Şimdi Ara

Bugün ankarada okulları gezdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni bilen bilir ceng veya yazılım müh. yazıcam bu sebepten ötürü 3 tane okula gittim.Hepsini şimdi teker teker anlatıcam.
    1-Ostim yazılım müh.
    Ostim gerçekten ilgimi çeken bir üni oldu binanın içi falan hoş olmuş ayrıca yanında bir sürü sanayi için staj yapılabilecek yerler vardı fakat ben bunun yazılıma çok katkısı olucağına düşünmüyorum. Hocalara gelirsek maalesef ki kalite düşük kalmış ayrıca okulun şimdilik bir yurt imkanı da yok.Bu üniversiteyi mühendisliğin diğer dallarını yazıcak arkadaşlar için öneririm.
    2-Ankara Bilişim
    Burayı da ostime yakın olduğu için tercih ettim amacım bilgi almaktı zaten.Üniversite içini gezdirmediler dışarıda hocalarla sohbet edebileceğiniz bir alan yapmışlar. Üniversitenin içi hakkında bir şey göremesekte çevresinin falan pek iyi olduğunu söyleyemem. Hocalara gelirsek profesörde yok. Genel intiba düşük kaldı.
    3-Çankaya Üniversitesi
    Burası da kuzenim mimarlık okuyordu hem onu ziyarete hem de bilgisayar müh. İçin bilgi almaya gittik hoca bilgisayar müh. Bölümünün 25 yıllık olduğunı ve mezunlarının yurtdışında çok iyi yerlerde olduğundan bahsetti ayrıca yurt imkanı da var fakat ankaranın merkezine ulaşım uzak.Kampüs oldukça genişti ama genel intiba olumlu geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.