Şimdi Ara

BUGÜN DOĞUŞ OTO'YA GİTTİK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
12.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hafta sonları ailece sağa sola gitmek için 174'lük bir 4Motion Caravella bakıyorduk bugün aradığımıza yakın bir aracı Anadolu yakasında bulduk ve ekspertiz için Pendik köprüsünün oradaki Doğuş Oto'ya gittik.

Kapıdan girişte karşı masada oturan hafif uzun ve siyah saçlı arkadaşa aracı satın alacağımızı ve bu nedenle ekspertiz yaptırmak istediğimizi söyledik. Söyledik söylemesinede adam ne dese iyi?

''Ekspertiz işlemi için 15 gün sonraya gün verebilirim fiyatıda 400TL + KDV olur istiyorsanız kayıt alalım.' dedi!

Ben adama ''ciddimisiniz beyefendi'' dedim adamda ''evet ciddiyim isterseniz randevu verebilirim dedi.''

Ben bunu duyunca, ''dalgamı geçiyorsun kardeşim sen, sen araba alacak olsan 15 gün beklermisin?'' diyerek adama çıkıştım.

Adamda ''prosedür bu isterseniz randevu verebilirim ve ruhsat sahibi değilseniz, ya vekalet yada aracın sahibi ile buraya gelmezseniz işleminizi yapamayız'' dedi. bende daha fazla sinirlenmden ''size kolay gelsin.'' diyerek almayı düşündüğümüz aracın sahibi ile tam dışarı çıkıyordukki adam ''Size çıkış fişi vermesem aracınızı çıkartamazsınız ve araç burada kalır.'' dedi.

Ben bu söze dahada sinirlendim, aracın sahibi işi çaktı ''tamam tamam siz gidin ben geliyorum.'' diyerek bizi araca yöneltti.

Yahu işe bak adamlara hem paranla rezil oluyorsun hemde içeri soktuğun aracı dışarıya çıkartamıyorsun.

Elini veren kolunu kaptırır gibi oldu vallahi billahi.

Doğuş Oto daha dakika1 gol1 yaptı ALLAH sonumuzu hayır etsin ..

• Bi ekspertiz 400 Tl + kdv akıl alır gibi değil.
  • Para resmen akıyor ya adamlar suyu yoluna bağlamış yıkamayız bu doğuş'u !
  • Cidden ayıp etmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken sinirim bozuldu orda olsam kendime hâkim olamayabilirdim.
  • Fiş için para aldılar mı?
    Ben arabama binip çıkacağım çıkamassın diye önüme çıkacaklar...Güldürmeyin beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Fiş için para aldılar mı?

Neresi olduğuna kadar söyledim bin bir VW aracada gir içeri bakalım fişsiz çıkabiliyormusun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fiş için para istediklerine dair bir ifade görmedim sanki..
  • Ayıp, çok ayıp. Arabanın sahibi ne yapmış çıkmak için dertleri neymiş.? Öğrenebildinizmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

Fiş için para istediklerine dair bir ifade görmedim sanki..

Park ücreti gibi bir şey olduğunu düşündüm
    Zaten nerede saçma sapan uygulama var orada DOĞUŞ
  • vosvosçulara müstahak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF6D4207 -- 2 Haziran 2012; 20:37:11 >
  • o çıkış fişini yedirirler adama..

ayakkabı boyamak 1 lira, ayağını geri almak 5 lira :)

yeni cumhuriyetmi kurmuş doğuş?
  • Doğuş'u bilemem ama ben Toyota Versomu satarken gelen alıcı arkadaşla ekspertiz için servise gittik,300 lira(KDV dahil mi bilmiyorum bunu duyunca zaten uzaklaştık) ve 1.5-2 saat işlemin süreceğini söylemişti yetkili arkadaş.Özel serviste 50 liraya yapıldı ekspertiz yani bu olay sadece VW'e özgü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 2 Haziran 2012; 20:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Neresi olduğuna kadar söyledim bin bir VW aracada gir içeri bakalım fişsiz çıkabiliyormusun.

Şaşkınlık içerisindeyim
  • Klavyeden asıp kesenlere deli olurum ama valla benim karşıma gelip fiş almazsanız dışarı çıkamazsınız diyecek üstünden geçerim çıkmak nasıl oluyormuş görsün.
  • Arabayı oraya sokacam ve çıkarmayacaklar.Hey yavrum hey bana yapacaklardı bunu sen gör şamatayı.Önüme çıkacak adamı çıktığı yerden(Servis kapısı) çıkarır sokarım çıkarır sokarım.
    Edit:Eksik Yazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamais Vu -- 2 Haziran 2012; 20:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desolte

Ayıp, çok ayıp. Arabanın sahibi ne yapmış çıkmak için dertleri neymiş.? Öğrenebildinizmi.

Aracın sahibi1-2 dk durdu içeride elinde fiş ile geldi.

Yaw almıyorum fiş miş vs. desen dışarıda çıkamazsın kocaman ucu sivri sivri kapan koymuş adamlar sanki Rolls Royce satıyorlar.
  • Höynk! gerçek mi bu olay?

Eğer gerçekse aklıma gelen ilk şey aracı satan insan şike yaptı. Yani araçta bir sorun vardı ve oldu bittiye getirmek için servisle anlaştı ve size öyle davranıldı.
    (biraz komplo teorisi gibi oldu ama, başka ne açıklaması olabilir ki )

Sanırım artık yoğurdu(vvv) üfleyerek yiyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Selam,

Hafta sonları ailece sağa sola gitmek için 174'lük bir 4Motion Caravella bakıyorduk bugün aradığımıza yakın bir aracı Anadolu yakasında bulduk ve ekspertiz için Pendik köprüsünün oradaki Doğuş Oto'ya gittik.

Kapıdan girişte karşı masada oturan hafif uzun ve siyah saçlı arkadaşa aracı satın alacağımızı ve bu nedenle ekspertiz yaptırmak istediğimizi söyledik. Söyledik söylemesinede adam ne dese iyi?

''Ekspertiz işlemi için 15 gün sonraya gün verebilirim fiyatıda 400TL + KDV olur istiyorsanız kayıt alalım.' dedi!

Ben adama ''ciddimisiniz beyefendi'' dedim adamda ''evet ciddiyim isterseniz randevu verebilirim dedi.''

Ben bunu duyunca, ''dalgamı geçiyorsun kardeşim sen, sen araba alacak olsan 15 gün beklermisin?'' diyerek adama çıkıştım.

Adamda ''prosedür bu isterseniz randevu verebilirim ve ruhsat sahibi değilseniz, ya vekalet yada aracın sahibi ile buraya gelmezseniz işleminizi yapamayız'' dedi. bende daha fazla sinirlenmden ''size kolay gelsin.'' diyerek almayı düşündüğümüz aracın sahibi ile tam dışarı çıkıyordukki adam ''Size çıkış fişi vermesem aracınızı çıkartamazsınız ve araç burada kalır.'' dedi.

Ben bu söze dahada sinirlendim, aracın sahibi işi çaktı ''tamam tamam siz gidin ben geliyorum.'' diyerek bizi araca yöneltti.

Yahu işe bak adamlara hem paranla rezil oluyorsun hemde içeri soktuğun aracı dışarıya çıkartamıyorsun.

Elini veren kolunu kaptırır gibi oldu vallahi billahi.

Doğuş Oto daha dakika1 gol1 yaptı ALLAH sonumuzu hayır etsin ..

Çıkış fişi nedir? Otopark ücreti gibi bişey mi?

• Allah korusun ama ben olsaydım sonuçta beni mahkemeye verecekleri bir şey yapardım kendimi tutamayıp.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.