Bugün, Şişlide kendime spor ayakkabı bakarken girmiş olduğum pasajda, ayakkabı dükkanındaki esnafa para öderken fakat anlaşamadığını gördüğüm bir yabancı ile karşılaştım.
Para üstü olarak elinde biraz YTL kalsın istiyordu. Ben de tercümanlık yaparak esnaf arakadaşa yardımcı oldum. Paranın üstünün bir kısmını dolar olarak verdi.
Hesaplaşma işi bittikten sonra aramızda geçen konuşma;
- Where are you from ? (-Nerelisiniz ?)
- I am from Egypt. (-Mısırlıyım)
- Nice, but you dont look like an arab. You look like a Turkish girl rather than an arabic girl.. (- İyi, fakat, araba benzemiyorsunuz. Bir araptan çok bir Türk kızına benziyorsunuz..)
-Oh ! thankyou, you are very nice.. (- Öylemi, Teşekkür ederim, çok naziksiziniz...)
Dedi ve annesi olduğunu tahmin ettiğim başka bir kadının yanına koşarak gitti...
Yorumları size Bırakıyorum;
oglum sen de mi Araplarin zenci oldugunu sananlardansin yoksa?
ayrica Türkiyede yasayan arap sayisida az degil hani,hic yok mu tanidigin?
bence tesekkurden cok hakaret olarak algılamalıydı....bir turk kızına benzemek haaa
Ne gibi bir yorum bekliyorsun bu olaya hiç anlayabilmiş değilim. Ben de geçen hafta konser organizasyonundaydım. Bulgar, Eston, Makedon, Litvanyalı, Sırp, Romen vs. kızlarla konuştum! Ne var yani bunda? Kız sağ ol demiş gitmiş. Eee?
.gif]
quote:
Orjinalden alıntı: diablo666
bence tesekkurden cok hakaret olarak algılamalıydı....bir turk kızına benzemek haaa
şiiii noluyoruzzzzzzzzzzzzzzz
bende başımdan geçen ilginç bir olayı bu vesileyle anlatayım topic kirliliği olmasın önerilerinizi toptan yapın
geçen gün karnıma bir ağrı saplandı tuvalete gittim düzeldi ( ÖNEMLİ )
Daedolus abim sana kompliman yapmış kız kızın Yaş müsait se asilsaydın
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
bende başımdan geçen ilginç bir olayı bu vesileyle anlatayım topic kirliliği olmasın önerilerinizi toptan yapın
yorumlar ??
EDIT : DAEDALUS kızmadın umarım
Hiç kızarmıyım ..??
Arkadaşlar, yapmakta olduğunuz yorumlar, doğal olarak zeka katsayınızla doğru orantılı olmaktadır.
Bu seferlik böyle bir kural koydum, haberiniz olsun..
Hani forumda kalite düştü diyenler war ya..
Belki kalitenin yükselmesine biraz yardımcı olur..
"bizden birine benziyorsun"dediğini düşünüp ilgin karşısında teşekkür etmiştir... garip olan ne bunda? güzelmidi bari?
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
"bizden birine benziyorsun"dediğini düşünüp ilgin karşısında teşekkür etmiştir... garip olan ne bunda? güzelmidi bari?
Kalite artıyor, devam
quote:
Orjinalden alıntı: DAEDALUS
quote:
yorumlar ??
Hiç kızarmıyım ..??
Arkadaşlar, yapmakta olduğunuz yorumlar, doğal olarak zeka katsayınızla doğru orantılı olmaktadır.
Bu seferlik böyle bir kural koydum, haberiniz olsun..
Hani forumda kalite düştü diyenler war ya..
Belki kalitenin yükselmesine biraz yardımcı olur..
kardeşim senin başından geçen çok normal bir olay nezaman beyazıt taki kapalı çarşıya gitsem muhakkak bir turistle ister istemez konuşmam olur ya adres sorarlar yada abuk sabuk saçma birşey .. anlatmak istediğim yaşadığın olay tamamen doğal fakat forum okadar benliğinize işlemişki başınızdan geçen her olayı topic açarak paylaşmak istiyorsunuz eleştirdiğim konu bu neyse fazla polemiğe girmeyelim
quote:
Orjinalden alıntı: afganaf
Ne gibi bir yorum bekliyorsun bu olaya hiç anlayabilmiş değilim. Ben de geçen hafta konser organizasyonundaydım. Bulgar, Eston, Makedon, Litvanyalı, Sırp, Romen vs. kızlarla konuştum! Ne var yani bunda? Kız sağ ol demiş gitmiş. Eee?
hakkaten ne diyelim arkadaşım sana? bu konuyla iligli ne yorum yapılabilir. ben de sandım ki kız arapların türkiyenin siyasi duruşu hakkındaki fikirlerini söyledi.
quote:
bize yurtdışında biri türke benzemiyorsun dendiğinde sevinmemiz bizim kendi aşağılık kompleksimizden kaynaklandığı için bir araba araplara benzemiyorsun demek iltifat gibi gelmedi bana.
bu arada arap kadınlarının gözleri bir başka oluyor.
@afganaf hangi konserdi o ?
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
quote:
bize yurtdışında biri türke benzemiyorsun dendiğinde sevinmemiz bizim kendi aşağılık kompleksimizden kaynaklandığı için bir araba araplara benzemiyorsun demek iltifat gibi gelmedi bana.
bu arada arap kadınlarının gözleri bir başka oluyor.
@afganaf hangi konserdi o ?
Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda Koro yarışmaları vardı. Ahh ahh ne güzeldi be!
quote:
yorumlar ??
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo kardeşim senin başından geçen çok normal bir olay nezaman beyazıt taki kapalı çarşıya gitsem muhakkak bir turistle ister istemez konuşmam olur ya adres sorarlar yada abuk sabuk saçma birşey .. anlatmak istediğim yaşadığın olay tamamen doğal fakat forum okadar benliğinize işlemişki başınızdan geçen her olayı topic açarak paylaşmak istiyorsunuz eleştirdiğim konu bu neyse fazla polemiğe girmeyelim
Geçence Sultanahmet de benzer bir olay yaşadım. Arkadaşla turist kızları kovalarken 2 tanesini bankta oturmuş görünce hemen mevzuya girdim:
-Excuse me (Affadersin anam)
-Can you speak English? (Offf yavrum ne o mallar hepsi senin mi?)
Bunun üzerine aldığım cvp:
-No I cannot speak English (.iktir git Abazan seni)