Şimdi Ara

bugün israilli biriyle konuştum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önceden tanıdığım biri vardı israilli internet üzerinden bugün konuştum. dedim savaş hakkında ne düşünüyorsun falan . adamların medyası tamamen israili haklı çıkarmaya çalıştığı için adamda tabi onları attı bana. 1 tane bile çocuk ölmedi diyor ölenlerin hepsinin elinde silah vardı diyor onların resimlerini falan attı. sonra diyor ki filistinliler bizim topraklarımızı istiyor ülkeye gelip bomba patlatıp sonra kendi ülkelerine kaçıyorlar bizde onları uyarıyoruz çıkın binalardan diye çıkmayınca bombalıyoruz diyo sivil halk ölmüyo diyo bende bi kaç tane ölen çocuk resim ve videosu attım bak var işte dedim oda bunu israilin yaptığı ne malum dedi ne tarih ne yer belli değil başka videoları biz yapmışız gibi gösteriyorlar dedi gerçek değil bunlar dedi

buda böyle bir anımdır israillilerin olaya bakış açısını anladığım kadarıyla anlatmak istedim

• Arap beslemeleri gelir şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahudi beslemeleri gelir şimdi
  • Bakın İsrail haması ne olarak görüyor terör örgütü biz direnişçi

Biz pkk yı ne olarak görüyouz terör örgütü onlar direnişi.

Bu açıdan bakın.

Mesela karakol saldırılarında teröristler köyden ateş açtıkları için çoğu kez bizim askerlerimiz köy var diye ateş açmayıp şehit olmuşlardır ama israil asker kaybını önemsediği için bombalamıştır. Aramızdaki fark budur.

Kendiniz ne anlarsanız artık bu dediklerimden.

Ben şunu çıkarttım yazdığımdan

İsrail asker kaybını önemsiyor sivilde olsa dağıtıyor.

ama bizim askerlerimiz merhametli olduğu için neredeyse ateş bile açmakta tereddüt ediyor.

mesela belki hatırlayan vardır bir tane teyze doğuda çatışmada asker kendini benim önüme siper etti demiştir.

http://www.habervitrini.com/gundem/mehmetcik-anne-ve-kizlarina-kendini-siper-etti-625031/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 21 Temmuz 2014; 20:53:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

daha önceden tanıdığım biri vardı israilli internet üzerinden bugün konuştum. dedim savaş hakkında ne düşünüyorsun falan . adamların medyası tamamen israili haklı çıkarmaya çalıştığı için adamda tabi onları attı bana. 1 tane bile çocuk ölmedi diyor ölenlerin hepsinin elinde silah vardı diyor onların resimlerini falan attı. sonra diyor ki filistinliler bizim topraklarımızı istiyor ülkeye gelip bomba patlatıp sonra kendi ülkelerine kaçıyorlar bizde onları uyarıyoruz çıkın binalardan diye çıkmayınca bombalıyoruz diyo sivil halk ölmüyo diyo bende bi kaç tane ölen çocuk resim ve videosu attım bak var işte dedim oda bunu israilin yaptığı ne malum dedi ne tarih ne yer belli değil başka videoları biz yapmışız gibi gösteriyorlar dedi gerçek değil bunlar dedi

buda böyle bir anımdır israillilerin olaya bakış açısını anladığım kadarıyla anlatmak istedim

kardes sor bakalım sokakta top oynayan çocuklarda mı teroristmiş?

• fazla bonzai kullanmasın onu da söyleseydin.çocuk ölmemişmiş filistinliler topraklarını istiyormuşmuş.ulan yıl oldu 2014 şu kafaya bak.devlet eliyle kafa yapıyor adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

daha önceden tanıdığım biri vardı israilli internet üzerinden bugün konuştum. dedim savaş hakkında ne düşünüyorsun falan . adamların medyası tamamen israili haklı çıkarmaya çalıştığı için adamda tabi onları attı bana. 1 tane bile çocuk ölmedi diyor ölenlerin hepsinin elinde silah vardı diyor onların resimlerini falan attı. sonra diyor ki filistinliler bizim topraklarımızı istiyor ülkeye gelip bomba patlatıp sonra kendi ülkelerine kaçıyorlar bizde onları uyarıyoruz çıkın binalardan diye çıkmayınca bombalıyoruz diyo sivil halk ölmüyo diyo bende bi kaç tane ölen çocuk resim ve videosu attım bak var işte dedim oda bunu israilin yaptığı ne malum dedi ne tarih ne yer belli değil başka videoları biz yapmışız gibi gösteriyorlar dedi gerçek değil bunlar dedi

kardes sor bakalım sokakta top oynayan çocuklarda mı teroristmiş?

işte adamın basını onları yalanlıyor. 1 tane bile çocuk ölmedi diyor adam 3-4 tane israilli haber sitesi attı işte bak ölen falan yok dedi gidip düşman medyaya mı inanacaz dedi. haklı yani bir nevide ve yukarıdakinin dediği gibi terörist gözüyle bakıyor askerlerimizi öldürdüler diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru diyorlar
  • Sen ver hele o İsrailli'nin bana adresini. Şuna bir güzel söveyim.
    PM bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 21 Temmuz 2014; 21:02:14 >
  • Çocuk katiliyiz biz diyecek hali yok,bunlar Gazze bombalanırken tepeden sevinç çığlığı atan insanlar ya.

Lamı cimi yok bu işin.
  • Adamlar öldürdük diyecekleri yok. En büyük siyonistler orda her şeyi gizlemek isteyecekler tabii. Mavi Marmara olayındaki gibi.
  • 2 Allah dediler ya insanımız hemen Filistin için ağlamaya başladı. Başka ülkede bambaşka bir sebep yüzünden ölen bir çocuğun fotoğrafını İsrail'in bombalarıyla öldü diye paylaş facebook'ta 2 saatte yayılmazsa adım sevilesiadam değil. Araştırma yok ne görürse ona inanıyor bizim milletimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

2 Allah dediler ya insanımız hemen Filistin için ağlamaya başladı. Başka ülkede bambaşka bir sebep yüzünden ölen bir çocuğun fotoğrafını İsrail'in bombalarıyla öldü diye paylaş facebook'ta 2 saatte yayılmazsa adım sevilesiadam değil. Araştırma yok ne görürse ona inanıyor bizim milletimiz.

diil zaten.sevilesi adam diye isimmi olur?

kardeş çocukların ölmesini istemememiz için allah demeleri gerekmiyor.3-5 yaşındaki çocuk allahı dini olsa ne olur olmasa ne olur?

o diil de adamın birinin verdiği linke bak.ya bu adamalr hep mi mazlum hep mi ezilmiş.hollywood ellerinin altında filistinlilerden korkuyorlar film çeviriyorlar diye.adamların ellerinde dünyanın en büyük basın kuruluşları var hala basın filistinliler ile beraber.ulan bunlar yoksa harbiden birilerinin dediği gibi ikinci dünya savaşında soykırımama da mı uğramadılar,bu da mı yalandı ya düşünmeden edemiyorum.

http://vimeo.com/29428393

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 21 Temmuz 2014; 21:24:01 >

• "filistinliler bizim topraklarımızı istiyor " o toprak sizin toprağınız değil zaten yahudi kardeş o toprak filistin toprağı .
  • kim ne derse desin İsrail !
  • gerçek yahudilik bu değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.