|
Bildirim
|
Dünya'da herşeyiyle bedava okutan ülkeleri yazar mısın?
Kredi + Burs + aileden gelen para yeter de artar. Aileden para almıyosan da bunda devletin suçu yok. ABD'de hani 18 yaşından sonra kapının önüne koyuyolar dediğiniz aileler çocuklarının üniversite parasını çocuk doğduktan sonra her sene kenara 100-200 dolar koyarak senelerce biriktiriyorlar. Keza Avrupa da aynı. Diyosan ki ailemden hayır görmüyorum, o zaman azcık burs aramaya bak. Arkadaşlarına felan söyle, eğer burs veren yer bulurlarsa söylesinler. Mesela bu sene ben 4 arkadaşıma burs buldum. İyi kötü yurtlarında geçinip gidiyorlar. Sen de biraz uğraş sen de bulursun. ![]() Eğitim sisteminin kalitesinden şikayet edin, anlarım ama pahalı olduğundan yakınmanız çooooook saçma. |
Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Annem babam memur diyorsun bir de. Evinize giren para aylık en az 8-9 bin TL ve bir de devletten burs mu istiyorsun? Yahu benim babam emekli üç kuruş paramız yok cebimizde ay sonu çay param bile kalmıyor. 2.5 bin alan emeklinin çocuguna bile burs vermeyen devlet kalkacak evine 9k giren aileye burs verecek öyle mi? Yeri geldimi yapılanları eleştiririm ama sana burs verilmesi büyük haksızlık olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|