Ben Her Zaman Trenle Gidip gelirim okula. bu gün treni kaçırıyordum o yüzden bilet alamadım. Trende giderken Kondüktör ve Arkasındaki Güvenlik görevlisi bey Benden bilet istediler. Durumumu anlattım. Biletin yoksa para ver o zaman gibisinden zırvaladılar arada hakaret felan da vardı. Normalde bilet 2 TL ama bende 1 TL vardı verdim bunu kondüktör Beye o da güvenlik görevlisine verdi. Benden sonra Yanımdaki arkadaşıma da sordu. onda hiç bi şey yoktu konuştular felan. Tam gidecekleri sırada Güvenlik görevlisi bi Tane Camı açıp Benim paramı camdan dışarı attı. Ben bu adamı Şikayet etsem ne gibi şeyler olur ?
Hiç bi mok olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: wto
Hiç bi mok olmaz
olmasını istemiyorum zaten de adam ne hakla benim paramı camdan aşağı atabiliyor benim aklım onu almıyor.
kardeş cidden soruyorum bir psikolojik sorunun falan mı var?
paranı kendi cebine indirdiğini düşünme diye camdan atmış. atmasaydı el koydu olacaktı. Adam yapılabilcek en doğrusunu yapmış belki düzgün konuşabilirdi ancak eminimki bedava trene binip çok suistimal eden vardır
hem 2 tl olan bilet parası yerine yanında sadece 1 tl varsa sende de suç ararım arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: cumbalalop
paranı kendi cebine indirdiğini düşünme diye camdan atmış. atmasaydı el koydu olacaktı. Adam yapılabilcek en doğrusunu yapmış belki düzgün konuşabilirdi ancak eminimki bedava trene binip çok suistimal eden vardır
hem 2 tl olan bilet parası yerine yanında sadece 1 tl varsa sende de suç ararım arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: cumbalalop
yo. trenle gidenler eğer biletsiz yolcu kondüktöre para verirse fiş keser fiş ile gidersin. cebe indirsin indirmesin ben paramı verdim. ben her biletsiz bindiiğimde 1 lira veririm varsa 2 lira veririm. ama böyle bi şeyle ilk defa karşılaşıyorum.