Şimdi Ara

Bugün Dışarıda Tek Başıma Dolaştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında sürekli yaptığım bir şeydir fakat her zaman mutlaka gitmeyi amaçladığım bir yer olmuştu. İlk defa bugün hiçbir amaç olmadan kendimi dışarı attım. 22 yaşındayım üniversiteden arkadaşlarımın hepsi farklı şehirlerde, liseden kalan arkadaş sayım iki, onlarla da 1-2 ayda bir görüşürüz.

Neyse dediğim gibi evde çok sıkıldım. (Dikey geçiş sınavının sonucuna göre ya üniversite okumaya devam edeceğim yada bir işe girip çalışacağım. Onun için yaz tatili adı altında evde pinekliyorum.) Dışarı çıktığımda gitmeyi amaçladığım bir yer olmadığı için ilk defa insanları analiz ederek yürümeye başladım kafamın için bomboş olduğu için sürekli etrafımda olan bitenleri izledim. Yaklaşık 3 saat yürüdüm.

Herkesin bir koşuşturmanın peşinde olduğunu ve insanların çok hızlı yürüdüğünü fark ettim. Ve can alıcı kısım her güzel kızın yanında bir kazma gördüm. Ulan dedim bu nasıl iş? Ve farkettiğim bir konuda güzel bir kız yürürken etrafıma dönüp baktığımda bütün erkekler kızın poposuna bakıyordu. Bu güzel diye tabir ettiğimiz bütün kızlar için geçerli.

Son olarak bir kafeye girdim çayımı söyledim sigaramı yaktım ve yarım saat kadar dışarıyı izledim dışarıda arkadaşlarıyla gezen gülen kişilere ve manitasıyla gezen kişilere hayatım boyunca ilk defa imrendim. Keşke üniversite bitmeseydi hiç değilse arkadaş çevremiz vardı şimdi elimde ki her şey yok oldu...

Şuan telefon rehberime baktım bir tane mesaj atıp buluşabileceğim kız erkek kimse yok yüzyüze görüşeceğim kimse yok ve bu durum çok ilginç. Çünkü hiç bir zaman bu durumda olmamıştım.

Aslında bu konunun bi amacı yok bugün sadece gerçekten yalnız olduğumu hissettim ve burada paylaşmak istedim. Dışarıda herkes çok eğleniyor haberiniz olsun...

Özet : Yalnızım beyler

• sen de kendimi gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakma reyiz seni görünce direk bu smileyi atasım geliyor. Canını sıkma bu arada illa ki birisi bulunur ya ne kafanı yoruyosun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seydunam

sen de kendimi gördüm

Hocam şu "de"lerin nasıl yazılacağını öğrenelim lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pagan Min

quote:

Orijinalden alıntı: Seydunam

sen de kendimi gördüm

Hocam şu "de"lerin nasıl yazılacağını öğrenelim lütfen.

aman hocam sende var ya

"Yaşayacağız, Vanya Dayı. Önümüzde ne uzun günler, ne uzun geceler var daha. Kaderin bize layık gördüğü tüm güçlüklere sabırla göğüs gereceğiz. Şimdi olduğu gibi yaşlılığımızda da durup dinlenmeden çalışacağız. Günü, saati gelince de ölüme boyun eğeceğiz. İşte ancak orada, mezarlarımızda, nice acı çektiğimizi, nice gözyaşı döktüğümüzü, nasıl zor bir yaşamımız olduğunu bir bir anlatacağız. Tanrı işte o zaman bize acıyacak."
  • Bu sicakta disari cikilirmi

18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sicakta nasil yurudun 3 saat disarida.Neyse hocsm cok takilma bu konulara yaz bitsin universiteye devam edersen ortamin olur zaten o olmazsa ise baslayacakmissin ordada mutlaka cevre yaparsin.Tek sorun yaz tatili onun da bitmesine 1 ay kaldi

-------------------

Hocam son 4 senedir oyleyim, dahası dışarı cikacagimda inanılmaz huzursuzluk hissi oluşuyor, bazen geçiyor. Çözümü tedavisi nedir bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: gandalff

arkadaş sıcakta bayılmış bu gördükleri de serap konu ban üye kilit forum ateşe verilebilir.

İstemsizce bi gülme oluştu okuyunca

(Böbrek avi değildir)

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • bende arada bunu yaşıyorum. Aslında roman kitaplarında anlatılan insan tiplemesi hep bu tarz yalnız insanlar. Fakat gerçekte çokta hoş bir durum değil.

Sahilde yalnız gezmek çimene oturup milleti izlemek hiçbirşey düşünmemek kadar güzel ne var?

• Sen disarda gezenleri ve bir amac icin disaricikanlari gordun disarda zaten baska bir sey goremezsin bos gezen adam parka gider mahallesinde ne bileyim ama merkezlerde nadir dolasir.diyecegim su bu durum seni yalniz hissettirir tabiki fakat sunu unutma senin gibi yalniz bir ton adam var fakat cogu evlerinde oldugu icin rastlayamadin:) soyle dusun disari ciktig8nda beni gordun yanimda diyelim 2 3 arkadas vardi nereden bileceksin benim kac gundur disari cikmadigimi belki ayda bir ayarliyoruz sen de onlara denk geliyorsun tamamen nasil algiladigina bagli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.