Şimdi Ara

Bugün Göz Kontrolüne Gidicem Bikaç Soru İşareti Var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun göz kontrolün gidicem gözlük kullanıyorum 4 senedir. iki gözümde 2.75, 0.50 de astigmat var. ben lens istiyorum. bi optikçiye sordum 0.75 den kücük astigmatlılara normal lens veriliyormuş. peki ben lens alsam takma-çıkarmada falan fazla sorun yaşarmıyım acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum :)

• bu konuda birçok soruya cevap mevcut bir göz gezdir istersen...

http://forum.donanimhaber.com/m_11902263/tm.htm
  • Astigmat lensleri biraz daha pahalı diye biliyorum. Düz lens almak daha iyi olacaktır.

Takma-çıkarma olayına 1-2 haftada alışırsın. Ancak hijyene her zaman dikkat etmek gerekiyor, en önemli konu bu. Eğer hijyene dikkat etmeyeceksen, her lens takıp-çıkarmada ellerini yıkamaya özen göstermezsen, lensleri solisyonda temizlemezsen gözde mikrobiyal enfeksiyonlara neden olabiliyor.
  • iki gözümdede 4-5 arası miyop var az biraz da astigmat...
    idare ediyoruz şimdilik...lense de ihtiyaç duymuyorum çok...
  • Öğrencimisin çalışıyormusun işin ne bunlar önemli faktörler gidip motor ustalığı yaparsan kullanamassın lensi..
  • öğrenciyim, doktordan geldim sol göz 0.25 artmış sağ 2.75, sol 3.00, göz çapı 9.1 miş 9.0 çaplı lens sordum soflens 6 aylık 1 adet kutu 60x2 =120 tl + solisyon dedi bayan ameliyatıda sordum istersen hemen yapabiliriz dedi yani ilerleme durmuş sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.