Şimdi Ara

Bugün ilk sigaramı içtim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitap almaya gitmiştim 20 liram kalmıştı zaten başlamayı düşünüyordum bir gazla gittim dedim abi camel verir misin sarı mı dedi he he dedim içtim bir tane kafam da bozuktu zaten kimseyle konuşmuyorum tek bir arkadaşım yok bu sene açığa geçtim kendimi mezun gibi hissediyorum derslerim falan iyi çok şükür arada kafa dağıtmak için içerim bir tane...

Bir de buna nasıl bağımlı oluyorsunuz alüminyum içtiğimi bile hissetmedim

• Senden beklemezdim hocam
  • Nasıl bağımlı oluyosunuzla başlayıp kendini paket paket alırken buluyorsun.

Sınava adam akıllı çalış benim gibi açığa geçip koca bir yıl yatma
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Benim yerimde olsan öyle demezdin hocam... Zaten dünyanın en saçma şeyi abi sigara içmek günde 1 paket içenler falan var bir pakette 20 tane varmış bana 1 ay gider
  • Zamanla penisin küçülecek.Erken boşalma ortaya çıkacak.Yol yakınken bırakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 22 Eylül 2018; 22:40:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda ilk defa sigaraya başlamayı düşünüyordum diyen birini gördüm ya.
    Bugün ilk sigaramı içtim...

dip not : içkiden ölünmüyor diyen arkadaşı ciddiye alıp inanan varsa yaşamasın lütfen. karaciğer yağlanmam var bi yıldır. çok biliyorsunuz siz herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 22 Eylül 2018; 22:41:9 >
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    Ders durumum iyi hocam deneme aldım denemeden yardırıcam şimdi... Eksik birkaç konu var onları bitiricem her şey dahil ocağa kadar millet daha konuları yeni bitirmişken ben epey iyi bir seviyede olacağım. Haftasonu hariç günlük 10 saatin altına düşmüyorum bu hafta kütüphanede tadilat vardı düzenim bozuldu pazartesiden itibaren asıl kafamda olan 15 saatlik programı yapmaya başlıyorum zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm hayatının yalnız başına geçtiğini artık düşünmekten kafayı yiyecek konuma geldiğini düşün. Günlük rutinim 10+ saat ders sonra kitap okuma eve gelince keman çalma + ingilizce çalışma ve yine ders olarak geçiyor. Diğer rakiplerimin tek derdi konuları bitirmek ya da tıp kazanmak falan benim kafamda onlarca şey var. Birisiyle konuşmaya başladığım an sen çok zekisin demeye başlıyor sürekli düşünce halindeyim insan sıkılıyor hocam. Ben bir de fizik okumayı düşünüyorum gerisini sen düşün... Bir kız yüzünden heba olan 11. sınıfım da bunun cabası... Kim bilir artık kimlerin altındadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Hocam tüm hayatının yalnız başına geçtiğini artık düşünmekten kafayı yiyecek konuma geldiğini düşün. Günlük rutinim 10+ saat ders sonra kitap okuma eve gelince keman çalma + ingilizce çalışma ve yine ders olarak geçiyor. Diğer rakiplerimin tek derdi konuları bitirmek ya da tıp kazanmak falan benim kafamda onlarca şey var. Birisiyle konuşmaya başladığım an sen çok zekisin demeye başlıyor sürekli düşünce halindeyim insan sıkılıyor hocam. Ben bir de fizik okumayı düşünüyorum gerisini sen düşün... Bir kız yüzünden heba olan 11. sınıfım da bunun cabası... Kim bilir artık kimlerin altındadır
    usta aynı yolu bizde geçtik. hayatımın en kötü zamanı sınav yılıydı ama yediğim haltlara pişmanım. alkol sigara içtik sınav dönemleri günde bi paket içiyodum. şimdi ciğerlerim ağrıyor 6 aydır içmiyorum sigara balgam olayı hiç bitmedi her sabah öyle kalkıyorum. karaciğer yağlandı. daha yeni 2 antidepresanı bıraktım. yılmayın yıkılmayın şöyle şeylere. bu saçma zehirlerin inan faydası olmuyor. sınavı kazananlar sizin kadar kasmadığı için stres olmadan rahat çalışıyor. sigara alkol zevkin olmasın.güzel yemek ye boş vaktin varsa bişile ugraşma illa uzan kendinle başbaşa rahatla biraz. o yıl çok çabuk geçicek zaten ilersi daha kötü oyüzden butarz şeylere yönelme derim. hayatım karardı o yıldan sonra zaten düzelemedim bitürlü. dipnot-1 yıldır yalnız yaşıyorum. evi b.k götürüyor

edit: bagımlılık olayı "kanka arada bi tane içiyorum" "bi paketi bi ayda bitiriyorum " diye devam eder. tıpçı arkadaşım vardı oda öyle oldu canlı gözledim bu olayı içmeyince canım istemiyoru aşıyorsun illa hele bi stresli zamandaydan. bırakamazsınız ilerde bulaşmayın bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 22 Eylül 2018; 22:54:3 >

• Sigaraya başlamayı düşünen biri bence çok zeki değildir hatta zekanın esamesi bile yoktur. Bu kafayla fazla yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 ay boyunca günde 1 paket içersen anca bağımlı olursun tek sigarayla bağımlı olmak falan palavra
  • Bir sağlıkçı olarak hiç başlamamanı öneririm

• Tamam aptalım ben sen de beni tanımadan böyle bir yorum yaptığın için kesinlikle çok zeki bir insansın...

Buna inanabilirsin eğer mutlu hissettiriyorsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Tamam aptalım ben sen de beni tanımadan böyle bir yorum yaptığın için kesinlikle çok zeki bir insansın...

Buna inanabilirsin eğer mutlu hissettiriyorsa :)
    Sana yargı dağıtırdım ama anlayabileceğini sanmıyorum.

• sosyal içici olursan sigaranın da alkolün de pek zararı olmaz,aşırı sosyal değilsen
  • Anlatabileceğini sanmıyorum ben de git başkalarıyla mutlu et kendini hadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dertlerim bitmezse bende yakında alkole falan başlayacam

• Ayrıca ciddi ciddi oturup sigara içmek hakkında düşündüğümü falan sandın sanırım :)

Bir ara oturup sohbet etme şansımız olsa da sana su laflarını konusmamla geri yuttursam keske

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.