Şimdi Ara

BUGÜN BULDUĞUM KEDİ (psikolojik kedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bahçede dolanırken bir kedi gördüm baktım farklı birşey ağacın dibinde pusmuş öylece duruyor hiç ses çıkarmıyor aldım eve getirdim en ufak bir direnç göstermedi neyse buna süt verdim içmedi, bimden sosis aldım verdim yemedi hiç miyavlamıyor da öylece durup sürekli bana bakıyor böyle geçiyor uzaktan mal gibi bana bakıyor bir de sanki cins bir kedi gibi duruyor bunun cinsi nedir

arkadaşlar bunu normal sokak kedisiyle çiftleştirsem yavrusu yine değerli olur mu para eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 24 Eylül 2011; 22:25:30 >

• Siyam kedisi sanırım.
  • Siyam kedisi la bu sakın kaçırma iyi para eder yavruları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviadam -- 24 Eylül 2011; 21:55:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yolların Sonu

Siyam kedisi sanırım.

siyam kedisi değerli bir kedi mi bu ev kedisi o zaman hiç sokak kedisi havası yok bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: belediye encümeni

quote:

Orijinalden alıntı: Yolların Sonu

Siyam kedisi sanırım.

siyam kedisi değerli bir kedi mi bu ev kedisi o zaman hiç sokak kedisi havası yok bunda

Yavruları 200 lira civarı ediyor bunu zor satarsın yavru alıyorlar
  • acaba nerden nasıl geldi bu ya öylece duruyordu hiç kaçmadı
  • Evcil kedi belli ki kaçmıyorsa.
    Bana da bi tane rasgelse ya böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bunu normal sokak kedisiyle çiftleştirsem yavrusu yine değerli olur mu para eder mi?
  • aslan sütü içir sen ona
  • Miyavlamıyor da :D
  • quote:

arkadaşlar bunu normal sokak kedisiyle çiftleştirsem yavrusu yine değerli olur mu para eder mi?

Nasıl bir milletiz ya , herşeye para para ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverzz

Miyavlamıyor da :D

cidden bak ikindi vakti buldum daha hiç sesi çıkmadı öylece bakıyor melül melül
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Katılıyorum.Ben olsam yavrularını sever beslerim sonra büyüyünce salarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Masters

quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Katılıyorum.Ben olsam yavrularını sever beslerim sonra büyüyünce salarım

bende zaten hayvan sevgisi taşıdığım için hayvanı soğukta bırakmadım eve aldım ama yavruları olursa da bu evde bakamam dolayısıyla bir petshopa satarım hem ben kazanırım hem de onların yeni bir ailesi olur

• lan bukadar bilinçsiz olunmazki adam belki hava alsın diye kedisini dışarı saldı ve sende aldın eve

yani öyle bakımsız sokak kedisinede benzemiyor

o sahibinde uzak kaldığı için seni dışlıyor olabilir lütfen önce sahibi olmadığından emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

lan bukadar bilinçsiz olunmazki adam belki hava alsın diye kedisini dışarı saldı ve sende aldın eve

o sahibinde uzak kaldığı için seni dışlıyor olabilir lütfen önce sahibi olmadığından emin ol

Köpekle karıştırdın herhalde kedi dışarı salınmaz arkadaşım.Boynuna ip takıp dolaştıramazsın onu -_- Muhtemelen eve birisi girerken kapının açıklığını fırsat bilip kaçmıştır zaten olası ev kedisiyse dışarıda pek uzun süre yaşayamazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 24 Eylül 2011; 22:42:19 >
  • quote:

lan bukadar bilinçsiz olunmazki adam belki hava alsın diye kedisini dışarı saldı ve sende aldın eve

iyi de ev müstakil ve yayla evi aslında, bomboş arazide tek bir ev, ben önce bunu vaşak felan sandım korktum ama baktım saldırmıyor ürkek, dedim bu ev kedisi olabilir, ben ilk iran kedisi sandım çevrede ev felan yok hani nerden nasıl geldi bu bilemedim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

Köpekle karıştırdın herhalde kedi dışarı salınmaz arkadaşım.Boynuna ip takıp dolaştıramazsın onu -_- Muhtemelen eve birisi girerken kapının açıklığını fırsat bilip kaçmıştır zaten olası ev kedisiyse dışarıda pek uzun süre yaşayamazdı

hayır karıştırmadım yer müsaitse kedi dışarı bırakılır hatta alışırsa kapı kendi açmaya çalışır.
    ayrıca çiftleşme zamanında kediyi dışarı bırakmak iyi gelir hayvana

ev kedisi mama ya bağlı büyüdüyse sorun çekebilir ama karışık olarak beslendi ise sokakta rahat yaşar

tek sorun trafik ve bilinçsiz insanlar.biri gelir tekmeler biri gelir taşlar biri köpeğini üstüne salar....

ortam müsaitse hayvanlar hapis edilmemeli!!!!

@belediye encümeni
    kusura bakma sehir içi olarak düşünmüştüm ama sen yinede bırak bi gitmiyorsa ona sahip çık ve bu işin parasını düşünme

evcil hayvanlar ticaret malzemesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 24 Eylül 2011; 22:53:15 >

• cins kedi birine ait olma ihtimali yüksek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

hayır karıştırmadım yer müsaitse kedi dışarı bırakılır hatta alışırsa kapı kendi açmaya çalışır.
    ayrıca çiftleşme zamanında kediyi dışarı bırakmak iyi gelir hayvana

ev kedisi mama ya bağlı büyüdüyse sorun çekebilir ama karışık olarak beslendi ise sokakta rahat yaşar

tek sorun trafik ve bilinçsiz insanlar.biri gelir tekmeler biri gelir taşlar biri köpeğini üstüne salar....

ortam müsaitse hayvanlar hapis edilmemeli!!!!

Şuana kadar 4 kedi baktım.Kediler özgürlüğüne düşkündür ve çevik bir yapıya sahiptir ^^ Özgürlüğün tadını aldığı an ne kadar çağırsanda geri gelmez kuş misali hatta bazı köpeklerde de görülebiliyor.Yemek pek sorun olmaz zaten ama ev hayvanı evin içinde ki dinginliğe alıştığı için dışarıda çok zorluk çeker.Hem asosyallik hemde taşıtlar vb

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.