Şimdi Ara

Bugün Evin Kirasını Düşürdüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bugün evin kirasını yatırmaya gittiğimde 800 Tl mi düşürdüğümü farkettim.deli divaneler gibi dolandım bakındım ama nafile.Eve geldikten sonra akşam 4 ten beri kahır içerisindeyim aileme söylemedim.İçim içimi yiyor napcam bilemiyorum.1-2 arkadaş teselli verdi ama napcam bilemiyorum.sizle paylaşmak istedim.. off ya off daha kötü teselli verecek

• 800 tl bu devirde çok para yazık etmişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç sorma hocam ya halimize şükretmek lağzım aslında şımarmamak lağzım. başım kötü ağrıyor zaten akşamdan beri. kis kanser olacam herhalde
  • Hocam buyuk para ama cana gelmesin halledilir bi sekilde dusurdugun yerin orda dukkanlara falan sordun mu?

• Hocam vardır bir hayır sıkma canını.

Mahallenin karakoluna, muhtarına git ara sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü olmuş çalış bir şekilde yerine koy yazın. Anca bu şekilde affettirirsin kendini.

• imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    çevreye sordum büfeye toto bayisine önünde koca migros vardı oradaki elemanlara sordum sadece 1-2 dakıka yuzume baktılar yok dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    jandarma var burada yarın gidicem belkim çıkan olur hocam
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    ayın birinde kira var hesaba yatırıp ordan havale yapıyordum hocam bakalım
  • Hocam kirayi yatirmamissin sen evdekilere durumu anlat

• Hocam bu olayın bir benzeri başıma gelmişti.

Okula servis ile gidiyordum bir ara lisedeyken.Servis ücretini aldım 300 tl zarfa koymadan arka cebime koydum.Sabah vermeyi unuttum.Çıkışta Servise bi bindim para yok endişeyle ordan oraya bakıyorum.
    Babamada söylemeye korkuyordum tabi.Aradan 2 hafta geçince servis şoförü babamı aramış.Durumu anlatmış.Akşam babam bana sorunca kaybettiğimi söyledim.Başta biraz kızdı ama sonra canın sağolsun daha dikkatlı olursun dedi.Olay kapandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calıgula -- 17 Mayıs 2017; 13:0:16 >

• Calıgula kullanıcısına yanıt
    sıkıntıdayım 2 gündür hocam.hep aklıma geldikçe.. Jandarmaya gittim forum doldurdum dilekçe tarzında gelirse arıcaz dediler bakalım.
  • Ben de ev sahibine birtakim jestler yaptın sandim

• Geçmiş olsun hocam...
    Yapacak bir şey yok ailene söyle azarı yiyeceksin ama nafile...
  • Evin kirasını ev sahibinden habersiz düşüremezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Calıgula

Hocam bu olayın bir benzeri başıma gelmişti.

Okula servis ile gidiyordum bir ara lisedeyken.Servis ücretini aldım 300 tl zarfa koymadan arka cebime koydum.Sabah vermeyi unuttum.Çıkışta Servise bi bindim para yok endişeyle ordan oraya bakıyorum.
    Babamada söylemeye korkuyordum tabi.Aradan 2 hafta geçince servis şoförü babamı aramış.Durumu anlatmış.Akşam babam bana sorunca kaybettiğimi söyledim.Başta biraz kızdı ama sonra canın sağolsun daha dikkatlı olursun dedi.Olay kapandı.

300tl servis ücreti ne la öyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.