Şimdi Ara

Bugün başıma gelen bir olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dedim 1 tane oyun atayım girdim oyuna bir adam chatten yazdı biz 4 kişiyiz hatanı görürsek reportlarız sesimi çıkartmadım
    sonra adamlar rastgele lane değiştirmeye başladılar adc topa çıktı mide tank gitti saçma sapan hareketler yaptılar sonra neymiş tee mo oynamayı bilmiyor oldu adı hemen report yedim oyun sonrası tee mo ile oynadığım oyun benim yüzümden 35 dk sürdü

• Biz 4 kişiyiz gardaş.
  • Kardeş öyle durumlarda sesini çıkarma mutele adamları bence uğraşma oyununa bak fena oynamazsan reportlasalarda boş ya sen devam et oyununa
  • Cevap vermeyin öyle tiplere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be TR ne halde Tehtitler , Atarlar ... WEST'te 4 Premade yağ çeker SoloQ girene istediğimiz lane'i versin diye..
  • bloke et bidaha karşına çıkmasın
  • hydrogena kullanıcısına yanıt
    harbiden ya... skype'ta malak gibi bekler konuşuruz "dur bakalım ne alacak bu adam" diye. milletin canı sıkılıyo abi. bizden bi cacık olmaz maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de geçen ranked kapalı diye westte normal girdim adamların 4 premade olduğunu anladığım anda oyundan çıkıp haxball'a girdim. arada bir atılan leave'ler sorun çıkarmıyor.
  • eğer west serverinda boyle bişi başına gelirse direk hepsini muetele chaten sadce glhf ss re gg wp yaz oyun bitince hepsini reportla onlar seni istedikleri kadar reportlasın tribunala gidince sadce senin oyun içinde yazdıkların gözüküyor bu yüzden asla ban yemezsin. vede normal oyunlarda bolca premade gelir tavsiyem sana normal game oynama hiç zevk alamazsın çünkü premade oyuncular kendi kafalarına göre takılırlar birlikte ölürler sonra seni suçlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

ben de geçen ranked kapalı diye westte normal girdim adamların 4 premade olduğunu anladığım anda oyundan çıkıp haxball'a girdim. arada bir atılan leave'ler sorun çıkarmıyor.

Haxball'da da velet çok
  • eyvallah garanti hepsi çocuktu :D
  • hocam o tipleri salla ya geçen maçta sessiz durdum 2-3 kere konuşmuşumdur maç sonu hakaretten reportladılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.