Şimdi Ara

Bugün ilk sigaramı içtim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Zamanla penisin küçülecek.Erken boşalma ortaya çıkacak.Yol yakınken bırakmanı öneririm.
    Kulakları kepçe olacak, burnu düşecek, kaşları dökülecek ve ikinci anüs deliği açılacak..

Yahu sigara zararlı birşey ama olmayan etkilerini de uydurma be ufak kardeşim be.
  • Bende 3 sene önce validemden çaldığım ince sigarayla galata köprüsünde öksüre öksüre başlangıç yapmıştım.Asla içmem bune aliminyum demiştim. Şuan adıyamandan tut old holborna kadar herşeyi içiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 yaşlarında bir amcam var koah hastası. Ciğerler bitmiş durumda. Halini görsen üzülürsün öksürdüğünde yüzü kıpkırmızı oluyor. Kaç defa nefesi kesildi, hatta hastaneye yatırıldı. Düşün 50'li yaşlarda ve bu acıları çekiyor sigara illeti yüzünden. Ve hala da içiyor. Ve amcamın babası yani dedemde koah hastalığından nefesi kesilerek (ölmeden önce çok acı çekerek) ölmüştü. Bunun dışında koah'dan daha beteri akciğer kanserine kadar neden olabilmekte. Yol yakınken bırakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 22 Eylül 2018; 23:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Kulakları kepçe olacak, burnu düşecek, kaşları dökülecek ve ikinci anüs deliği açılacak..

Yahu sigara zararlı birşey ama olmayan etkilerini de uydurma be ufak kardeşim be.

Uydurma be ufak kardeşim demiş utanmadan bir de cahil herif

Sigaranın damar tıkanıklığına sebep olduğunu sen de biliyorsun.Peki nasıl ereksiyon olduğundan haberin var mı ? Daha kasıklarında ne taşıdığını bilmiyorsun kalkmış bana ukalalık yapıyorsun Allahın paspası

Zoruna mı gitti acaba sana bir şeyleri hatırlatmış olmalı

http://www.adnanarican.com/2011/11/sigaranin-cinsel-organlara-etkisi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 22 Eylül 2018; 23:36:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağımlı olan herkes senin gibi başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma be yapma. Hemen at O Paketi... Bizim Pederde bu illet yüzünden gitti.

Akciğer Kanseri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Ayrıca ciddi ciddi oturup sigara içmek hakkında düşündüğümü falan sandın sanırım :)

Bir ara oturup sohbet etme şansımız olsa da sana su laflarını konusmamla geri yuttursam keske
    Keşlerle muhabbet etmeyi sevmem.

• Buradaki basma kalip , kes ve icmeyenlerin disinda bir yorum yapayim...

Sigara kotu bir aliskanliktir ve senin dedigin sekilde baslar bor anda kendini paketi almis direkt kullanici olmus olarak bulursun bu yalan diil..

Uni son sinifta basladigim sigarayi basladigimda cok sevdim ozellikle alkolun yaninda hakkaten giden bisi... ha iyi mi diil...

Ama birakma konusuna gelince biraz irade biraz tibbi yardim cok kolay...

.....(kurallara aykiri olabilir ondan yazmiyorum).... ...... birakmak isteyince ......:.. ilacla (devletin yazdigi para tuzagi champix diil) .... (ama kokeni champixe ilham olan bir ilac diyeyim) ... 1 haftada biraktim

1 yil da hic icmedim aramadim .... ancak ailevi problerim yuzunden tekrar basladim tamamen psikolojik ... ha ama ilaclari biraktikm su an bir kac aya kalmaz sigara hapina tekrar baslayacagim ... haptaki tek olay o ilk haftaki istegi koretiyor...

Gecen sefer o kdar kolay biraktigimdan bi sefer de bir problem olacagini sanmiyorum...

Evet sigara zararli ama mesela bende de o antidepresan ve bilimum mood duzenleyici birakmamda bence bana destek oldu...

Yani tavsiye etmiyorum kesinlikle ama bazi durumlarda bazi seyleri hafifletiyor goz ardi etmemek lazim

• Alüminyum değil o amünüyüm sığır

• Sigara içen insan kanser siroz olup geberecektir.la zaten ölcez demeee kanser olduğunda o zaman ' keske o ilk sigarayı içmeseydim ' diyecen.
    Allah korusun seni icme bırak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabuk -- 23 Eylül 2018; 3:12:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman hemen sigarayla foto çekilip sosyal medyaya koymalısın çok havalı

• geçmiş olsun, eğer 20 yıl boyunca içersen en az 60.000 tl zarar olacak ki bu zamlar gelmese
  • Önce günde bir tane yeter bana diyeceksin. Zamanla vücudun daha fazla nikotin isteyecek. Birer tane daha içsem bir şey olmaz bağımlı değilim diye düşünmeye başlayacaksın. Ama o da yetmemeye başlayacak bir gün bakmışsın ki günde bir paket içiyorsun. Önce keyifli olduğunu, istediğin zaman bırakabileceğini düşüneceksin. Öyle de olacak zaten, sadece düşüneceksin ama bırakamayacaksın. Zamanla belirtileri vücudunda görmeye başlayacaksın. Yemeklerinin tadının eskisi gibi olmadığının, nefes alırken zorlandığını, maliyet olarak gitgide kötüye gittiğini farkedeceksin. Bırakmak isteyeceksin, bir iki gün bırakacaksın ama hayatın boktan olduğu için yine içmeye başlayacaksın ve ileride akciğer kanseri teşhisi koyulup öleceksin...

Boşver içmeyende ölüyor zaten çek bir duman benim için :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 18:45:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8 yıl içtim 15 gündür içmiyorum.Hayatının hatasını yapmış oldun daha fazla ilerletmeden bırak.

• Bir insan neden cebindeki parayla kendini zehirler.Birde sigara içmek havalı birşeymiş gibi geliyor millete.

Bi abimiz var babası gırtlak kanseri oldu,uzun süre boğazına takılan hortumla beslendi,konuşmak için boğazına bi cihaz tutuyor sesi mekanik tarzı bişey oldu.Kaç defa kanser yeniden hortladı,tekrar hastaneye yattı tekrar ameliyat oldu.Bunun sebebi 15 yaşında başladığı sigara.Benim.babamda içiyor ne yaptıysak bıraktıramadık.Bugune kadar 1 tane bile denemedim,bundan sonrada para verseler denemem

Herşeyi geçtim sigara içen insanın üzeri ve ağzı iğrenç kokuyor.Adam karşında konuşuyor sanki ağzında kedi leşi var öyle mide bulandırıcı bir koku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 23 Eylül 2018; 8:41:40 >
  • İçine cekseydin görürdüm Anya'yi Konya'ya

• Önemli olan ilk içiştir zaten sonra yavaş yavaş alışırsın bi bakarsın bağımlı olmussun

• Boş ver alt tarafı siroz olursun

• Benimde 11.ve 12. Sınıfım bir kız yüzünden mahvoldu ama şimdi üstünden zaman geçince düşünüyorum niye bu kadar taktım diye sen sen ol anlık pişmanlıklarla hareket etme sigara berbat bir şeydir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.