Şimdi Ara

Bugün Camilerden Sela Okunmasının Nedeni Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu fethullah gülen örgütü dini bir örgüt değil mi ? Darbe olsaydı ezanımı susturacaklardı? Ne kadar saçma birşey bu dini kullanacağız diye yapmadığınız kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ergenliğimden beri 5 vakit namaz kılan, hayatımda hiç içki içmemişve zina yapmamış biri olarak söylüyorum ak parti cidden milleti dinden soğuttu :(

Edit : bazı arkadaşlar beni alıntılamış hee kesin öylesindir, senin imanın zayıf demekki diye.
    Öncelikle bnüm adımı soyadımı dahü bilmeden yargılama yapmyın Rabbim zaten benim herşeyimi biliyor siyaset veya herhangi bir neden için dini kesinlikle kullanmam çok sükür kuran biraz hadis OKUDUĞUM için dinin reklam edilmiyecek kadar önemli olduğunu bilirim imanımın çok zayıf olduğumuda düşünmüyorum maddi manevi gerekse dış görünüiüm olsun her türlü imkanım olmasına rağmen nefsime Allah rızası için sabrettim benim hükümete eleştirim şu yönde
    Malesef : Her cumaya gittiğimde hocaların vaazlarından huşu duymuyorum camilerde siyaset konuşulması hoşuma gitmiyor. Dini vee milli değerlere çok önem vermeyen televizyon kanallarının birden dini ve milli deperlere değer veriyormuş gibi samimi olmayan taraflı yayınlar yapması, ülkede haksızca önemli makamlara yerleşen işçi sayısının artması, milli hasılatın yanlış paylaştırılması ( imam hatiplrin gereğinden fazla açılması ve bunlar hep lüx, kaldıki eğitim konusunda son sıralardayız o bütçelere fen liseleri anadolu liseleri açılabilir) suriyeliker evet müslüman kardeşlerimiz ama suriyede olanlardan biz sorumlu değiliz kaldı kü dünyadaki tek müslüman ülkede biz değiliz arıca bunlardan bazıları cidden ülkede sorun çıkartıyor. Bunlara verilen vergi muafiyeti baştan aşağı kul hakkı atalarımız bu ülkeyi türklere bırakmak için canlarını vrerek şehadet şerbetini içtiler (suriye veya baika vatandaşlar için değil) bizde bizden sonraki nesile daha iyi türkiye bırakmak için uğraşmalıyız daha vie sürü neden var ama soğumamın sebebi hükümet din değil sadece din yanlış lanse edildiğini düşündüğüm için böyle bir serzenişte bulundum lütfen beni aşıntılamayın hiç bir partiyi tutmuyorum çünkü bu yüce Türkiye cumhuriyetinin iuanda hiç bir siyasi liderin iyi yöneteceğini düşünmüyorum hepsi kendi çıkarlarında bu yüzden siyasetten her zaman nefret etmişimdir saygısızlık veya yanlış bişey söylediysem afgola ama bunlar benim düşüncelerim lütfen dini nedenlerden dolayı beni alıntılamayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwalmax -- 16 Temmuz 2017; 0:24:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Bugün 00:13'te sela okunacakmış

Bu fethullah gülen örgütü dini bir örgüt değil mi ? Darbe olsaydı ezanımı susturacaklardı? Ne kadar saçma birşey bu dini kullanacağız diye yapmadığınız kalmadı.

fethullah gülen örgütü terör örgütü, fetö, bi öğrenmedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Dini terör örgütü işte.
  • Dostum inancına vb karışmaya hakkım yok ama eğer islamiyete inanan biriysen lütfen biraz araştırıp öğrenip ona göre yargılayın.

Veya islamiyete inanmıyorsanız da bilmediğiniz konuda böyle net konuşmayın.

Yok ezanı mı susturacaklardı bılmemne ne alaka, ki böyle pislik bir oluşumun yaptığı seyı sadece ezanı susturmak ile mi özdeşletiriyorsun?

Kendine dini oluşum diyen herkes iyi mi oluyor?

Eğer gerçekten art niyetli değilsen lütfen 3dk su videoyu dinleyip ona göre değerlendirme yapın.

1974 te Kıbrıs harekatı zamanında sürekli sela verilmiş, o zamanda başta kim vardı? Ecevit dini kullanmak için mi sela verdirtti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 15 Temmuz 2017; 15:36:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MolagBal

Sela, o gece şehit olan vatandaşlar için okunacaktır. Beğenmiyorsanız yallah avrupaya.

Doğu'da yıllarca dağ bayır demeden gezen, şehit olan askerlerin ne suçu var. Onlar için de her şehit verdiğimiz de sala okunsun. 30 Ağustosta da okunsun. Camilerde sala hiç susmasın. İmamların işi mi var. 7/24 okusunlar. Nasıl olsa memlekete hiçbir faydaları yok.

• birilerinin peygamber, allah izlenimi vermesini saglayacaktir diye tahmin ediyorum. yakinda ezanin icerigini de malum partiye gore duzenlerler ise sasirmam. hatta yeni bir ilahi kitap vb.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim yarın öğretmenlik alan sınavımız var, millet sınava girecek. Sınavı erteleyebilirlerdi onu da yapmadılar. Milletin sınavıni çok olumsuz etkileyebilir, bu insanlar yıllarını bu sınava veriyorlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Bu kişi blok listenizde olduğundan mesajı göremiyorsunuz.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır. . (Başka kimler bloklu?)
  • Hocam çağrı yapması adına okutuyorlarmış...

E iyi kardeşim de Türkçe okutmuyorsunuz, anlamıyoruz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 15 Temmuz 2017; 15:55:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

birilerinin peygamber, allah izlenimi vermesini saglayacaktir diye tahmin ediyorum. yakinda ezanin icerigini de malum partiye gore duzenlerler ise sasirmam. hatta yeni bir ilahi kitap vb.

Bir zamanlar CHP'nin yaptığı gibi diyorsun yani?

• 1 defa sela okur 5 dakika sürer, sürekli okunacak değil, dinleyelimde hem kulağımızın pası silinsin hemde kalbimizin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Dostum inancına vb karışmaya hakkım yok ama eğer islamiyete inanan biriysen lütfen biraz araştırıp öğrenip ona göre yargılayın.

Veya islamiyete inanmıyorsanız da bilmediğiniz konuda böyle net konuşmayın.

Yok ezanı mı susturacaklardı bılmemne ne alaka, ki böyle pislik bir oluşumun yaptığı seyı sadece ezanı susturmak ile mi özdeşletiriyorsun?

Kendine dini oluşum diyen herkes iyi mi oluyor?

Eğer gerçekten art niyetli değilsen lütfen 3dk su videoyu dinleyip ona göre değerlendirme yapın.

1974 te Kıbrıs harekatı zamanında sürekli sela verilmiş, o zamanda başta kim vardı? Ecevit dini kullanmak için mi sela verdirtti?

Darbe gecesi neden okundu demiyorum bugün neden okunuyor diyorum.bugün ne varda okunuyor ? Eğer şehitleri anıcaz diyorsan 18 mart'ta neden sela okunmuyor?

• sen daha neyin ne olduğunun farkında değilsin vah vah
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaortik

sen daha neyin ne olduğunun farkında değilsin vah vah

Neymiş farkında olmadığım?

• Yine Atatürk düşmanları toplanmış konuya. Dh yönetimi Atatürk'e hakareti meşrulaştrdı, diğer konularda da görebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet ölmüş onun selası.
  • quote:

quote:

Senin bakış açınla bakalım

''Işid kafa kesmiyor mu bütün müslüman araplar cani''

''Fetö dini terör örgütü değilmi camileri mi susturacaktı''

ne konu camilerin susturulması ne de fetö dini bir örgüt bu kadar basit bakış açısına anca bu kadar anlatılır
  • quote:

quote:

quote:

Senin bakış açınla bakalım

''Işid kafa kesmiyor mu bütün müslüman araplar cani''

''Fetö dini terör örgütü değilmi camileri mi susturacaktı''

ne konu camilerin susturulması ne de fetö dini bir örgüt bu kadar basit bakış açısına anca bu kadar anlatılır

Işid örneğin çok saçma olmuş evet bütün müslümanlar kafa kesen cahil değil ama ışid müslümanım diyen bir terör örgütü sen kabul etmesende onlar müslümanım diyorlar

Fetö örgütü de aynı şekilde müslüman bir örgüttür boşuna yalanlamayın iyi olan şeyleri kabul edip kötü olan şeyleri yok sayman senin kafa yapını çok net gösteriyor zamanında el ayak öperken müslüman dı bunlar sonra düşman olunca bunlar müslüman değil sizin gibiler yüzünden zaten insanlar müslümanlıktan soğuyor işinize göre müslümanlık yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 15 Temmuz 2017; 16:44:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Yine Atatürk düşmanları toplanmış konuya. Dh yönetimi Atatürk'e hakareti meşrulaştrdı, diğer konularda da görebilirsiniz.

Dostum ben göremedim kim atatürke hakaret ediyor beraber şikayet edelim, ama sadece mesaj yazıp bırakmıcan, bir şeyi eleştiriyorsan sorumlukta alacaksın, mesajı gidip savcılığa dilekçe ile şikayet edebilirsin, yönetimi vb bahane etmiyeceksin.

Bizim insanımız muhalefeti bu yüzden cok seviyor, eleştirip kenarı cekiliyor sorumluluk almak ugrasmak istemiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.