya. Siz kazanamıyordunuz diye Türkiye kupası neden önemsenmesin? Boşuna mı oynuyor bu takımlar maçları? Önemsemese sürer yedek kadrosunu elenir gider. Sizin bu kupada göreviniz dalga konusu olmaktı , o da şimdilik sona erdi . Bundan ötesi yok
Bence haklı fb'nin kupayı kazanamaması bu kupanın önemini olmasada populatiresini artırıyordu... Bu seneden sonra iyice ıskartaya çıkar sadece Avrupa için iddiası olamayacak büyük kulüpler araç olarak görür.. Yoksa bu sene olduğu gibi kupa büyük takımlar tarafından pek sallanmaz
saçma sapan bir kupa bir gıdım sevinmedim, seviindiğim tek şey sakatlık falan olmadan maçın bitmesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
herşeyden kendine pay çıkarmayı nasıl başarıyorsunuz hayret
tipe gel ya. Siz kazanamıyordunuz diye Türkiye kupası neden önemsenmesin? Boşuna mı oynuyor bu takımlar maçları? Önemsemese sürer yedek kadrosunu elenir gider. Sizin bu kupada göreviniz dalga konusu olmaktı , o da şimdilik sona erdi . Bundan ötesi yok
zaten büyük takımlar kupa maçlarına yedek kadroyla çıkıyorlar. avrupada da böyle. olması gerekende o zaten, önemli olan lig (ve oynuyorsa avrupa)
++++++++++++++1907
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme