Şimdi Ara

Bugün galaxy s2 aldım ilkkez android kullanıyorum:) Ayrıntılı bilgi ve destek lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes e merhaba.Öncelikle soracağım sorular için bana kızmayın eminim merak ettiklerim forumda daha önce tartışılmış ve çözülmüştür fakat ne kadar konuları araştırsamda okusamda sorularıma cevap bulamadım fazla karmaşık geldi :) Telefonum 2.el bugun aldım bu saate kadar kurcalamalarımın sonucunda birşeyler öğredim:) İlk sorum şu, hattım kontörlü ve hiçbir işlem yapmadığım halde arada bir 50 kuruş internet kullanımı diye kesiliyor ben bulamadım hangi program yapıyor. Forumda bu aletin virus alabileceğini okudum bu konuda şikayetçi olanlar da gördüm telefonumu nasıl güvenli tutabilirim hangi programı nasıl yüklemeliyim? Forumda oyunlar uygulamalar paylaşılıyor bunları indirdiğimde nasıl rahatça kurabilirim bu konuda anlaşılır ve rahatça uygulayabileceğim bir yardım almak istiyorum sizlerden:) sürüm 2.3.3 kullanıyorum üstüne kaç versiyon çıktı nasıl geliştirmeler yapabilirim ve bu geliştirmeleri güncellemeleri nasıl sorunsuz bir şekilde yaparım? sıkça müzik dinleyen biriyim filmde izlerim bu konuda önerebileceğiniz işime yarayabilecek uygulamalar nelerdir (kulaklıktan gelen sesi geliştirebileceğim falan) Şimdilik aklıma bunlar geliyor yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.