Şimdi Ara

Bugün başıma gelen ilginç olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün saat 2'de zaman denemesine girecektim.Telefonumun şarjı bitmek üzereydi.Dedim şu telefoncuya gideyim hayrına 5dk telefonumu bir şarja taksın.Adam kabul etmedi dışarıda makinesi var git onunla doldur dedi.Gittim baktım şarj dolumu 2 lira, ama yapacak bir şey yok telefon acil gerekli.Attım 2 lira, taktım telefonu: "Bu aksesuar şarj için desteklenmiyor" buna benzer bir uyarı geldi.Gittim adama dedim böyle böyle gel bi bak dedi 10dk bekle kendine gelir dedi.Neyse lafı uzatmayayım 5dk daha bekledim yine olmadı.Adama dedim paramı geri verin, adam olmaz dur ben burada takarım dedi.Yarım saat bekledim sınava bayağı bir geç kalmıştım.Adama dedim bakabilir miyim % kaç doldu diye.Adam verdi telefonu bi baktım %3 şarj oranı.tepemin tası attı bağırdım insan bakmaz mı şarj ediyor mu etmiyor mu diye ben yarım saat şarjımın bitmesini mi bekledim adam da bağırdı senin telefonun bozuk bak benimkini şarj ediyor dedi bi baktım kapalı bilgisayara takmış salak.(ama nasıl oluyorsa onunki çalışıyor??)Hadi paramı geri verin de ben gideyim dedim adam bu sefer prize takmaya çalışıyor adama dedim tamam abi ben istemiyorum paramı ver gideyim dedim. adam çıkardı telefonumu prizden fırlattı masaya hadi çık git dedi.Ben de sen nasıl telefonumu fırlatırsın dedim ayıp değil mi paramı ver de gideyim(Bu kadar uzatmamın sebebi yol param olması)Adam çık git bak tokadı yersin dedi.Dedim yapma ya koca adamsın 16 yaşındaki çocuğu mu dövücen.adamın tezgahından bir çıkışı var yani yakalasa beni öldürecek müşteriler ayırdı falan da kurtuldum.Sonra çıkmadım dükkandan hala parayı vermesini bekledim o da fırlattı parayı sonra müşteri çabuk kaç dedi ben de kaçtım

Özet yok beyler işte okuyun
    Gerçekten 2 lira bir çocuğu dövecek kadar değerli midir?
    Dükkanın adresi:Kadıköy son durağın oralarda bir meyve suyu satan yer var oranın karşısı turkcell
    Meyve suyu satan yeri hatırlamayanlar için,
    Kızılay kan bağış merkezi var onun ilerisindeki sokakta.
    Ileride bu adamın dükkanına molotoflarla saldırmayı planlıyorum
    edit:olayda en ufak bir abartma bile yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-370EDDAE3 -- 23 Aralık 2013; 18:05:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D
  • Amma losermışsın be

• quote:

Orijinalden alıntı: og

Amma losermışsın be

maalesef öyle kardeş ama adam benden beter.Sanki babasının hayrına istiyorum parayı

• özet 2 tl sini vermemis adam.
  • ben bunu okumam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

özet 2 tl sini vermemis adam.

Belliki sonunu okumamışsın kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan1024

Bugün saat 2'de zaman denemesine girecektim.Telefonumun şarjı bitmek üzereydi.Dedim şu telefoncuya gideyim hayrına 5dk telefonumu bir şarja taksın.Adam kabul etmedi dışarıda makinesi var git onunla doldur dedi.Gittim baktım şarj dolumu 2 lira, ama yapacak bir şey yok telefon acil gerekli.Attım 2 lira, taktım telefonu: "Bu aksesuar şarj için desteklenmiyor" buna benzer bir uyarı geldi.Gittim adama dedim böyle böyle gel bi bak dedi 10dk bekle kendine gelir dedi.Neyse lafı uzatmayayım 5dk daha bekledim yine olmadı.Adama dedim paramı geri verin, adam olmaz dur ben burada takarım dedi.Yarım saat bekledim sınava bayağı bir geç kalmıştım.Adama dedim bakabilir miyim % kaç doldu diye.Adam verdi telefonu bi baktım %3 şarj oranı.tepemin tası attı bağırdım insan bakmaz mı şarj ediyor mu etmiyor mu diye ben yarım saat şarjımın bitmesini mi bekledim adam da bağırdı senin telefonun bozuk bak benimkini şarj ediyor dedi bi baktım kapalı bilgisayara takmış salak.(ama nasıl oluyorsa onunki çalışıyor??)Hadi paramı geri verin de ben gideyim dedim adam bu sefer prize takmaya çalışıyor adama dedim tamam abi ben istemiyorum paramı ver gideyim dedim. adam çıkardı telefonumu prizden fırlattı masaya hadi çık git dedi.Ben de sen nasıl telefonumu fırlatırsın dedim ayıp değil mi paramı ver de gideyim(Bu kadar uzatmamın sebebi yol param olması)Adam çık git bak tokadı yersin dedi.Dedim yapma ya koca adamsın 16 yaşındaki çocuğu mu dövücen.adamın tezgahından bir çıkışı var yani yakalasa beni öldürecek müşteriler ayırdı falan da kurtuldum.Sonra çıkmadım dükkandan hala parayı vermesini bekledim o da fırlattı parayı sonra müşteri çabuk kaç dedi ben de kaçtım

Özet yok beyler işte okuyun
    Gerçekten 2 lira bir çocuğu dövecek kadar değerli midir?
    Dükkanın adresi:Kadıköy son durağın oralarda bir meyve suyu satan yer var oranın karşısı turkcell
    Meyve suyu satan yeri hatırlamayanlar için,
    Kızılay kan bağış merkezi var onun ilerisindeki sokakta.
    Ileride bu adamın dükkanına molotoflarla saldırmayı planlıyorum
    edit:olayda en ufak bir abartma bile yapmadım

Adama abi ver paramı yol param yok deseydin belki ısrar etmeden verebilirdi.

• Millet kafayı yemiş.

• insanlık ölmüş be geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanındaki kız olayın en başında dedi abi belki yol parasıdır ben de doğruladım adam yok yaaa bunların hepsi şerefsiz dedi

• Peki sen sarj etmek için makinaya neden 2 tl attın ?? yol paran yoksa neyle gidiceksin evine ??
  • Maalesef kardeş maalesef

• Şaka gibi.Ben okurken sinirlendim.

Ama adamın tezgahtan çıkmasına ragmen senin magazada beklemen güldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 23 Aralık 2013; 18:17:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüpermiyimNeyimm

Peki sen sarj etmek için makinaya neden 2 tl attın ?? yol paran yoksa neyle gidiceksin evine ??

Gerçeği söylemek zorudayım iyi yerden yakaladın
    Zaman denemesinin cevap anahtarını telefonuma kaydetmiştim cevap anahtarından bakıp iyi bir puan almaktı amacım ama nereden bilebilirdim ki bugün arkadaşın bana cevap anahtarını temin edeceğini
    Cevap anahtarı olmadan sınava girdim normalde yine iyi geçerdi de o stresle kötü bekliyorum

kısacası sınavdan iyi bir puan almak iiçin yürüyeyim demiştim tam tersi oldu minibüsle gittim sınavdan kötü aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-370EDDAE3 -- 23 Aralık 2013; 18:20:47 >

• Adamsan gidip şikayette bulunursun! Benim başıma neden böyle şeyler gelmiyor?! Okurken sinir oldum ya

• Sağlık olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Adamsan gidip şikayette bulunursun! Benim başıma neden böyle şeyler gelmiyor?! Okurken sinir oldum ya

Nereye şikayet edeyim ki adam bana saldırmaya çalışırkenki kamera kayıtlarından başka bir delil de yok.Şikayet etsem bile bence kimse bir şey yapamaz ama eğer yapabileceklerini düşünüyorsan şikayet ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: SüpermiyimNeyimm

Sağlık olsun kardeşim.

Müşteriler olmasa sağlığımdan da oluyordum

Beni düşündüren nokta adamın 2 lira için bu kadar direnmesi, gerçekten değer miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan1024

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Adamsan gidip şikayette bulunursun! Benim başıma neden böyle şeyler gelmiyor?! Okurken sinir oldum ya

Nereye şikayet edeyim ki adam bana saldırmaya çalışırkenki kamera kayıtlarından başka bir delil de yok.Şikayet etsem bile bence kimse bir şey yapamaz ama eğer yapabileceklerini düşünüyorsan şikayet ederim

-Mekanın kamera kaydı ve etraftaki mekanların kamera kayıtı.
    -Etraftaki mekanların sahipleri olanları gördü mü? +Mekandaki müşterileri bulursan şahidin olmaları için rica et ve karakola git şikayette bulun.

Ne cins insanlar varya! Böyle insanların kafasında sopa gibi demirleri vura vura kiracan!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.